frosch 11.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 dzien doberek czesc sasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witaj Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzięki za współczucie i wsparcie. Nawet tam dzisiaj nie jadę, żeby się nie denerwować Problem w tym, ze mój mąż to nie tylko nie ma ochoty ogladać ale i do dyskusji to mu daleko Muszę sama o wszystkim decydować. Wiele kobiet by tak chciało a ja niekoniczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzięki za współczucie i wsparcie. Nawet tam dzisiaj nie jadę, żeby się nie denerwować Problem w tym, ze mój mąż to nie tylko nie ma ochoty ogladać ale i do dyskusji to mu daleko Muszę sama o wszystkim decydować. Wiele kobiet by tak chciało a ja niekoniczne.... wiesz ja te dyskusje tez musiałam wymuszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Uffff no to mi ulżyło My żyjemy w takim tempie,że tylko w nocy sie widujemy w łóżku. ALe tak jest jak sie ma własną działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 czytalam wlasnie , jak u ciebie mayland "pali sie" robota wkurzylabym sie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Całe szczęscie, że ludzie którzy to wykonywali są naprawdę fajna ekipą i mi to naprawią. Znają sie na robocie i marudzic mi nie będą. Przynajmniej tyle dobrego, że nie będę wysłuchiwać tego co wczoraj sama cały dzień na budowie mówiłam. A klęłam jak obszczymurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 obszczymurek ..... mykam do kuchni obiadek rychtowac po poludniu jade do bratowej , ma dzis urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam serdecznie, nareszcie udało mi się podłączyć nowego kompa!!!I melduje pierwszy śnieg w Słupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 11.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Chciałam się dzisiaj wyrwać na marton po sklepach budowlanych do Wawy ale kurcze nia mam z kim jechać Mąż na giełdzie samochodowej a juz mam dosć robienia zakupó w pojedynkę. z tym ze dzisiaj wszystko pozamykane (prawie wszystko).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 oooo żyje w takim tempie ze o świętach nie mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzień doberek Stuku na poprzedniej stronie było coś dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzień dobry, czy tu dalej tak muli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzień dobry, czy tu dalej tak muli?? Cześć Kasia, czasami muli, ale już nie tak Czy u Ciebie za oknem też tak ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzień dobry, czy tu dalej tak muli?? Cześć Kasia, czasami muli, ale już nie tak Czy u Ciebie za oknem też tak ciemno niestety NIE CIERPIĘ TAKIEJ PODOGY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A widziałyscie w moim dzienniku jaka była wczoraj pogoda u mnie? Gradu tyle napadało że nie widziałam jeszcze takiej działki białej od kulek gradowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 witam wszystkich radośnie patrzących na życie balowaliśmy do 2,30 .....a nasze towarzystwo podobno do 5,oo my jednak jako wzorowi patrioci o 11,oo byliśmy na mszy św za Ojczyznę a teraz jest bieluśko .....o 13,oo zaczął padac snieg i wszystko zasypał ..nadal sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja mam za oknem ciekawy widok - zielono-biały trawnik!!!!! Świetnie to wygląda - śniegu nie spadło wiele, więcnie dał rady przykryć całej trawy, ale jest go wystarczająco dużo, żeby zmienić calkowicie wygląd trawnika Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 a zabawa była cudowna ..... mój Henio nie darował mi żądnego kawałka .....z nikim innym nie tańczyłam -nikt nie miał szansy mnie poprosić , bo zawsze pierwsi bylismy na parkiecie ale ja uwelbiam tanczyc z moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts