ila66 05.11.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje No toć mówiłam, że po uśmiechach nie poznaję Ila - przyjmij gratulki za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje tu jest potrzebna Komisja Śledcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 myślisz, że się podzieli? i kto to mówi No dobra, zaczynam rozbierać........... kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To nie przesyłaj dziwnych uśmiechów, tylko gadaj cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... ja miałam tylko jedną szklaneczkę Ty masz całą buteleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 WARTOWNIK WEJDŹ NA MOJA POCZTE NA RW- MASZ ODPOWIEDZ OD PEWNEJ ,MIŁEJ OSOBKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś nie.........najpierw musze rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... ja miałam tylko jedną szklaneczkę Ty masz całą buteleczkę Tolu, no ja Ci żałować nie będę!!!! Proszę uprzejmie!!!! http://www.drinkswap.com/images/bevfull/6767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś nie.........najpierw musze rozebrać Czekaj, czekaj ... tego Siemensa, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś nie.........najpierw musze rozebrać Czekaj, czekaj ... tego Siemensa, tak no, a co myślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, masz serce jak ocean to ja też rozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 WARTOWNIK WEJDŹ NA MOJA POCZTE NA RW- MASZ ODPOWIEDZ OD PEWNEJ ,MIŁEJ OSOBKI OK , poczta , to miejsce twoich prywatnych rozmow , jestes pewna , ze moge tam wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś nie.........najpierw musze rozebrać Czekaj, czekaj ... tego Siemensa, tak no, a co myślałaś A JA MYŚLALAM,ŻE KOGOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 WARTOWNIK WEJDŹ NA MOJA POCZTE NA RW- MASZ ODPOWIEDZ OD PEWNEJ ,MIŁEJ OSOBKI OK , poczta , to miejsce twoich prywatnych rozmow , jestes pewna , ze moge tam wejsc MOŻESZ,MOŻESZ ! POCZTA JEST WYBITNIE DO CIEBIE I SORKI,ZE PRZECZYTAŁAM ALE OSOBKA MIŁA ,TO JEJ ODPISZ I WYKASUJ SWOJ POST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, masz serce jak ocean to ja też rozbieram Aaaa, też sobie ... porozbieram, a co!!!??? http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg To rozbieramy juz razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Myślisz, że się podzieli? i kto to mówi no dobra, zaczynam rozbierać........... Jamles - wszystko już wypiłeś nie.........najpierw musze rozebrać Czekaj, czekaj ... tego Siemensa, tak no, a co myślałaś A JA MYŚLALAM,ŻE KOGOS w promieniu 500m nie ma nikogo atrakcyjnego no chyba, że się komuś faceci podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts