Ew-ka 10.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dalej nie ma nikogo? dalej ...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Cześc, a ja juz wróciłam i nawet obiad zdazyłam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale i tak nikogo nie ma...........za zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Jestem, jestem........ kurze mopowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Cos pusto i nawet czsem nikt nie zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 witam w sobotnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Jak sypnęło śniegiem (jakiś dziwny - okrągły , grad, czy co), napaliłem w kominku. A teraz śłońce świeci Dziwna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 o a teraz słonko świeci czary mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Jak sypnęło śniegiem (jakiś dziwny - okrągły , grad, czy co), napaliłem w kominku. A teraz śłońce świeci Dziwna pogoda Ja w sprawie tego dziwnego śniegu? Czy to takie białe, okrągłe kuleczki, lekkie. podobne do styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Jak sypnęło śniegiem (jakiś dziwny - okrągły , grad, czy co), napaliłem w kominku. A teraz śłońce świeci Dziwna pogoda Ja w sprawie tego dziwnego śniegu? Czy to takie białe, okrągłe kuleczki, lekkie. podobne do styropianu? takie okragłe kuleczki to były wczesniej na przemian ze słońcem teraz to regularna snieżyca była z takimi grubymi płatami śniegu i zrobiło sie bialutko na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Jak sypnęło śniegiem (jakiś dziwny - okrągły , grad, czy co), napaliłem w kominku. A teraz śłońce świeci Dziwna pogoda Ja w sprawie tego dziwnego śniegu? Czy to takie białe, okrągłe kuleczki, lekkie. podobne do styropianu? Dokładnie takie! Początkowo myślałem, że to styropian od sąsiada, bo akurat ociepla swój domek i zaciera styropian na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale pogoda za oknem zrobiło sie ciemno i śniegiem sypie, takim grubym a w dzien to na zmiane słońce i grad a teraz śnieżyca Jak sypnęło śniegiem (jakiś dziwny - okrągły , grad, czy co), napaliłem w kominku. A teraz śłońce świeci Dziwna pogoda Ja w sprawie tego dziwnego śniegu? Czy to takie białe, okrągłe kuleczki, lekkie. podobne do styropianu? Dokładnie takie! Początkowo myślałem, że to styropian od sąsiada, bo akurat ociepla swój domek i zaciera styropian na ścianie. To żaden śnieg ani grad, tylko KRUPA ŚNIEŻNA Przydały się te zajecia z meteorologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupa śnieżna? A co to takiego? Pierwszy raz słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witaj Illa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja meteorologii sie nie uczyłam ale to u mnie na zwykły snieg wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupa śnieżna? A co to takiego? Pierwszy raz słyszę ILA 66 Witaj Właśnie te białe, lekkie kuleczki, co go wszyscy z gradem mylą Jak powstają sobie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja meteorologii sie nie uczyłam ale to u mnie na zwykły snieg wyglada Nastepnym razem może nie zapomne to zrobię krupie śnieżnej fotke to pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja meteorologii sie nie uczyłam ale to u mnie na zwykły snieg wyglada Nastepnym razem może nie zapomne to zrobię krupie śnieżnej fotke to pokaże. to ja poprosze moze czegos ciekawego sie znowu dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts