ila66 02.11.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Cześć Majka Ila, co sie dzieje?? SYNOWI SZUKAM PRAKTYKI MĘŻA SZYKUJE DO SANATORIUM I MUSZE GO ZAWIESĆ,A STRASZNIE SIĘ BOJE PROWADZIC W GORACH Powolutku i dasz radę. A co męzowi dolega? JADE GO ZAWIESC NA REHABILITACJE,PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA A Z PRAKTYKAMI WCALE NIE JEST TAK ŁATWO ,ROK SZKOLNY ROZPOCZETY, A SZKOŁA DO KTÓREJ CHODZI ( A RACZEJ DYREKCJA) JEST CHORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ale praktyki to w jakimś zakładzie pracy muszą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ale praktyki to w jakimś zakładzie pracy muszą być? w gastronomii - kucharz ! Najlepsze to to,ze praktyki mu załatwiłam w hotelu " orbis" (rozmowy przeszedł) ,ale szkoła sie nie zgadza- bo sa to praktyki niepłatne ! A jak nie bedzie miał płatnych do poniedziałku to go skreślą z listy uczniów - mimo,ze jest bardzo dobrym uczniem ! obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ila, po górach jeździ się bardzo dobrze. Rozsiądź się wygodnie w samochodzie, usmiech na twarz i jazda. Aha, no i nie trzymaj kolan zciśniętych, przeszkadza to w dynamicznej jeździe Czy wartownikowi sie coś stalo? /mam zaleglości w czytaniu forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ila, po górach jeździ się bardzo dobrze. Rozsiądź się wygodnie w samochodzie, usmiech na twarz i jazda. Aha, no i nie trzymaj kolan zciśniętych, przeszkadza to w dynamicznej jeździe Czy wartownikowi sie coś stalo? /mam zaleglości w czytaniu forum/ WARTOWNIK CAŁY I ZDROWY PISZE NA MOIM NICKU JAK ZOBACZYSZ MÓJ AVATAREK,A TEKST MAŁYMI LIERAMI TO ZNACZY ,ZE PISZE WARTOWNIK ZAWSZE JEST RANO I WIECZOREM NA RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 witam ila jadę z Wami w góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.11.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Cześć Majka Ila, co sie dzieje?? SYNOWI SZUKAM PRAKTYKI MĘŻA SZYKUJE DO SANATORIUM I MUSZE GO ZAWIESĆ,A STRASZNIE SIĘ BOJE PROWADZIC W GORACH Powolutku i dasz radę. A co męzowi dolega? JADE GO ZAWIESC NA REHABILITACJE,PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA A Z PRAKTYKAMI WCALE NIE JEST TAK ŁATWO ,ROK SZKOLNY ROZPOCZETY, A SZKOŁA DO KTÓREJ CHODZI ( A RACZEJ DYREKCJA) JEST CHORA jeżeli do gastronomika chodzi to tam dyrekcja jest na prawdę chora......wiem bo tam chodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ila, po górach jeździ się bardzo dobrze. Rozsiądź się wygodnie w samochodzie, usmiech na twarz i jazda. Aha, no i nie trzymaj kolan zciśniętych, przeszkadza to w dynamicznej jeździe Czy wartownikowi sie coś stalo? /mam zaleglości w czytaniu forum/ WARTOWNIK CAŁY I ZDROWY PISZE NA MOIM NICKU JAK ZOBACZYSZ MÓJ AVATAREK,A TEKST MAŁYMI LIERAMI TO ZNACZY ,ZE PISZE WARTOWNIK ZAWSZE JEST RANO I WIECZOREM NA RW a co się stalo z nickiem wartownika czyli wartownik to przyjaciel, a nie mąż Jakos zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 witam ila jadę z wami w góry... andzik nie ma sprawy , poniewa wracam sam a do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ila, po górach jeździ się bardzo dobrze. Rozsiądź się wygodnie w samochodzie, usmiech na twarz i jazda. Aha, no i nie trzymaj kolan zciśniętych, przeszkadza to w dynamicznej jeździe czy wartownikowi sie coś stalo? /mam zaleglości w czytaniu forum/ wartownik cały i zdrowy pisze na moim nicku jak zobaczysz mój avatarek,a tekst małymi lierami to znaczy ,ze pisze wartownik zawsze jest rano i wieczorem na rw a co się stalo z nickiem wartownika czyli wartownik to przyjaciel, a nie mąż Jakos zapamiętam no taki przyjaciel - jak ty ! Nie znamy sie osobiście a męża to już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 gdybym miała z kim dzieci zostawić to nawet bym się nie oglądała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 NO TAKI PRZYJACIEL - JAK TY ! NIE ZNAMY SIE OSOBIŚCIE A MĘŻA TO JUŻ MAM a ja żone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry ja sobie dalem w poludnie wolne i wyslalem sie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry znowu tyrasz?? matko, padniesz, tyleś sie narobił w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam gromadkę żenadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry ja sobie dalem w poludnie wolne i wyslalem sie do domu Tobie to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry to razem potyramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam zaś z tyry ja sobie dalem w poludnie wolne i wyslalem sie do domu jeszcze 2godz. i wolne do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts