ila66 05.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje wartowniku ale to nie moje streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje wartowniku dlaczego wartowniku ???? to moje streszczenie to q.. Mać - twoje czy nie twoje????????? jak dużymi to moje jak małymi literkami - to wartownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? ila pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Braza, masz serce jak ocean to ja też rozbieram Aaaa, też sobie ... porozbieram, a co!!!??? http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg To rozbieramy juz razem mniamuśne rozbieranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? ila pisała BRAWO JAMLESIK NASTEPNA DOSTAWA PIWA CI SIE NALEŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? a ty co taki zestresowany jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A JA MYŚLALAM,ŻE KOGOS w promieniu 500m nie ma nikogo atrakcyjnego no chyba, że się komuś faceci podobają W lustro patrzysz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? JAK DUŻYMI TO MOJE JAK MAŁYMI LITERKAMI - TO WARTOWNIKA Mam rozumieć, że ta wielkość literków to od wielkości kieliszków z których korzystacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To rozbieramy juz razem mniamuśne rozbieranko RANY ,A JA MYSLAŁAM ŻE O INNYM ROZBIERANIU MÓWICIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? JAK DUŻYMI TO MOJE JAK MAŁYMI LITERKAMI - TO WARTOWNIKA Mam rozumieć, że ta wielkość literków to od wielkości kieliszków z których korzystacie?? RETRO KOCHANIE TO DLA ROZPOZNANIA ,KTO JEST KTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To rozbieramy juz razem mniamuśne rozbieranko RANY ,A JA MYSLAŁAM ŻE O INNYM ROZBIERANIU MÓWICIE "A mnie się marzy kurna chata ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku ale to nie moje Streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje Wartowniku DLACZEGO WARTOWNIKU ???? TO MOJE STRESZCZENIE To q.. mać - Twoje czy nie Twoje????????? JAK DUŻYMI TO MOJE JAK MAŁYMI LITERKAMI - TO WARTOWNIKA Mam rozumieć, że ta wielkość literków to od wielkości kieliszków z których korzystacie?? RETRO KOCHANIE TO DLA ROZPOZNANIA ,KTO JEST KTO Znowu bliźniaki ??? NIEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Nawet jak ten sam rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje wartowniku ale to nie moje streszczenie bardzo poetyczne - gratulacje wartowniku dlaczego wartowniku ???? to moje streszczenie to q.. Mać - twoje czy nie twoje????????? jak dużymi to moje jak małymi literkami - to wartownika mam rozumieć, że ta wielkość literków to od wielkości kieliszków z których korzystacie?? retro kochanie To dla rozpoznania ,kto jest kto znowu bliźniaki ??? Nieeeeeeeee podobieństwo raczej "zerowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale ta wielkość kieliszków to wynika z doświadczenia życiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 to rozbieramy juz razem mniamuśne rozbieranko rany ,a ja myslałam że o innym rozbieraniu mówicie "a mnie się marzy kurna chata ..." a mi łóżko i spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 GACIE DLA CIE http://nicalbonic.blox.pl/resource/stringi_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To rozbieramy juz razem mniamuśne rozbieranko RANY ,A JA MYSLAŁAM ŻE O INNYM ROZBIERANIU MÓWICIE "A mnie się marzy kurna chata ..." A MI ŁÓŻKO I SPANIE Masz to codziennie i jeszcze marzysz??? Marzenia to ... coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 gacie http://djtoldi.neostrada.pl/VATIHV4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts