monikach 06.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć ludziska kochane!! ale pogoda ...brrrrrr i cieśli nie widać na horyzoncie ... sie nie będę denerwować...poczekam jeszcze chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 O matko, ale żenada!!!!! Cześć wszystkim Pi..dzi u mnie jakby się kto powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć ludziska kochane!! ale pogoda ...brrrrrr i cieśli nie widać na horyzoncie ... sie nie będę denerwować...poczekam jeszcze chwilę ... Część Monika Jeśli u Ciebie takie wiatrzycho jak u mnie, to ja bym dekarzy na dach nie posyłała. Wywieje ich jak nic, cholera wie czy się znajdą i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Miko zbierasz jeszcze gacie?? Jeśli tak to bier http://diores.pl/images/amedium/aaa/roza/nimfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.11.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć ludziska kochane!! ale pogoda ...brrrrrr i cieśli nie widać na horyzoncie ... sie nie będę denerwować...poczekam jeszcze chwilę ... Część Monika Jeśli u Ciebie takie wiatrzycho jak u mnie, to ja bym dekarzy na dach nie posyłała. Wywieje ich jak nic, cholera wie czy się znajdą i kiedy Hej Brazula! No wieje jak w kieleckim ... ale co prawda to prawda...jeszcze se człowiek smrodu narobi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Miko graciorki!! Od przybytku głowa nie boli http://olive.pl/admin/zdjecia/1e57c7cd8292237a7802930b0e544fbc.mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć ludziska kochane!! ale pogoda ...brrrrrr i cieśli nie widać na horyzoncie ... sie nie będę denerwować...poczekam jeszcze chwilę ... Część Monika Jeśli u Ciebie takie wiatrzycho jak u mnie, to ja bym dekarzy na dach nie posyłała. Wywieje ich jak nic, cholera wie czy się znajdą i kiedy Hej Brazula! No wieje jak w kieleckim ... ale co prawda to prawda...jeszcze se człowiek smrodu narobi ... Może by ich tak pasami, jak himalaiści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja myślę, że te pasy to całkiem realne są ...prognozy długoterminowe poprawy pogody nie zapowiadają Poza tym ja chcę już mieć ten cholerny dach ...bo jak nie to .......jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Idę pisać literki ....tzn. popatrzeć jak się piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja też idę - córcia ze szkoły zaraz wraca Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 u nas pada deszcz ze sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Idę pisać literki ....tzn. popatrzeć jak się piszą no my też odrabiamy ser-dak ser-so ser-delek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A co to? Jakiś sprawdzian z polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam w ten mokry ziąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A co to? Jakiś sprawdzian z polskiego? niee rebusy dla pierwszaków hej stuku hej Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A co to? Jakiś sprawdzian z polskiego? niee rebusy dla pierwszaków hej stuku hej Karolka Hej Mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Czesc wszystkim Ew-ka, no i wykrakałas, wieje jak w ... a poza tym jakimś śniegiem sypie i deszczem zacina normalnie masakra a ja jeszcze w letnich botkach pomykam bo maz nie miał czasu mi podmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Czesc wszystkim Ew-ka, no i wykrakałas, wieje jak w ... a poza tym jakimś śniegiem sypie i deszczem zacina normalnie masakra a ja jeszcze w letnich botkach pomykam bo maz nie miał czasu mi podmienic Cześć no pogoda jest okropna brbrbrbrbr ale teraz już tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A co to? Jakiś sprawdzian z polskiego? niee rebusy dla pierwszaków hej stuku hej Karolka No to mam szansę na wygraną!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A co to? Jakiś sprawdzian z polskiego? niee rebusy dla pierwszaków hej stuku hej Karolka No to mam szansę na wygraną!!!!!!!! a jaka jest nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts