Karolka 07.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 heloł heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 hellloooł czy tu się rozmawia czy może nie heloł, chyba tak Wpadłam na ok. godzinkę, mogę popeplać jeśli ktoś ma ochotę to ja chętna dziecię śpi ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no dobra to gadajmy tylko o czym mam o swiętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 co można podarować mężowi? tylko nie skarpetki, koszule, perfumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 07.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 co można podarować mężowi? oto jest pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 co można podarować mężowi? tylko nie skarpetki, koszule, perfumy... To? http://image.ceneo.pl/data/products/157022/productToCategory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 07.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 dalej myślę, hm.......portfel?...................pióro?................książka? Przydałoby się coś z jajem, tylko co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 07.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 co można podarować mężowi? tylko nie skarpetki, koszule, perfumy... To? http://image.ceneo.pl/data/products/157022/productToCategory.jpg Fajne, gdzie można kupić? Wezmę dwie pary, jedną dla teścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 majtki fajne pióro, książka odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 coś zaskakującego, śmiesznego?, romantycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 robicie wigilie u siebie czy jedziecie do mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ja zazwyczj jeżdżę...jak będzie dom to to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 co można podarować mężowi? tylko nie skarpetki, koszule, perfumy... To? http://image.ceneo.pl/data/products/157022/productToCategory.jpg Fajne, gdzie można kupić? Wezmę dwie pary, jedną dla teścia... Krys, do wyboru, do koloru :) http://tiny.pl/jt3c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 07.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 robicie wigilie u siebie czy jedziecie do mamy Pierwszy raz mam zrobić wigilię u siebie. Nie wiem czy bać się już czy za jakiś miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 WItam popołudniowo Ja wigilie mam w rozjazdach. O tyle dobrze, że od roku jest to w jednej miejscowości. U teściów siadamy do stołu no i u mojej siostry gdzie zjeżdża się cała moja rodzinka. Jak zamieszkamy w domu to wigilia bedzie u nas bo mamy najwiecej miejsca Z perspektywy lat stwierdzam, ze njbardziej urokliwe były wigilie u babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 WItam popołudniowo Ja wigilie mam w rozjazdach. O tyle dobrze, że od roku jest to w jednej miejscowości. U teściów siadamy do stołu no i u mojej siostry gdzie zjeżdża się cała moja rodzinka. Jak zamieszkamy w domu to wigilia bedzie u nas bo mamy najwiecej miejsca Z perspektywy lat stwierdzam, ze njbardziej urokliwe były wigilie u babci ja w tym roku nie dam rady ale za rok na bank...tylko mam nadzieję, że mi moja mama pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 robicie wigilie u siebie czy jedziecie do mamy Pierwszy raz mam zrobić wigilię u siebie. Nie wiem czy bać się już czy za jakiś miesiąc? ja zawsze boję się na zapas ..a jak przychodzi ten moment to już jest ok jak zdałam do liceum to bałam się jak ja zdam maturę jak zaszłam w ciążę to bałam się przez pierwsze miesiące jak ja urodzę... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie no jako organizator to ja się sprawdzam Kazdy dostanie przydział co ma przygotować i przynieść Ryby to domena mężczyzn wiec i to będzie z głowy Ja to chyba posprżatam, nakryję stół i podam dania tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 robicie wigilie u siebie czy jedziecie do mamy Pierwszy raz mam zrobić wigilię u siebie. Nie wiem czy bać się już czy za jakiś miesiąc? ja zawsze boję się na zapas ..a jak przychodzi ten moment to już jest ok jak zdałam do liceum to bałam się jak ja zdam maturę jak zaszłam w ciążę to bałam się przez pierwsze miesiące jak ja urodzę... itd a to jest normalne my kobiety tak mamy martwimy się na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 czesc laski mayland , co slychac w twojej sprawie_? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts