braza 05.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. Sycąca ta kolacja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 czesc dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 też piję realną kawę, a muszę sobie potaczkować ziemię z wjazdu ale na dworze pi.....i to se klikam na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 czesc dzieci cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 czesc dzieci Cześć Frosiu Miło znowu Cię czytać, pisać i .... no nie, nie czuję, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. zasuwaj do Kołobrzegu na śniadanie bo na tych żelkach długo nie pociągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 bo to dobra pora na poranna kawke a ja w miedzyczasie grzybki suszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. Sycąca ta kolacja była kurcze a miałe sie odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 też piję realną kawę, a muszę sobie potaczkować ziemię z wjazdu ale na dworze pi.....i to se klikam na razie U mnie wczoraj pi...dziło a dzisiaj piękne słońce!!! Współczuję pogody, nic się nie chce jak wrednie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. zasuwaj do Kołobrzegu na śniadanie bo na tych żelkach długo nie pociągniesz Daleko nie ma, to fakt... Tylko Stuku tak za jakieś 1,5 godziny, zapasy muszę odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. zasuwaj do Kołobrzegu na śniadanie bo na tych żelkach długo nie pociągniesz Chyba będe musiał bo sie skończyły wciągłem ostatni żelowy"mysi ogonek" ale słodkie, bleeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wczoraj to u mnie na zmiane słońce i deszcz były a dzisiaj jakos tak szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 czesc dzieci o nasa pani pszeckolanka psysła dzień dobly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiesz Jamlesie, ja to obstawiam tego mulatora Kawę sobie zrobiłam w realu i chętnie ją wypiję w towarzystwie chociaż powinnam po zakupy iść, bo chyba się ktoś dosiadł do stołu ze mną i córcią - lodówa puściuteńka, a jeszcze trzy dni temu nie można jej było zamknąć Ja właśnie wcinam żelki co mi zostaly z wczorajszej kolacji. zasuwaj do Kołobrzegu na śniadanie bo na tych żelkach długo nie pociągniesz Chyba będe musiał bo sie skończyły wciągłem ostatni żelowy"mysi ogonek" ale słodkie, bleeeeeeee No to proszę, dla odmiany http://www.strykowski.net/bulgaria/ogorki_solone_kiszone_bulgaria_3308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 no to ide grzybki obgotowywać, bo bede tez w occie zaprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A ogóreczki lubią pływać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wczoraj to u mnie na zmiane słońce i deszcz były a dzisiaj jakos tak szaro No ale grzybki za to masz!!! Ja nawet jednego zdechłego grzybiego korzonka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 o zagrycha już jest braza jak pójdziesz do sklepu to nie zapomnij o flaszeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A ogóreczki lubią pływać!!!!! http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1386_2004-1749.jpg I naprzód, Stuku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 o zagrycha już jest braza jak pójdziesz do sklepu to nie zapomnij o flaszeczce Spoko!!!! Nie zapomnę!!!! No to lecę!!! Wrócę z flaszeczką tylko nie wiem, o której Papa!!! Miłego dnia Wam wszystkim życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts