tola 05.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? taaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!! PROTESTUJEMY !!!!!!!!!!!! odejsciu Fizyka mowimy stanowcze NIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić bo protestu dawno nie było. a poza tym wszyscy kochają nauki ścisłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić wobec tego protestujemy rowniez przeciwko jakielkolwiek robocie dla ciebie robota to glupota ... .......hmhmhm...to jest zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić Co tak późno Wszystko wychlali!!!!! Ale spoko, zostawiłam dla Ciebie Chcesz teraz, czy jutro?? Protestuję przeciwko robocie dla Ciebie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić wobec tego protestujemy rowniez przeciwko jakielkolwiek robocie dla ciebie robota to glupota ... .......hmhmhm...to jest zycie za późno już mi przynieśli jakiegoś popsutego siemensa ale robota nie zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić Co tak późno Wszystko wychlali!!!!! Ale spoko, zostawiłam dla Ciebie Chcesz teraz, czy jutro?? Protestuję przeciwko robocie dla Ciebie!!!!!!! teraz to jakiś syrop z cebuli, coś lepszejszego musi poczekać do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie musi, ja się mogę zaopiekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co to za prośba? Frosch, Brazunia...protestujemy? Protestuję!!!! o co się tutaj protestuje, nie chce mi się robić wobec tego protestujemy rowniez przeciwko jakielkolwiek robocie dla ciebie robota to glupota ... .......hmhmhm...to jest zycie za późno już mi przynieśli jakiegoś popsutego siemensa ale robota nie zając Ty to zostaw. To podróbka. Siemensy się nie psują. A ja zachowałem jeszcze parę kropelków, znaczy parę literków kropelków. Na pohybel ekonomom, którzy zmuszaja do pracy!!!! Nasze najszlachetniejsze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Jamlesik - syropu z cebuli zabrakło - ale jest napar z ziółek leczniczych, proszę bardzo. http://www.stylistka.pl/zdjecie/4044_w238.jpeg A dla Toli małe co nieco http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Zdjecie_imprezowe_-_drink_niebieski_239_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 siemens ? a z czym to sie pije ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 siemens ? a z czym to sie pije ??? Z nokią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, Ty to masz gest takie niebieskie cudeńko, z blue curacao...Twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, Ty to masz gest takie niebieskie cudeńko, z blue curacao...Twoje zdrówko Zdrówko!!! Z blue curacao uwielbiam tzw. błękitną kobrę - z odrobiną ginu i skrórką z cytryny wijącą się wśród kostek lodu ... Echchchc, pyyyychaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 siemens ? a z czym to sie pije ??? Z nokią to zwykły TPsowski z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, Ty to masz gest takie niebieskie cudeńko, z blue curacao...Twoje zdrówko Zdrówko!!! Z blue curacao uwielbiam tzw. błękitną kobrę - z odrobiną ginu i skrórką z cytryny wijącą się wśród kostek lodu ... Echchchc, pyyyychaaaa!!! czemu tylko odrobina ginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 siemens ? a z czym to sie pije ??? Z nokią to zwykły TPsowski z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami Jamlesik dla Ciebie było Finlandia, no ale Ty chory jesteś ... [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, Ty to masz gest takie niebieskie cudeńko, z blue curacao...Twoje zdrówko Zdrówko!!! Z blue curacao uwielbiam tzw. błękitną kobrę - z odrobiną ginu i skrórką z cytryny wijącą się wśród kostek lodu ... Echchchc, pyyyychaaaa!!! czemu tylko odrobina ginu Bo to błękitne też ma swoją moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts