braza 10.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazia byłam dzis zamawiać grzejniki m.in. do łazienki i... pomyślałam wtedy o Twoich projektach łazienek W wyniku tego, zamówiłam szerszy grzejnik niz mam rozstaw Ale później to odkręciłam telefoniecznie No i nie wiem, czy mam się cieszyć, że o mnie pomyślałaś, czy martwić, że w związku z tym myśleniem dokonałaś złego zakupu Kuchnie już są, może choć trochę Cię natchną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 A co tam, pokażę Wam tutaj http://images30.fotosik.pl/110/8b39c83fc4d3a1b7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Pewnie się obudzi i stronkę pyknie Nie ukrywam, że w tak doborowym towarzystwie to dla mnie zaszczyt - zaliczyć stronkę. LIZUS,ALE MIŁY Masz rację, miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazie właśnie oblukałam Zdolniacha jesteś i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Pewnie się obudzi i stronkę pyknie Nie ukrywam, że w tak doborowym towarzystwie to dla mnie zaszczyt - zaliczyć stronkę. LIZUS,ALE MIŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 A co tam, pokażę Wam tutaj http://images30.fotosik.pl/110/8b39c83fc4d3a1b7.jpg Ło, ku..wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 mayland ale z drugiej strony to lepiej że teraz ta "awaria" niż gdybyś już zamieszkała i kominek miała zrobiony na gotowo. Ale generalnie - współczuję. Trzeba będzie od nowa rozbierać i wymieniać pewne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Wiem, rozmawiałam już w ekipą która robi mi kominek. Najpierw muszą sprawdzić co w środku. Płytę mi wymienią. Ale to najmniejszy problem Ciekawe co z rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazie właśnie oblukałam Zdolniacha jesteś i basta! Dzięki! Najważniejsze, żeby choć troszkę pomogły. Wielu rzeczy nie ma albo zastępowane były czymś innym - brak w bazie danych, niestety. Ale zabawa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Wiem, rozmawiałam już w ekipą która robi mi kominek. Najpierw muszą sprawdzić co w środku. Płytę mi wymienią. Ale to najmniejszy problem Ciekawe co z rurą Skoro ogień poszedł górą, to moim zdaniem, coś nie tak z połączeniem komnek-rura-komin. No i być może źle była zaizolowana płyta gk. Przecież w kominku pali się na maxa i MUSI wytrzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazia powiem Ci, że nie mam kiedy przy tym programiku przysiąść. Może jak będę juz dopracowywać szczegóły to wtedy. Narazie wykańczam się nerwowo więc nawet sił nie próbuję ALe dziś zrobili mi luksfery w łazience i całkiem ładnie z nimi wygląda. Szkoda, ze jest taka mała bo mam za duzo pomysłów by ją wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazia powiem Ci, że nie mam kiedy przy tym programiku przysiąść. Może jak będę juz dopracowywać szczegóły to wtedy. Narazie wykańczam się nerwowo więc nawet sił nie próbuję ALe dziś zrobili mi luksfery w łazience i całkiem ładnie z nimi wygląda. Szkoda, ze jest taka mała bo mam za duzo pomysłów by ją wykończyć A ja też mam luksfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Brazia powiem Ci, że nie mam kiedy przy tym programiku przysiąść. Może jak będę juz dopracowywać szczegóły to wtedy. Narazie wykańczam się nerwowo więc nawet sił nie próbuję ALe dziś zrobili mi luksfery w łazience i całkiem ładnie z nimi wygląda. Szkoda, ze jest taka mała bo mam za duzo pomysłów by ją wykończyć No zobrazuj wszystkie, wtedy może i ja cosik skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Kto kończy stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Darex u mnie to zaledwie 10sztuk Miałam ciemną łazienkę, bez okna. Z tyłu w kotłowni jest okno. Wstawiliśmy luksfery tak by tamto okno przebijało. I sprawdziło się, doświetla łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Darex u mnie to zaledwie 10sztuk Miałam ciemną łazienkę, bez okna. Z tyłu w kotłowni jest okno. Wstawiliśmy luksfery tak by tamto okno przebijało. I sprawdziło się, doświetla łazienkę Ja mam i w dolnej i górnej łazience po jednej ścianie z luksferów zamiast gotowej kabiny. Oczywiście dwie ściany są obłożone płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Humorki już lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 humorki już lepsze Ila - GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 humorki już lepsze ila - gratki dzieki,dzieki,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 humorki już lepsze Ila - GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts