aniawmuratorze 29.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześc dziewczyny cześć ullerowa masz na imię Ania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 narka mykam do garow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześc dziewczyny cześć ullerowa masz na imię Ania ? dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 narka mykam do garow a ja na zakupy i do teściowej na obiad i po syna do przedszkola pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ale jestem z siebie dumna odwaliłam dzisiaj kawał dobrej roboty tzn ....sprzatałam ....prasowałam obrusy koszule mąża i moje białe bluzki -jak ja tego nie cierpie posprzatalam całą górę tzn podlogi i kurze oraz przebralam pościel .....bo DZIECI PRZYJEDŻAJĄ W ŚRODĘ ale sie ciesze witam wszystkich serdecznie ....a o 7,oo biegałam 30 min z psem a teraz mykam do ....pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześc dziewczyny cześć ullerowa masz na imię Ania ? dokładnie a ja myslaam ,że Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ale jestem z siebie dumna odwaliłam dzisiaj kawał dobrej roboty tzn ....sprzatałam ....prasowałam obrusy koszule mąża i moje białe bluzki -jak ja tego nie cierpie posprzatalam całą górę tzn podlogi i kurze oraz przebralam pościel .....bo DZIECI PRZYJEDŻAJĄ W ŚRODĘ ale sie ciesze witam wszystkich serdecznie ....a o 7,oo biegałam 30 min z psem a teraz mykam do ....pracy niesamowita jesteś Ew-ka!!!!!!!!!!!! Czy ktoś zakłada fanklub Ew-ki to się zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześc dziewczyny cześć ullerowa masz na imię Ania ? dokładnie a ja myslaam ,że Ula ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 puchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a do końca stronki tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ale jestem z siebie dumna odwaliłam dzisiaj kawał dobrej roboty tzn ....sprzatałam ....prasowałam obrusy koszule mąża i moje białe bluzki -jak ja tego nie cierpie posprzatalam całą górę tzn podlogi i kurze oraz przebralam pościel .....bo DZIECI PRZYJEDŻAJĄ W ŚRODĘ ale sie ciesze witam wszystkich serdecznie ....a o 7,oo biegałam 30 min z psem a teraz mykam do ....pracy niesamowita jesteś Ew-ka!!!!!!!!!!!! Czy ktoś zakłada fanklub Ew-ki to się zapiszę ja juz dawno do niego naleze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wpisz mnie Froszka na listę proszę jak tam gary u mnie pierwsza tura wydana a teraz czekam na powrót reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wpisz mnie Froszka na listę proszę jak tam gary u mnie pierwsza tura wydana a teraz czekam na powrót reszty Co za lista? Jakiś komitet kolejkowy mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 cześć stuk tajniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wpisz mnie Froszka na listę proszę jak tam gary u mnie pierwsza tura wydana a teraz czekam na powrót reszty Co za lista? Jakiś komitet kolejkowy mamy? Do fanklubu Ew-ki próbuję się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 cześć stuk tajniaku Ciszej bo się wyda, żonka na rejonie swoim siedzi (kuchnia)hihiihihiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wpisz mnie Froszka na listę proszę jak tam gary u mnie pierwsza tura wydana a teraz czekam na powrót reszty Co za lista? Jakiś komitet kolejkowy mamy? Do fanklubu Ew-ki próbuję się zapisać Ile wpisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wpisz mnie Froszka na listę proszę jak tam gary u mnie pierwsza tura wydana a teraz czekam na powrót reszty Co za lista? Jakiś komitet kolejkowy mamy? Do fanklubu Ew-ki próbuję się zapisać Ile wpisowe? Nie pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts