braza 05.11.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dzień dobry i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kawę proszę, dla tych co słodzą cukier też jest http://www.trampolina.org.pl/www/media/images/lanckorona06/kawa.jpg A dla tych, którzy za oknem mają szaro-buro trochę złotej jesieni http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Pszczynski_Park_zdjecie_jesienia_934.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witaj Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wielkie dzięki za kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wielkie dzięki za kawke Hej Proszę bardzo, miłego dnia Ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kawę proszę, dla tych co słodzą cukier też jest http://www.trampolina.org.pl/www/media/images/lanckorona06/kawa.jpg A dla tych, którzy za oknem mają szaro-buro trochę złotej jesieni http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Pszczynski_Park_zdjecie_jesienia_934.jpg to ja tylko z cukru nie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! pewnie śniadanko w tej chwili je to nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! pewnie śniadanko w tej chwili je to nie mówi Wybełkotać "dziń dybry" chyba może, co Nawet z pełną "gębą" Cześć Jamlesik Czekam na Cię cierpliwie, staraj się to niedługo razem na tej "grzyndzie" posiedzimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! pewnie śniadanko w tej chwili je to nie mówi Wybełkotać "dziń dybry" chyba może, co Nawet z pełną "gębą" Cześć Jamlesik Czekam na Cię cierpliwie, staraj się to niedługo razem na tej "grzyndzie" posiedzimy!!! tak myślałem żeby w nocy włączyć mulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam, witam, i Panie, i Panów.Kawka - pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! Inwigiluje tylko................. Jestem przelotem ,bo aukcje swoją sprawdziłem i zostałem podkupiony i ulbionej gry nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! pewnie śniadanko w tej chwili je to nie mówi Wybełkotać "dziń dybry" chyba może, co Nawet z pełną "gębą" Cześć Jamlesik Czekam na Cię cierpliwie, staraj się to niedługo razem na tej "grzyndzie" posiedzimy!!! tak myślałem żeby w nocy włączyć mulatora No i trza było A czy wiesz gdzie jest Jea?? Dawno stronki nie pyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam, witam, i Panie, i Panów. Kawka - pycha. Pewnie że pycha, bo sama osobiście robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! Inwigiluje tylko................. Jestem przelotem ,bo aukcje swoją sprawdziłem i zostałem podkupiony i ulbionej gry nie będzie W co grasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! pewnie śniadanko w tej chwili je to nie mówi Wybełkotać "dziń dybry" chyba może, co Nawet z pełną "gębą" Cześć Jamlesik Czekam na Cię cierpliwie, staraj się to niedługo razem na tej "grzyndzie" posiedzimy!!! tak myślałem żeby w nocy włączyć mulatora No i trza było A czy wiesz gdzie jest Jea?? Dawno stronki nie pyknął chyba zawalony robotą, albo mulator Go kopnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No co??? Może bys się odezwał, a nie tylko zaglądasz, kto jest!! Inwigiluje tylko................. Jestem przelotem ,bo aukcje swoją sprawdziłem i zostałem podkupiony i ulbionej gry nie będzie W co grasz??? Teraz w Company of Heroes, ale chciałem kupić starszą i kultową Silent Hunter III, zawsze chciałem ją mieć Była za dyszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts