ila66 06.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 pomocy potrzebuję!!!!!!! a w czym ,że grzecznie spytam ??? córcia musi ułożyć jakąś krótką rymowankę na temat ulubionego sportowca!!! Nic mi do głowy nie przychodzi!!!!! Pomóżcie!!!!! hmm, a jaki to sportowiec ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Pomocy potrzebuję!!!!!!! a w czym ,że grzecznie spytam ??? Córcia musi ułożyć jakąś krótką rymowankę na temat ulubionego sportowca!!! Nic mi do głowy nie przychodzi!!!!! Pomóżcie!!!!! Boruc w bramce Glasgow stoi On się Szkota nic nie boi! Piłkę zawsze łapie w ręce Fani klaszczą mu w podzięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Pomocy potrzebuję!!!!!!! a w czym ,że grzecznie spytam ??? Córcia musi ułożyć jakąś krótką rymowankę na temat ulubionego sportowca!!! Nic mi do głowy nie przychodzi!!!!! Pomóżcie!!!!! HMM, A JAKI TO SPORTOWIEC ??? Iluniu wsio ryba!!!! Mogą być nawet siatkarki ... może być Korzeniowski ... może być ... każdy!!!! Tylko niech coś będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 pomocy potrzebuję!!!!!!! a w czym ,że grzecznie spytam ??? córcia musi ułożyć jakąś krótką rymowankę na temat ulubionego sportowca!!! Nic mi do głowy nie przychodzi!!!!! Pomóżcie!!!!! boruc w bramce glasgow stoi on się szkota nic nie boi! Piłkę zawsze łapie w ręce fani klaszczą mu w podzięce poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 [ Boruc w bramce Glasgow stoi On się Szkota nic nie boi! Piłkę zawsze łapie w ręce Fani klaszczą mu w podzięce Skopiowałam!!! Super!!! Dzięki Retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Adam Małysz pięknie lataZdobył tytuł mistrza świataNikt mu w skokach nie dorównaChoćby z jelit wypruł g..na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 retro ....nie wiedzialam,że z kolegi taki poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a ja słucham Krzysztofa Krawczyka i jego Amerykanskich Przebojów -kupilam płytę w PLUSIE za 9,90 ....on jest boski jutro ide po drugą czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 retro ....nie wiedzialam,że z kolegi taki poeta Mam jeszcze parę innych zalet (na wątku Zielonookiej zostałem też bajkopisarzem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Adam Małysz pięknie lata Zdobył tytuł mistrza świata Nikt mu w skokach nie dorówna Choćby z jelit wypruł g..na Dla mnie ekstra, ale wątpię żeby Pani przełknęła gładko ten ostatni rym Naprawdę jestem pełna podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie przesadzajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Chodzi Saleta po ringu. Chodzi też po lodzie. Jeśli nie chce tańczyć, przestaje być w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Chodzi Saleta po ringu. Chodzi też po lodzie. Jeśli nie chce tańczyć, przestaje być w modzie Witaj Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Chodzi Saleta po ringu. Chodzi też po lodzie. Jeśli nie chce tańczyć, przestaje być w modzie może tak coś dodać o Dodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Chodzi Saleta po ringu jedzi se po lodzie Jak mu sie nie chce tańczyć dogaduje Dodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 retro ....nie wiedzialam,że z kolegi taki poeta Mam jeszcze parę innych zalet (na wątku Zielonookiej zostałem też bajkopisarzem ) wiem ...podczytywałam ukradkiem zaraz zajrze czy mię cos nie ominęło nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Tańczył Przemek, tańczył, w ringu z bokseramiwszystko było dobrze, przyjaźnił się z nami.Aż mu się zachciało zatańczyć na lodzie.Doda oceniała. Nie wiedział, że bodzie. Co za zwierzę dzisiaj - pomyślał - oceniaPrzecież dobrzem tańczył, bom nie kawał leniaOd dziś się chłopisko pomodli czasami:chroń mnie Panie Boże przed tymi "gwiazdami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 to ja sie pożegnam .....mam pobudke o 4.30 dzieci wyjedzają do Krk ... Dobrej Nocki Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kochani!!! Chylę przed Wami czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 to ja sie pożegnam .....mam pobudke o 4.30 dzieci wyjedzają do Krk ... Dobrej Nocki Wszystkim Dobranoc Ewciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts