stukpuk 02.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca na jaka literę L Tomaszek Nie, choć jest ładne ale dużo jest Tomaszków w mojej rodzinie wpadlam na chwilke tylko , zeby sie pochwalic mamy pozwolenie !!! mamy pozwolenie !!! moje gratulacje dziekuje u mnie w rodzinie tez duzo Tomaszkow podoba mi sie tez Michalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca na jaka literę L Tomaszek wpadlam na chwilke tylko , zeby sie pochwalic mamy pozwolenie !!! mamy pozwolenie !!! gratki, trzeba oblać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tomaszek mam na trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 http://pclab.pl/zdjecia/aktualnosci/2003_12/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 co Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tomaszek mam na trzecie ja tez mam na ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Karolka, będzie synek? Jakub, Paweł, Staś, ale optuję za Michałem lub Tomaszem - fajne chlopaki wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ale najfajniejsze są Ryśki. Każdy Rysiek to fajny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Karolka, będzie synek? Jakub, Paweł, Staś, ale optuję za Michałem lub Tomaszem - fajne chlopaki wyrastają Oj tak będzie synuś ( mam dwie córcie ) mąż bardzo się cieszy i tu problem bo żadne z imion nie podoba się dziewczynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Daj imię po którymś dziadku. Zawsze to autorytet i córcie nie będą kwękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Karolka, będzie synek? Jakub, Paweł, Staś, ale optuję za Michałem lub Tomaszem - fajne chlopaki wyrastają Oj tak będzie synuś ( mam dwie córcie ) mąż bardzo się cieszy i tu problem bo żadne z imion nie podoba się dziewczynom Mikołaj, Aleksander, Krzyś, Ignaś,Wiktor hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Daj imię po którymś dziadku. Zawsze to autorytet i córcie nie będą kwękać nie , też odpada bo jest Józef i Stefan próbowałam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Daj imię po którymś dziadku. Zawsze to autorytet i córcie nie będą kwękać nie , też odpada bo jest Józef i Stefan próbowałam już No fakt. Takie imiona dla małego odpadają. Ale jak dorośnie jaki będzie dostojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Karolka, będzie synek? Jakub, Paweł, Staś, ale optuję za Michałem lub Tomaszem - fajne chlopaki wyrastają Oj tak będzie synuś ( mam dwie córcie ) mąż bardzo się cieszy i tu problem bo żadne z imion nie podoba się dziewczynom Mikołaj, Aleksander, Krzyś, Ignaś,Wiktor hej hejka Też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Może Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 poproszę o bardzo ładne imiona dla chłopca Michał, Marcin, Dariusz, Grzegorz, Tomasz, Krzysztof, Piotr ...... a jeszcze inne propozycje Karolka, będzie synek? Jakub, Paweł, Staś, ale optuję za Michałem lub Tomaszem - fajne chlopaki wyrastają Oj tak będzie synuś ( mam dwie córcie ) mąż bardzo się cieszy i tu problem bo żadne z imion nie podoba się dziewczynom gratulacje Karolka, a jakie imiona proponują dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Może Andrzej no na drugie tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts