ullerowa 10.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witaj ILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 NA WIEDZĘ NIGDY NIE JEST ZAPÓŹNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja meteorologii sie nie uczyłam ale to u mnie na zwykły snieg wyglada Nastepnym razem może nie zapomne to zrobię krupie śnieżnej fotke to pokaże. to ja poprosze moze czegos ciekawego sie znowu dowiem I zdjęcia różnych chmurek musze porobić Starde dobre czasy sie przypominają jak sie latało na ćwiczenia terenowe z meteorologii i co godzinke zapisywało jakie chmutrki, temperataturka, wiaterek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupy śnieżne Opady białych, nieprzeświecających ziaren lodu. Ziarna te mają kształt kulisty lub niekiedy stożkowaty i średnicę od 2 do 5 mm; są kruche i łatwo ulegają zgnieceniu, gdy padają na twarde podłoże odbijają się i często rozpryskują. Krupy śnieżne występują wraz z opadami płatków śniegu lub kropel deszczu jako opady przelotne, gdy temperatura powietrza u powierzchni ziemi jest w pobliżu 0° C. Znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 NA WIEDZĘ NIGDY NIE JEST ZAPÓŹNO poza tym człowiek się uczy przez całe zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupy śnieżne Opady białych, nieprzeświecających ziaren lodu. Ziarna te mają kształt kulisty lub niekiedy stożkowaty i średnicę od 2 do 5 mm; są kruche i łatwo ulegają zgnieceniu, gdy padają na twarde podłoże odbijają się i często rozpryskują. Krupy śnieżne występują wraz z opadami płatków śniegu lub kropel deszczu jako opady przelotne, gdy temperatura powietrza u powierzchni ziemi jest w pobliżu 0° C. Znalazłem. opis jakby odpowiadał dzisiejszej pogodzie, ale mimo to na koniec sniegiem sypneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupy śnieżne Opady białych, nieprzeświecających ziaren lodu. Ziarna te mają kształt kulisty lub niekiedy stożkowaty i średnicę od 2 do 5 mm; są kruche i łatwo ulegają zgnieceniu, gdy padają na twarde podłoże odbijają się i często rozpryskują. Krupy śnieżne występują wraz z opadami płatków śniegu lub kropel deszczu jako opady przelotne, gdy temperatura powietrza u powierzchni ziemi jest w pobliżu 0° C. Znalazłem. opis jakby odpowiadał dzisiejszej pogodzie, ale mimo to na koniec sniegiem sypneło I to jakim gęstym. Pierwszy raz w tym roku. To się nazywa mieć wyczówkę. Rano zmieniłem opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupy śnieżne Opady białych, nieprzeświecających ziaren lodu. Ziarna te mają kształt kulisty lub niekiedy stożkowaty i średnicę od 2 do 5 mm; są kruche i łatwo ulegają zgnieceniu, gdy padają na twarde podłoże odbijają się i często rozpryskują. Krupy śnieżne występują wraz z opadami płatków śniegu lub kropel deszczu jako opady przelotne, gdy temperatura powietrza u powierzchni ziemi jest w pobliżu 0° C. Znalazłem. bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Krupy śnieżne Opady białych, nieprzeświecających ziaren lodu. Ziarna te mają kształt kulisty lub niekiedy stożkowaty i średnicę od 2 do 5 mm; są kruche i łatwo ulegają zgnieceniu, gdy padają na twarde podłoże odbijają się i często rozpryskują. Krupy śnieżne występują wraz z opadami płatków śniegu lub kropel deszczu jako opady przelotne, gdy temperatura powietrza u powierzchni ziemi jest w pobliżu 0° C. Znalazłem. opis jakby odpowiadał dzisiejszej pogodzie, ale mimo to na koniec sniegiem sypneło I to jakim gęstym. Pierwszy raz w tym roku. To się nazywa mieć wyczówkę. Rano zmieniłem opony mi we wtorek maz koła podmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba żony w kuchni,z ktorej będzie sie unosił aromat pieczonego ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba u mnie piwko to się chłodzi na wieczór dla meza , a kominka jeszcze nie posiadam ale za to drożdżówka z pieca juz o sobie daje znac że lada chwila bedzie można jesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba ŻONY W KUCHNI,Z KTOREJ BĘDZIE SIE UNOSIŁ AROMAT PIECZONEGO CIASTA To mam. Ale tak myślę, że brakuje przed komnkiem miękkiej skóry co by na tej skórze z jakąś ....... pobaryłkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 a i śmiech chłopaków słychac w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba ŻONY W KUCHNI,Z KTOREJ BĘDZIE SIE UNOSIŁ AROMAT PIECZONEGO CIASTA To mam. Ale tak myślę, że brakuje przed komnkiem miękkiej skóry co by na tej skórze z jakąś ....... pobaryłkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Coś mi radiówka siada. Po dwa posty wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 dobrze ze dochodza po dwa, gorzej byłoby gdyby wysyłała po połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 dobrze ze dochodza po dwa, gorzej byłoby gdyby wysyłała po połowie dobrze, że w ogóle wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 10.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Za oknem piździawka. W kominku piekny ogień. W domku cieplutko. W garści chłodne piwko. Ech, cóż do szczęścia więcej trzeba ŻONY W KUCHNI,Z KTOREJ BĘDZIE SIE UNOSIŁ AROMAT PIECZONEGO CIASTA z żony? łojezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts