andzik.78 30.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 hej,hej,hejfaktycznie dzień jakiś spiący.... moje dzieci połozyłam na drzemkę bo bardzo marudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 miałam obiad robic ale gazu brakło w butli jak na złość sama jestem z potomkami.Muszę czekać aż ktoś z rodziny przyjdzie. Ale zeby się nie ''nudzić'' szybciutko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 trzeba mi... .................wielkiej wody, tej dobrej i tej złej. Na wszystkie moje pogody, na niepogody duszy mej - trzeba mi wielkiej drogi wśród wiecznie młodych bzów... Na wszystkie moje złe bogi i niebogi z moich snów. Witajcie w piękny słoneczny wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 myślisz ? no nie wiem mam tyllllllleeee pracy odłuż na pojutrze. dwa dni wolnego nie w kij dmuchał odłoże i bedzie klapa mam gosci od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 trzeba mi... .................wielkiej wody, tej dobrej i tej złej. Na wszystkie moje pogody, na niepogody duszy mej - trzeba mi wielkiej drogi wśród wiecznie młodych bzów... Na wszystkie moje złe bogi i niebogi z moich snów. Witajcie w piękny słoneczny wtorek Piękne, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 trzeba mi... .................wielkiej wody, tej dobrej i tej złej. Na wszystkie moje pogody, na niepogody duszy mej - trzeba mi wielkiej drogi wśród wiecznie młodych bzów... Na wszystkie moje złe bogi i niebogi z moich snów. Witajcie w piękny słoneczny wtorek Piękne, dzieki To zamiast gaci Idę poczytać co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dokładnie szybko nadrobiłam zaległosci duzo formy mało trescic czyli niekoiecznie muszę zaglądać na poprzednie strony to ja też nie czytam dobry dzień ? u mnie taki sobie .....leń mnie napadł -musze ostro walczyć -już jestem zmęczona tym bojem leń wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dokładnie szybko nadrobiłam zaległosci Duzo formy mało trescic czyli niekoiecznie muszę zaglądać na poprzednie strony to ja też nie czytam Dobry dzień ? U mnie taki sobie .....leń mnie napadł -musze ostro walczyć -już jestem zmęczona tym bojem leń wygrał witam na poprzednich stronach sama żenada - szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czesc Ila Dzisiaj skończyłam robic ciasto a jak pakowanie męża jeszcze się stresuje? przeciez to ma byc odpoczynek, relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czesc Ila Dzisiaj skończyłam robic ciasto a jak pakowanie męża jeszcze się stresuje? przeciez to ma byc odpoczynek, relaks hejka stresuje się,bo to pierwszy jego wyjazd i każdy , kto już był opowiada mu cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 to niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił dokładnie to samo mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ulla ,ale mi narobiłas apetytu na placek kiedy jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił Tam trzeba końskiego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ULLA ,ALE MI NAROBIŁAS APETYTU NA PLACEK KIEDY JEDZIESZ ? jutro Szymek nie może sie doczekac, pół roku babci nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 On swój plecak z zabawkami to juz od tygodnia ma spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ULLA ,ALE MI NAROBIŁAS APETYTU NA PLACEK KIEDY JEDZIESZ ? jutro Szymek nie może sie doczekac, pół roku babci nie widział FAJNIE BĘDZIE,A I TY ODPOCZNIESZ WPISZ PRZEPIS NA PLACEK - BO MI SIE SNIŁ W NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do placka to przepis juz jest Wychodzi z tego duża blacha. Mozna zrobic z połowy porcji jeden placek, przeciac na pół i przełozyc masą i tez jest sporo ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć wszystki ja tylko na chwilkę bo całą drzemkę małego przesiedziałam przed kompem nad Ew-ki dziennikiem więc na razie czasu brak - na więcej rozrywki z Wami - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jea gratki i gatki nieyz y Ciebie taran http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_na_duzy_biust_ewa_bien_biustonosz_goya_soft_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts