mikopiko 30.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Coś mi kompa zamuliło kaśka, braza dzięki za ukojenie nerwów meliską na Was zawsze można liczyć ! Ja zastanawiam się czy garażu o metr nie przedłużyć może będzie szansa jeden samochód wstawić (garaż ma być 2 stanowiskowy ale obawiam się że to za mało) Teraz mam garaż 26m2 i wszystko mi na twarz leci jak go otwieram Mój garaż ma 32 metry, duży i wygodny a my 36..i coś czuję, że po paru latach też będzie nam wszystko na łeb spadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 http://www.gifownik.pl/zmienione/4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andre u mnie tak samo będzie - pralnia, suszarnia i piec gazowy w jednym Psia krętka - muszę nad tym pomyśleć witaj w klubie nie mam pojęcia jak ja tam wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nie, stronkę pyknęłam????? Uuuuu, nie spodoba się to Jamlesowi A gaci nigdy za dużo, masz rację Kasiu, toż w grudniu Szanowny wraca!!!! gacie proszę http://www.olive.pl/admin/zdjecia/f225b160511145c177b0614d4a4c5285.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andre u mnie tak samo będzie - pralnia, suszarnia i piec gazowy w jednym Psia krętka - muszę nad tym pomyśleć Jak projektowałem swój dom to nie brałem pod uwagę, że kupię i zamontuje stację uzdatniania wody (u nas jest bardzo twarda woda). W pralnio-kotłowni mieszczą się wanna 105x65 cm, pralka automatyczna, pralka wirnikowa, gazowy kocioł wiszący z zasobnikiem i wspomniana stacja uzdatniania. Trochę ciasno się zrobiło bo to wszystko musi się na 4 metrach kw zmieścić Za to salon mam 40 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witam wszystkich wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 braza gaciorki z wkładką http://www.oui.pl/photo/bielizna_meska_bokserki_henderson_bokserki_timmy_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andre u mnie tak samo będzie - pralnia, suszarnia i piec gazowy w jednym Psia krętka - muszę nad tym pomyśleć Jak projektowałem swój dom to nie brałem pod uwagę, że kupię i zamontuje stację uzdatniania wody (u nas jest bardzo twarda woda). W pralnio-kotłowni mieszczą się wanna 105x65 cm, pralka automatyczna, pralka wirnikowa, gazowy kocioł wiszący z zasobnikiem i wspomniana stacja uzdatniania. Trochę ciasno się zrobiło bo to wszystko musi się na 4 metrach kw zmieścić Za to salon mam 40 m2 Do salonu radzę bałaganiku nie przenosić nawet najłagodniejsza żonka tego nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A proszę - świeżutka - tylko parzyć Do odpowiednich drzwi zapukałaś po tę melisę gacie http://www.arena-amonas.ch/images/lisa_trapez.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witam wszystkich wieczorową porą cześć stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 co to wszystkich na konsumsje w krzaczory wywieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? o suszarke ale co to jest kondensacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 co to wszystkich na konsumsje w krzaczory wywieło ? my tu jesteś tylko nas nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp Właśnie o to chodzi.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 co to wszystkich na konsumsje w krzaczory wywieło ? my tu jesteś tylko nas nie widzisz coś mi muli widzę Cię miko jaka ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp ale co to jest pralka kondensacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts