stukpuk 29.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam przyszłych znajomych, byłych znajomych i znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam przyszłych znajomych, byłych znajomych i znajomych. Ja tez witam wszystkich krewnych i znajomych Przelotem oczywiscie Nie piszczie za duzo bo chyba nigdy zaległości nie nadrobię Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Maxi kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam przyszłych znajomych, byłych znajomych i znajomych. a nieznajome ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 duchy żyją !!!! Stasiu, nie złość się skarbie Buziaki dla cię Hejka froschka, maxi ullerowa i andre no i stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.10.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Kasieńko Jak tam więźba, zrobiona już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witajta, witajta!!!Wszystkie do kupy i kużden oddzielnie.Kużden tyczy się obieich pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I powiedzcie czemu tu mi dubeltowo sie posty ukazują. Chyba te duchy jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witajcie wszyscy jeszcze nie witani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 slyszalam nie musisz sie powtarzac retrofood co ty z tymi duchami? straszy cie? musze wyjsc ale mi sie nie chce najlepiej wyszlabym ale z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 musze wyjsc ale mi sie nie chce najlepiej wyszlabym ale z siebie cos sie stało Frosiu, ktoś cie zdenerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Melduję się na posterunku Witam wszystkich dawno nie czytanych, czytanych zawsze i czytanych w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Melduję się na posterunku Witam wszystkich dawno nie czytanych, czytanych zawsze i czytanych w przyszłości Poczułem się przeczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 musze wyjsc ale mi sie nie chce najlepiej wyszlabym ale z siebie cos sie stało Frosiu, ktoś cie zdenerwował nieeeeee caly dzien pada i nie chce mi sie wyjsc z domu musze jednak cos zalatwic i Frosch dzwonil w drodze z pracy jak zwykle spozni sie do domu ......... tlumaczyl sie , ze jechal i satnal w 10km korku , wiec go objechal i stanal w drugim....12km oczywiscie udaje wscieklego mowiac : ja pi§$%$§ole , wszedzie te korki !!! a ja mu na to : tez mam korek on: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Co tam słychać robaczki?! Ja wkońcu wychodze na prostą w załatwianiu zaległych spraw I czas na hobby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 musze wyjsc ale mi sie nie chce najlepiej wyszlabym ale z siebie cos sie stało Frosiu, ktoś cie zdenerwował nieeeeee caly dzien pada i nie chce mi sie wyjsc z domu musze jednak cos zalatwic i Frosch dzwonil w drodze z pracy jak zwykle spozni sie do domu ......... tlumaczyl sie , ze jechal i satnal w 10km korku , wiec go objechal i stanal w drugim....12km oczywiscie udaje wscieklego mowiac : ja pi§$%$§ole , wszedzie te korki !!! a ja mu na to : tez mam korek on: dziwnie znajome toto trzymaj się, moze parasol ci podesłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Kasieńko Jak tam więźba, zrobiona już? sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 musze wyjsc ale mi sie nie chce najlepiej wyszlabym ale z siebie cos sie stało Frosiu, ktoś cie zdenerwował nieeeeee caly dzien pada i nie chce mi sie wyjsc z domu musze jednak cos zalatwic i Frosch dzwonil w drodze z pracy jak zwykle spozni sie do domu ......... tlumaczyl sie , ze jechal i satnal w 10km korku , wiec go objechal i stanal w drugim....12km oczywiscie udaje wscieklego mowiac : ja pi§$%$§ole , wszedzie te korki !!! a ja mu na to : tez mam korek on: dziwnie znajome toto trzymaj się, moze parasol ci podesłac hehe wlasnie dzwonil kolega Froscha i zaoferowal sie , ze mnie podrzuci swoim samochodem bardzo przystojny kolega wloskiego pochodzenia kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts