stukpuk 08.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Na zgodę!http://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032879.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej oj stuku Ty pewnie masz kota na punkcie kotów retrofood -super awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Na święta, roladka z sierściucha!!!!!!http://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032839.jpg Składniki= jeden kotek do kilograma, zielony sweterek, paski boczku , sól i pieprz do smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej oj stuku Ty pewnie masz kota na punkcie kotów retrofood -super awatarek ktoś musi kaczorka pocieszyć gdy koledzy się od niego odsuwają. tym bardziej, że kaczorek nie na podwórku chowany ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 też za bardzo nie wiem o co tu chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej oj stuku Ty pewnie masz kota na punkcie kotów retrofood -super awatarek A po czym widać? Ja nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Jak to o co chodzi? O piniądze!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej oj stuku Ty pewnie masz kota na punkcie kotów retrofood -super awatarek ktoś musi kaczorka pocieszyć gdy koledzy się od niego odsuwają. Ale kaczorek niech uważa bo zły dotyk boli przez całe życie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Jak to o co chodzi? O piniądze!!!!!!!!!!!!!! no tak Stuku ... jak nie wiadomo o co chodzi ... to chodzi o pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej oj stuku Ty pewnie masz kota na punkcie kotów retrofood -super awatarek ktoś musi kaczorka pocieszyć gdy koledzy się od niego odsuwają. Ale kaczorek niech uważa bo zły dotyk boli przez całe życie!!!!!!! to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 http://www.naluz.pl/z/124/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Jak to o co chodzi? O piniądze!!!!!!!!!!!!!! no tak Stuku ... jak nie wiadomo o co chodzi ... to chodzi o pieniądze czyli wyskakuj z dwóch stówek! Jedna dla mnie druga dla Brazy. I kewita jesteśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 To wybieraj po prostu "przejdź na ostatnią stronę" i po sprawie PS. jak tam poezja sportowa? Poezja sportowa ma się dobrze, ale pani zachorowała i ocena Twojego talentu będzie w poniedziałek Na pewno powiem, jaki stopień dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Cześć Reyzel, fajnie że zajrzałaś A co tu chodzi, to nikt nie wie ... żenada normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Jak to o co chodzi? O piniądze!!!!!!!!!!!!!! no tak Stuku ... jak nie wiadomo o co chodzi ... to chodzi o pieniądze czyli wyskakuj z dwóch stówek! Jedna dla mnie druga dla Brazy. I kewita jesteśmy! Stuk dobrze gada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Stuk dobrze gada!!!! No to w górę dziada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Stuk dobrze gada!!!! No to w górę dziada!! Czy tak??? http://bi.gazeta.pl/im/4/3896/z3896454X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry Ja tak tylko na sekund kilka wpadłam się przywitać ( dzięki Brazunia za zaproszenie ), zobaczyć co się tutaj dzieje i co tu chodzi ... Jak to o co chodzi? O piniądze!!!!!!!!!!!!!! no tak Stuku ... jak nie wiadomo o co chodzi ... to chodzi o pieniądze czyli wyskakuj z dwóch stówek! Jedna dla mnie druga dla Brazy. I kewita jesteśmy! Stuk dobrze gada!!!! nooo dobra ... jak mus to mus Tobie Braza prześlę z rogalami a do Stuka to moze jakiemuś kotkowi, kokardkę z kasą przywiążę i ... wyślę na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 nooo dobra ... jak mus to mus Tobie Braza prześlę z rogalami a do Stuka to moze jakiemuś kotkowi, kokardkę z kasą przywiążę i ... wyślę na spacerek Mam lepszy pomysł i szybszy Prześlij przez RW (zdjęcie wklej) Obawiam się, że kocio mogłoby zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts