stukpuk 05.11.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co kupujesz? Ja sprzedaję zbiornik na olej teraz poszukuje pokarmów dla rybek,ale okazało się , że nie mogę nic kupić bo nie jestem do końca zarejestrowany!!!!! dziwne ,dostałem przecierz nicka i hasło!? ty lepiej poszukaj jakies ladnej bielizny dla zonki a po co? Imieniny miała w sobotę! mikolaj sie zbliza gwiazdka nowy rok walentynki rocznica poznania rocznica pocalunku rocznica slubu rocznica klotni rocznica ......wymysl sobie jakas Wiem!!!!!!!!!!!! Mam niedługo imieniny!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co kupujesz? Ja sprzedaję zbiornik na olej teraz poszukuje pokarmów dla rybek,ale okazało się , że nie mogę nic kupić bo nie jestem do końca zarejestrowany!!!!! dziwne ,dostałem przecierz nicka i hasło!? ty lepiej poszukaj jakies ladnej bielizny dla zonki a po co? Imieniny miała w sobotę! mikolaj sie zbliza gwiazdka nowy rok walentynki rocznica poznania rocznica pocalunku rocznica slubu rocznica klotni rocznica ......wymysl sobie jakas Wiem!!!!!!!!!!!! Mam niedługo imieniny!!!!!!!!!!!! bardzo dobry pomysl kup zonie z tej okazji piekna sexowna bielizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co kupujesz? Ja sprzedaję zbiornik na olej teraz poszukuje pokarmów dla rybek,ale okazało się , że nie mogę nic kupić bo nie jestem do końca zarejestrowany!!!!! dziwne ,dostałem przecierz nicka i hasło!? ty lepiej poszukaj jakies ladnej bielizny dla zonki a po co? Imieniny miała w sobotę! mikolaj sie zbliza gwiazdka nowy rok walentynki rocznica poznania rocznica pocalunku rocznica slubu rocznica klotni rocznica ......wymysl sobie jakas Wiem!!!!!!!!!!!! Mam niedługo imieniny!!!!!!!!!!!! bardzo dobry pomysl kup zonie z tej okazji piekna sexowna bielizne Ale to moje imieniny, tak więc dlaczego to ja mam kupować,hahahahaa? Ale na allegro nie mogę nic kupić , czekam na pełna aktywację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Po prostu wiesz kiedy tu zajrzeć Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada To się nazywa wyczucie sytuacji Witaj Veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Po prostu wiesz kiedy tu zajrzeć Witaj Ma się tą intuicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia A kupujesz żonie czasem taką bieliznę? Ja od męża jeszcze nigdy nie dostałam Twierdzi że nigdy nie wie jaki rozmiar i się wstydzi kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia A kupujesz żonie czasem taką bieliznę? Ja od męża jeszcze nigdy nie dostałam Twierdzi że nigdy nie wie jaki rozmiar i się wstydzi kupować Mój Szanowny również tylko delikatnie nadmienia "...może byś sobie takie coś kupiła..." a sam inicjatywy nie wykazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia A kupujesz żonie czasem taką bieliznę? Ja od męża jeszcze nigdy nie dostałam Twierdzi że nigdy nie wie jaki rozmiar i się wstydzi kupować Czasem tak,nie mam problemów z łażeniem po sklepach z damską bielizną tylko kłopot z rozmiarem stanika zawsze mam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 witajcie Witaj I tu dzisiejsze pytanie. Kto ci kupuje zmysłową bieliznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia A kupujesz żonie czasem taką bieliznę? Ja od męża jeszcze nigdy nie dostałam Twierdzi że nigdy nie wie jaki rozmiar i się wstydzi kupować Mój Szanowny również tylko delikatnie nadmienia "...może byś sobie takie coś kupiła..." a sam inicjatywy nie wykazuje większość szanownych tak ma, chyba mój też się specjalnie nie przykłada do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 witajcie Witaj I tu dzisiejsze pytanie. Kto ci kupuje zmysłową bieliznę? sama sobie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Jak zwykle tu o seksie się gada Zaraz tam "jak zwykle"!!!! Cześć verunia A kupujesz żonie czasem taką bieliznę? Ja od męża jeszcze nigdy nie dostałam Twierdzi że nigdy nie wie jaki rozmiar i się wstydzi kupować To ta zawartość komody to od kolegów z wojska ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hejka o! stronka sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hejka o! stronka sie konczy Nic się nie kończy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hejka o! stronka sie konczy Eeeeeee tam, koniec daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts