mikopiko 30.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp Właśnie o to chodzi.Dziękuje. to pewnie mi też powinno o to chodzić co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp a to na Rw też o budowaniu można rozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 raczej nie bo to malo żenujące choć może w niektórych przypadkach jest żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o suszarke ale co to jest kondensacyjna A więc kondensacyjna to taka, w której para z wysuszonych ubrań skrapla się w zbiorniku.Należy taki zbiorniczek co jakiś czas opróżniać. Urządzenie takowe jak suszarka elektryczna w krajach dalekiego zachodu ponoć bardzo popularne. Chociaż suszenie ubrań na siatce od płotu dostarcza niesamowitych doznań wizualnych. Zastanowie się jeszcze co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Mikopiko.To tu jesteście. Trochę mi to zajęło ale już rozszyfrowałam o co tu chodzi. hej ...a ja dalej nie wiem o co chodzi Chodzi o to ,że już wiem iż muszę dokonać zakupu suszarki kondensacyjnej .Uświadomiły mi to wasze "gatki" na RW w temacie pom.gosp. Chyba wypadłem z obiegu? Hahhahahaaaa O co chodzi? Mniemam że chodzi o zbyt małą powierzchnię pom gosp. można temu zaradzić wstawiając suszarkę mniej wtedy prania w owym pom gosp a to na Rw też o budowaniu można rozmawiać? Kto rozmawia o budowaniu Ja już dawno wybudowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dobra u mnie godzina zero się zaczyna idę pakować dzieciaki do łóżek wpadnę później jak Was nie będzie to mulatora zapuszę zachodniaki i północniaki rzeczywiście mają tego dużo w chałupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o suszarke ale co to jest kondensacyjna A więc kondensacyjna to taka, w której para z wysuszonych ubrań skrapla się w zbiorniku.Należy taki zbiorniczek co jakiś czas opróżniać. Urządzenie takowe jak suszarka elektryczna w krajach dalekiego zachodu ponoć bardzo popularne. Chociaż suszenie ubrań na siatce od płotu dostarcza niesamowitych doznań wizualnych. Zastanowie się jeszcze co wybrać. Gaci chyba Wieczorowo witam Cię Beato i wszystkich obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o suszarke ale co to jest kondensacyjna A więc kondensacyjna to taka, w której para z wysuszonych ubrań skrapla się w zbiorniku.Należy taki zbiorniczek co jakiś czas opróżniać. Urządzenie takowe jak suszarka elektryczna w krajach dalekiego zachodu ponoć bardzo popularne. Chociaż suszenie ubrań na siatce od płotu dostarcza niesamowitych doznań wizualnych. Zastanowie się jeszcze co wybrać. Gaci chyba Wieczorowo witam Cię Beato i wszystkich obecnych Dziękuje za miłe przyjęcie. Gacie jak najbardziej ale tylko białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia gacie dla Cie http://www.oui.pl/photo/bielizna_meska_bokserki_i_slipy_henderson_bokserki_silas_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czytam was ........... ale jestem zajeta beata witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czytam was ........... ale jestem zajeta beata witaj witaj kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czytam was ........... ale jestem zajeta beata witaj eeeee, czasem coś klikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć króliczku Buźka Kasiu Sama jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzięki za gaciory, za jakieś 45 dni jak znalazł, Szanowny Pan wraca!!!! Czy Ty Andreasie patrzysz łakomym wzrokiem na 40m2 salonu Cześć Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć króliczku Buźka Kasiu Sama jesteś tak skąd wiesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć króliczku Buźka Kasiu Sama jesteś tak skąd wiesz?????? Grafik znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć króliczku Buźka Kasiu Sama jesteś tak skąd wiesz?????? Grafik znam o żesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Nie oram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 DZIĘKUJE WSZYSTKIM , BARDZO MI MIŁO . Rozumiem , jestem nowa i trudno mnie zaakceptować ale może dacie radę. Fajnie tu jest ale muszę iść pobawić się z dzieckiem w sklep. Wpadnę jeszcze do WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts