beti555 05.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć wszystkim rekordowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Popołudniowe powitanko!!! Jamles, Monikach!!!! To teraz się nie ruszę z tej grzyndy za diabła!!!! W takim towarzystwie to sama przyjemność To co, zagramy w Mariaszka??? http://images31.fotosik.pl/34/81237b688d739a08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kurczę! Już jest popołudnie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 braza http://www.klasa-1b.cba.pl/myszy.jpg w co ty sie bawisz ? czesc niewitanym jea , ty swintuchu w zyciu cie juz nie dogonie http://www.cynamite.de/imgserver/bdb/30800/30896/190x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 jea , ty swintuchu w zyciu cie juz nie dogonie http://www.cynamite.de/imgserver/bdb/30800/30896/190x.jpg dogonisz dzięki, będzie pasować mi ma biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hej kasia a co tak oficjalnie dzisiaj ? chcesz sie zalapac na biurko jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Kasiu Frosia, nie biurko jom sobie na biurku ułożę, monitor między... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hej kasia a co tak oficjalnie dzisiaj ? chcesz sie zalapac na biurko jea jak oficjalnie?? że na biurko jea, ja niby?? co mam tam robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hej kasia a co tak oficjalnie dzisiaj ? chcesz sie zalapac na biurko jea jak oficjalnie?? że na biurko jea, ja niby?? co mam tam robić??? się prężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Kasiu Frosia, nie biurko jom sobie na biurku ułożę, monitor między... toc przeca mowie , ze chce sie zalapac na miejsce na biurku , a nie na mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 się prężyć błaaaaahahahahahahahahahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Kasiu Frosia, nie biurko jom sobie na biurku ułożę, monitor między... toc przeca mowie , ze chce sie zalapac na miejsce na biurku , a nie na mebel aleś ta wymyślili chodzi o to moje nieszczęsne zdjęcie?? które i tak co chwilę znika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Kasiu Frosia, nie biurko jom sobie na biurku ułożę, monitor między... toc przeca mowie , ze chce sie zalapac na miejsce na biurku , a nie na mebel aleś ta wymyślili chodzi o to moje nieszczęsne zdjęcie?? które i tak co chwilę znika??? Mnie nie znika a gdyby nawet, to i tak je w pamięci mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Kasiu Frosia, nie biurko jom sobie na biurku ułożę, monitor między... toc przeca mowie , ze chce sie zalapac na miejsce na biurku , a nie na mebel aleś ta wymyślili chodzi o to moje nieszczęsne zdjęcie?? które i tak co chwilę znika??? nie wiem dlaczego , ale przy jea jakos tak lepiej mi sie mysli jasniejsze zmysly mam i wogole jakbys chciala , to jeszcze ci cos wykombinujemy ta twoja fotka mnie rozprasza i mnie nie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie wiem dlaczego , ale przy jea jakos tak lepiej mi sie mysli jasniejsze zmysly mam i wogole jakbys chciala , to jeszcze ci cos wykombinujemy ta twoja fotka mnie rozprasza i mnie nie znika kurde, no to co froschka, kasujemy fotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie wiem dlaczego , ale przy jea jakos tak lepiej mi sie mysli jasniejsze zmysly mam i wogole jakbys chciala , to jeszcze ci cos wykombinujemy ta twoja fotka mnie rozprasza i mnie nie znika kurde, no to co froschka, kasujemy fotę?? az tak bardzo mi nie przeszkadzasz da sie na ciebie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie wiem dlaczego , ale przy jea jakos tak lepiej mi sie mysli jasniejsze zmysly mam i wogole jakbys chciala , to jeszcze ci cos wykombinujemy ta twoja fotka mnie rozprasza i mnie nie znika kurde, no to co froschka, kasujemy fotę?? może na bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 az tak bardzo mi nie przeszkadzasz da sie na ciebie patrzec uuufffffff jea, chciałbyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 az tak bardzo mi nie przeszkadzasz da sie na ciebie patrzec uuufffffff jea, chciałbyś pewnie ja wzrokowiec jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts