jamles 05.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 siemens ? a z czym to sie pije ??? Z nokią to zwykły TPsowski z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami Jamlesik dla Ciebie było Finlandia, no ale Ty chory jesteś ... [/img] jaki chory z leksza kucam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami pomimo sympatii muszę odmówić wypiłam za zdrowie Brazy i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, Ty to masz gest takie niebieskie cudeńko, z blue curacao...Twoje zdrówko Zdrówko!!! Z blue curacao uwielbiam tzw. błękitną kobrę - z odrobiną ginu i skrórką z cytryny wijącą się wśród kostek lodu ... Echchchc, pyyyychaaaa!!! czemu tylko odrobina ginu No wreszcie jakieś konkretniejsze podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami pomimo sympatii muszę odmówić wypiłam za zdrowie Brazy i nie ma braza pewnie jeszcze ma coś schowane to się załapię....przecież siedzimy na jednej grzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla Twoje ... ericsony mówią Ci "Dobranoc" Retro albo Tolu - puknijcie następną stronkę, bo ja zostaję na tej, na której jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla dobranoc....odpowiada Sagem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla dzień dobry powiem po siatkówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 z Tolą zamieniłbym się szklaneczkami pomimo sympatii muszę odmówić wypiłam za zdrowie Brazy i nie ma braza pewnie jeszcze ma coś schowane to się załapię....przecież siedzimy na jednej grzędzie Zaraz wracam, komputer mi się zbiesił i nie chce zdjęć kopiować [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla twoje ... Ericsony mówią ci "dobranoc" retro albo tolu - puknijcie następną stronkę, bo ja zostaję na tej, na której jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla dzień dobry powiem po siatkówce Znowu jakieś inne nazwanie tego Alem zapoźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 d o b r a n o c ... .... ........ ........ to pisalam ja ..wasza motorolla Twoje ... ericsony mówią Ci "Dobranoc" Retro albo Tolu - puknijcie następną stronkę, bo ja zostaję na tej, na której jestem teraz Skoro Ci dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No to pukam Ale jak przewietrzyć w taki ziąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Znowu będzie grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja pukam tylko raz w roku i to nie jest ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 tola, do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja pukam tylko raz w roku i to nie jest ten dzień TEN, TEN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No nie, przy wcześniejszej odsłonie, to tola była na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja pukam tylko raz w roku i to nie jest ten dzień TEN, TEN!!!! jak to możliwe?...przecież byłam jako pierwsza... Ila, co jest, czary jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts