Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

jestem.

Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda.

oj,współczuje

może miód ze spirytusem pomoże ?

u mnie kaszlą jak przy gruźlicy :wink: , witam ponownie

po przez te pogody jesienne :(

u mnie w domu powyższa mieszanka pomogła na kaszel :D

jestem.

Siedzę w domu bo jakaś cholera mnie męczy. Próbuję ją wykaszleć, mam nadzieję,że się uda.

oj,współczuje

może miód ze spirytusem pomoże ?

antybiotyk biorę wiec chyba odpada, jakiejś nowej generacji bo tylko 3 dni, to w sobotę mogę tego spirytusu :p

to moze zrób ten syrop z cebuli :D

ja osobiście miałam duże obiekcje ,bo cebula itp,ale faktycznie pomaga :D

i o dziwo nie śmierdzi :D

Muszę się podzielić refleksją, my tak tu klepiemy a to nie służy naszemu zdrowiu. Powinniśmy więcej przebywać na świeżym powietrzu. Moi budowlańcy czy deszcz czy wiatr są codziennie na budowie i od lipca żaden nie zachorował. Mój znajomy informatyk aby oderwać się od kompa kupił sobie 4 psy i z każdym pojedynczo przynajmniej te trzy razy dziennie wychodzi na dwór dla zdrowia.

koniec refleksji

muszę się podzielić refleksją, my tak tu klepiemy a to nie służy naszemu zdrowiu. Powinniśmy więcej przebywać na świeżym powietrzu. Moi budowlańcy czy deszcz czy wiatr są codziennie na budowie i od lipca żaden nie zachorował. Mój znajomy informatyk aby oderwać się od kompa kupił sobie 4 psy i z każdym pojedynczo przynajmniej te trzy razy dziennie wychodzi na dwór dla zdrowia.

Koniec refleksji

w pewnym sensie masz racje :-?

Ja mam psa i syn spaceruje z nim 5 godzin dziennie,a i tak go przeziebienie dopadło :(