frosch 31.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Cześć Dzięki za gacie Dzięki za kawe Stacje są czynne ino nie wiem o jakie paliwo Ci chodzi Idę rankingi robić, bo mię wywaliło diesel wszystkie sa czynne ? chodzi o to , ze jedziemy dzis w nocy do Polski i nie wiemy czy zatankowac jeszcze przed granica slyszalam , ze wszystko ma byc pozamykane musze zadzwonic do mamy , zeby mi chleb kupila i kawe wszystkich nigdy nie zamykają ale zatankowane chyba lepiej mieć nie zapomnę jak ze znajomym z Irlandii Połnocnej do Irlandii jechaliśmy gdzie tańsze paliwko no i na szczęście kolesiowi zabrakło go chwilę po zjeździe z autostrady a nie na niej drugie szczęście jechaliśmy w dwa auta zawsze tankujemy tyle , zeby starczylo nam do granicy (Frosch ma jakos tak obcykane na ktorej stacji jeszcze dotankowac do pelna) moze zapytac depeesie aaaa....ciekawe czy kantory na granicy beda otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A ja juz prawie spakowana, auto zapakowane , kanapki zrobione,o chłopaki som od lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A ja juz prawie spakowana, auto zapakowane , kanapki zrobione,o chłopaki som od lekarza dzielna dziewczyna zycze milego wypoczynku u mamy czy ona mieszka w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 jea gacie później teraz ochrzantus za wcześnie mulatora włączyłeś serwer nie odpowiadał już myślałam że padł biedaczek i odetnie mnie od uzależniającego forum Ja przepraszam Myślałem, że o tej porze, to grzeczne dziewczynki już śpią grzeczne pewnie tak samotne nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A ja juz prawie spakowana, auto zapakowane , kanapki zrobione,o chłopaki som od lekarza zazdroszcze ja też chcę do mamy miłego wypoczynku zajrzyj konicznie jak wrócisz i zdrówka dla chłopaków życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 idę poprasować będziemy mieć więcej czasu dla siebie z małzem jak wróci pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja tak zrozumiałam odnośnie sklepów, że w święta handlować może tylko właściciel, ktoś zatrudniony w sklepie już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja tak zrozumiałam odnośnie sklepów, że w święta handlować może tylko właściciel, ktoś zatrudniony w sklepie już nie. ciekawe czy wlasciciel takiego kantoru pojdzie w nocy kupowac euro juz mam ustalony plan B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Od rodziny kup w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w pl bylam A jak myslicie ? Kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki z tego co ja sie orientuje maja byc pozamykane markety natomiast stacje cpn, puby ,kina ... Maja być czynne co do malych sklepów to zalezy od wlaściciela np sieć "żabka " będzie otwarta ( dotyczy mojego miasta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie wszystkie hipermarkety będą czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Od rodziny kup w ostateczności a jak dojechac do rodziny ? najblizsza granicy ....Szczecin potem Opole damy jakos rade moge jeszcze wpasc po prosbie do depepesi , albo wrocic do Niemiec , zeby zatankowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 ale zakupy lepiej zrobic dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie wszystkie hipermarkety będą czynne wychodzi na to , ze zasiali tylko panike wsrod ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts