ila66 05.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ..............i cisza zapadła........... ide po piwo , bo mi zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Graciochy Jea Wielki Szamanie http://diores.pl/images/amedium/LIVIACORSETTI/melissa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ..............i cisza zapadła........... ide po piwo , bo mi zabraklo do slepu poszedłeś czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ..............i cisza zapadła........... Jestem!! A jak Jamles przyjdzie to i flaszkę zapodam, obiecałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ..............i cisza zapadła........... Jestem!! A jak Jamles przyjdzie to i flaszkę zapodam, obiecałam dla mnie mleko sztuk raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A co stawiasz? Bo coś bym chlapnęła przed pracą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co kupujesz? Ja sprzedaję zbiornik na olej teraz poszukuje pokarmów dla rybek,ale okazało się , że nie mogę nic kupić bo nie jestem do końca zarejestrowany!!!!! dziwne ,dostałem przecierz nicka i hasło!? ty lepiej poszukaj jakies ladnej bielizny dla zonki a po co? Imieniny miała w sobotę! mikolaj sie zbliza gwiazdka nowy rok walentynki rocznica poznania rocznica pocalunku rocznica slubu rocznica klotni rocznica ......wymysl sobie jakas Wiem!!!!!!!!!!!! Mam niedługo imieniny!!!!!!!!!!!! bardzo dobry pomysl kup zonie z tej okazji piekna sexowna bielizne Ale to moje imieniny, tak więc dlaczego to ja mam kupować,hahahahaa? Ale na allegro nie mogę nic kupić , czekam na pełna aktywację. Jak to "dlaczego"? Właśnie dlatego, że to Twoje imieniny. No bo kto w końcu będzie tę bieliznę podziwiał??? No kto? Sąsiad? Żona przed lustrem (no, pewnie też)? Czy Ty? Zgadza się, to moje imieniny to każe sobie kupić zdalnie sterowny czołg z Allegro nie sa drogie To brzmi co najmniej perwersyjnie. Jak "mały czołg Grubera" z "Allo, allo"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A co stawiasz? Bo coś bym chlapnęła przed pracą... Mleko to bym znalazł, a flaszke ma Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! może koalcję jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolację mam już za sobą! Agduś stawiam Finlandię porzeczkową, może być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! może koalcję jedzą małolaty mnie od kompa wygryźli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolację mam już za sobą! Agduś stawiam Finlandię porzeczkową, może być???? mówię za nią: MOŻE!!!!!!!!!!!! pyszota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! może koalcję jedzą małolaty mnie od kompa wygryźli ... ale okazało się żem silniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Stuczku dla Ciebie mleczko http://www.strykowski.net/mleko/Mleczne_zdjecia,_fotografie_mleka,_mleko_-_fotki_1447_mini.jpg Pij, a będziesz wielki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! może koalcję jedzą No to idę po zupke mleczną co mi żonka zrobiła Może z okazji nadchodzących imienin pozwoli mi zjeść przy kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam szanowne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...........jak był koniec stronki to się o mało co nie pozabijali, a teraz cisza........ hej!!!!!!! juhuuuuu!!!!!!!!! może koalcję jedzą małolaty mnie od kompa wygryźli ... ale okazało się żem silniejszy nie daj się , twardy bądź!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Stuczku dla Ciebie mleczko http://www.strykowski.net/mleko/Mleczne_zdjecia,_fotografie_mleka,_mleko_-_fotki_1447_mini.jpg Pij, a będziesz wielki!!!!! super, popije sobie zupke mleczną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 WITAM SZANOWNE TOWARZYSTWO Witam, jak tam jazda po górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts