ila66 08.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 jestem. Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda. oj,współczuje może miód ze spirytusem pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jestem. Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda. OJ,WSPÓŁCZUJE MOŻE MIÓD ZE SPIRYTUSEM POMOŻE ? U mnie kaszlą jak przy gruźlicy , witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 jestem. Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda. oj,współczuje może miód ze spirytusem pomoże ? u mnie kaszlą jak przy gruźlicy , witam ponownie po przez te pogody jesienne u mnie w domu powyższa mieszanka pomogła na kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 MOŻE MIÓD ZE SPIRYTUSEM POMOŻE ? A jak to się robi, jakie proporcje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 może miód ze spirytusem pomoże ? a jak to się robi, jakie proporcje????? prawdziwy miód 250 ml + 100 ml prawdziwego spirytusu,razem wymieszac i pic łyżke dziennie - to dla dorosłych lub wiekszych dzieci dla malych polecam syrop z cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jestem. Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda. OJ,WSPÓŁCZUJE MOŻE MIÓD ZE SPIRYTUSEM POMOŻE ? antybiotyk biorę wiec chyba odpada, jakiejś nowej generacji bo tylko 3 dni, to w sobotę mogę tego spirytusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PRAWDZIWY MIÓD 250 ML....... Obojętnie jaki? Może być spadziowy, taki ciemny....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A jeszcze jedno? Czy on musi coś odstać, czy to jest od razu do użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 jestem. Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda. oj,współczuje może miód ze spirytusem pomoże ? antybiotyk biorę wiec chyba odpada, jakiejś nowej generacji bo tylko 3 dni, to w sobotę mogę tego spirytusu to moze zrób ten syrop z cebuli ja osobiście miałam duże obiekcje ,bo cebula itp,ale faktycznie pomaga i o dziwo nie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 prawdziwy miód 250 ml....... obojętnie jaki? Może być spadziowy, taki ciemny....??? miód obojętnie jaki - byle prawdziwy do użytku - jak zrobisz rano,to wieczorem możesz łykać (musi sie przegryść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PRAWDZIWY MIÓD 250 ML....... Obojętnie jaki? Może być spadziowy, taki ciemny....??? MIÓD OBOJĘTNIE JAKI - BYLE PRAWDZIWY DO UŻYTKU - JAK ZROBISZ RANO,TO WIECZOREM MOŻESZ ŁYKAĆ (MUSI SIE PRZEGRYŚĆ) o.k dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 prawdziwy miód 250 ml....... obojętnie jaki? Może być spadziowy, taki ciemny....??? miód obojętnie jaki - byle prawdziwy do użytku - jak zrobisz rano,to wieczorem możesz łykać (musi sie przegryść) o.k dziekuję nie ma za co zdrowia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Muszę się podzielić refleksją, my tak tu klepiemy a to nie służy naszemu zdrowiu. Powinniśmy więcej przebywać na świeżym powietrzu. Moi budowlańcy czy deszcz czy wiatr są codziennie na budowie i od lipca żaden nie zachorował. Mój znajomy informatyk aby oderwać się od kompa kupił sobie 4 psy i z każdym pojedynczo przynajmniej te trzy razy dziennie wychodzi na dwór dla zdrowia. koniec refleksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Stosujac się do własnych refleksji idę z kompem na budowę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 muszę się podzielić refleksją, my tak tu klepiemy a to nie służy naszemu zdrowiu. Powinniśmy więcej przebywać na świeżym powietrzu. Moi budowlańcy czy deszcz czy wiatr są codziennie na budowie i od lipca żaden nie zachorował. Mój znajomy informatyk aby oderwać się od kompa kupił sobie 4 psy i z każdym pojedynczo przynajmniej te trzy razy dziennie wychodzi na dwór dla zdrowia. Koniec refleksji w pewnym sensie masz racje Ja mam psa i syn spaceruje z nim 5 godzin dziennie,a i tak go przeziebienie dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 potwierdzam -ruch na swieżym powietrzu jest wskazany - codziennie rano biegam z psem - 15 minut a dziala cuda .... i jem kasze jaglaną wieczorem dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 JA MAM PSA I SYN SPACERUJE Z NIM 5 GODZIN DZIENNIE,A I TAK GO PRZEZIEBIENIE DOPADŁO Ja mojego syna próbuję zahartować, ciągam go 2 razy w tygodniu na basen. I jakiś taki jakby zdrowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zrobilam nalewkę Bożonarodzeniową postoi troche a na Swieta bedzie jak znalazł http://images33.fotosik.pl/37/c0207b1e1e89e9a8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 .... i jem kasze jaglaną wieczorem......... dzien dobry dziń dobry, a ta kasza to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zrobilam nalewkę bożonarodzeniową Postoi troche a na swieta bedzie jak znalazł http://images33.fotosik.pl/37/c0207b1e1e89e9a8m.jpg ale fajna ! Z czego się składa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts