Ew-ka 06.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 http://img149.imageshack.us/img149/2619/toladi6.png ładny tatuaż tola bardzo WARTOWNIKOWI dziękować na pośladkach byłoby ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dziewczyny !!!! mamy w koncu ten garaz !!!! w którym końcu ? w tym na poczatku no to kamień z serca gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 http://img149.imageshack.us/img149/2619/toladi6.png ładny tatuaż tola bardzo WARTOWNIKOWI dziękować na pośladkach byłoby ładniej wg mnie tym posladkom niczego nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam Mam problem z adresem w księdze wieczystej. Czy ktoś może mi w tym pomóc? Żeby nie przynudzać informacje zamieściłam w dzienniku. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dziewczyny !!!! mamy w koncu ten garaz !!!! w którym końcu ? w tym na poczatku no to kamień z serca gratulacje normalnie ew-cia moge cie juz na kawe zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 http://img149.imageshack.us/img149/2619/toladi6.png ładny tatuaż tola bardzo WARTOWNIKOWI dziękować na pośladkach byłoby ładniej wg mnie tym posladkom niczego nie brakuje pośladki są super ...... ale z napisem TOLA byłyby ekstra ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 to byłaby perwersja witam wszystkich i donoszę, że u nas było dziś bardzo mroźnie, ale za to słonecznie i błękitnie. A jutro ma być już to, co dziś było u Was, czyli brrrrrrrrrrrrbleeeeeeeeee Frosia, ja nie wiem o co chodzi z tym garażem, ale cieszę się, że Ty się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dziewczyny !!!! mamy w koncu ten garaz !!!! w którym końcu ? w tym na poczatku no to kamień z serca gratulacje normalnie ew-cia moge cie juz na kawe zaprosic do garażu ???? poczekam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 mayland , zadzwon do notariusza i zapytaj , co masz teraz robic tola ciesz sie ciesz a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? powiedz , ze TAK ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać Ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? Powiedz , ze tak ..... tak tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Froschka ja Ci dziękuje za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Froschka ja Ci dziękuje za słowa otuchy maylandeczka sprawa szybko sie wyjasni i wszyscy o niej zapomnimy bede sie modlic , a co ? masz tu moja czarodziejska kawe szczescie przynosi tfu tfu http://web.mac.com/j_simon/iWeb/Joergs%20HP/Blog%20(prof)/768709F4-B4F6-4354-8529-A32605383164_files/caffee_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? powiedz , ze TAK ..... TAK TAK TAK z H.? bede czekala .....na wiosne moze nawet Froschek upiecze specjalnie dla ciebie sernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? powiedz , ze TAK ..... TAK TAK TAK Froschka, nie ufaj tym zapewnieniem, wiesz ile razy mi obiecywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? powiedz , ze TAK ..... TAK TAK TAK Froschka, nie ufaj tym zapewnieniem, wiesz ile razy mi obiecywała? tak, tak, dziewczyny zawsze duuuużo obiecują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ty ew-ka nie badz taka paniusia ... ..jeszcze bedziesz sie wpraszac .....mam przygotowana piekna zastawe ...taka z ciemnej emaliowanej glinki ...bedziesz zalowac pewnie ,że bede sie wpraszać ino jak bedzie cieplo ....bo ja straszny zmarzluch jestem no przeciez mnie tez nie wygonisz tam zima na takie wygwizdowo ale przzyjedziesz? powiedz , ze TAK ..... TAK TAK TAK Froschka, nie ufaj tym zapewnieniem, wiesz ile razy mi obiecywała? tak, tak, dziewczyny zawsze duuuużo obiecują a do realizacji ma się to nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts