Darex 02.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Wpadłam do Was w ostatni wieczór w nie-swoim domu Czyżby WIELKA PRZEPROWADZKA? Tak jest Dobrze, że nie w piątek No to polewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mam koło siebie dzieci i ich połówki ale jestem sczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Wpadłam do Was w ostatni wieczór w nie-swoim domu Justynko !!!!! w takim razie wznoszę toast za szcześliwe budowanie http://www.jennysflowershop.com/Images/products/VL_34681.jpg ps ...róże dla Ciebie Dziękuję. Postawię jutro w salonie na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Wpadłam do Was w ostatni wieczór w nie-swoim domu Czyżby WIELKA PRZEPROWADZKA? Tak jest Dobrze, że nie w piątek No to polewaj Polewam http://www.holee.webpark.pl/images/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mam koło siebie dzieci i ich połówki ale jestem sczesliwa Moje dziecko na razie samo wygląda jak połówka... Połóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 pp- zrób pierdzioszka Weronisi w brzusio od cioci Ewki ...i za kilka dni ....jak ochłoniesz .....obowiązkowo zdjęcie Rodzinki we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Wpadłam do Was w ostatni wieczór w nie-swoim domu Czyżby WIELKA PRZEPROWADZKA? Tak jest Dobrze, że nie w piątek No to polewaj Polewam http://www.holee.webpark.pl/images/1.jpg Pycha. Życzę najwspanialszych chwil w nowym domku Aha. I pamiętaj co Ci się przyśni w nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 pp- zrób pierdzioszka Weronisi w brzusio od cioci Ewki ...i za kilka dni ....jak ochłoniesz .....obowiązkowo zdjęcie Rodzinki we wnętrzach Pierdzioszki porobię jutro, bo Mysia już śpi Na pewno będzie zdjecie - ale nie wiem kiedy, bo nie wiem sama jak ja się z tym wszystkim wyrobię i kiedy będę miała możliwość skorzystania z netu. Ale obiecuję, ze się pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Wpadłam do Was w ostatni wieczór w nie-swoim domu Czyżby WIELKA PRZEPROWADZKA? Tak jest Dobrze, że nie w piątek No to polewaj Polewam http://www.holee.webpark.pl/images/1.jpg Pycha. Życzę najwspanialszych chwil w nowym domku Aha. I pamiętaj co Ci się przyśni w nowym miejscu Z tego zdenerwowania to chyba nic mi się nie przysni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Nie martw się. Jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Najważniejsze co by ekipa przeprowadzkowa "rozum" w ręcach miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mnie w pierwsza noc sniły sie taaaakie horrory ,że lepiej że sie nie sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A jak sie coś stłucze - to na szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Najważniejsze co by ekipa przeprowadzkowa "rozum" w ręcach miała Ekipa przeprowadzkowa to mój mąż i mój brat, którzy przenoszą meble z mojego starego pokoju do nowego Niezła przeprowadzka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podobno taki panuje przesąd, że w nakbliższej rodzinie nie dubluje się imion oj tego nie wiedziałam Poważnie. Bo ktoś może ...... co umrzeć może?no nie wierzę niebywałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mnie w pierwsza noc sniły sie taaaakie horrory ,że lepiej że sie nie sprawdziły ja zadźgałam włamywacza szpikulcem w śnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mnie w pierwsza noc sniły sie taaaakie horrory ,że lepiej że sie nie sprawdziły mnie się nie śniły! Ja je przeżyłem! Awaria kominka z pw, gotowanie wody, stopione przewody elektryczne, zwarcie, spalony sterownik. KOSZMAR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podobno taki panuje przesąd, że w nakbliższej rodzinie nie dubluje się imion oj tego nie wiedziałam Poważnie. Bo ktoś może ...... co umrzeć może?no nie wierzę niebywałe Nie słyszałam nigdy o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podobno taki panuje przesąd, że w nakbliższej rodzinie nie dubluje się imion oj tego nie wiedziałam Poważnie. Bo ktoś może ...... co umrzeć może?no nie wierzę niebywałe Nie słyszałam nigdy o tym... to chyba dobrze o nas świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 02.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podobno taki panuje przesąd, że w nakbliższej rodzinie nie dubluje się imion oj tego nie wiedziałam Poważnie. Bo ktoś może ...... co umrzeć może?no nie wierzę niebywałe Może zbieg okoliczności ale w mojej rodzinie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts