jamles 12.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz a nie napisałem mam .........sześciopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 12.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz a nie napisałem mam .........sześciopaka Witam. To jesteś szczęśliwym posiadaczem. Ja juz ostatnie dopijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Mam wiadomość dnia..... Mój młodszy syn ma pierwszego zęba ciekawe jak teraz będzie cyckał noooo to gratuluję kto pierwszy zobaczył, temu należy się prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz a nie napisałem mam .........sześciopaka A no Szanowny Kolego, tej drobnostki zabrakło A żebyś sobie bardziej odpoczął ... proszę http://www.kp.pl/gfx/tyskie/gronie/szesciopak03_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Mam wiadomość dnia..... Mój młodszy syn ma pierwszego zęba ciekawe jak teraz będzie cyckał noooo to gratuluję kto pierwszy zobaczył, temu należy się prezent W przypadku mojej córci prezent dla ... lekarza On Ci to pierwszy wykrył!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz a nie napisałem mam .........sześciopaka Witam. To jesteś szczęśliwym posiadaczem. Ja juz ostatnie dopijam ja dopiero drugie i ukradkiem spoglądam na trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Olka -doszly kolczyki !!!!! juz je mam na uszach -śliczne super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dobry wieczór żenadko jak zwykle fajnie się Was czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ola ruszasz z produkcją biżuterii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dobry wieczór żenadko jak zwykle fajnie się Was czyta Noooo, wiadomooooo!!! Co Żenada, to Żenada Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 12.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Kasiu, Jamlesik dlaczego tylko zerkasz zajęty byłem, teraz mam czas do .......końca Tyskiego To niewiele Za długo nie poleniuchujesz a nie napisałem mam .........sześciopaka Witam. To jesteś szczęśliwym posiadaczem. Ja juz ostatnie dopijam ja dopiero drugie i ukradkiem spoglądam na trzecie Dobra. nie wstydź się. Bierz trzecie a mnie poczęstuj czwartm. A piąte i szóste zostawimy na potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Andreasie nareszcie!!!! I nie wiem, czy krzyczeć na Ciebie za tak bezczelne pozbawienie nas Twojej osoby, czy cieszyć się, że w końcu dotarłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czesć Brazunia cześć Andre miło Was widzieć Właśnie wertuję Oli świecidełka sroka ze mnie straszna nic nie noszę alee popatrzeć bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Andreasie nareszcie!!!! I nie wiem, czy krzyczeć na Ciebie za tak bezczelne pozbawienie nas Twojej osoby, czy cieszyć się, że w końcu dotarłeś Wybacz kochana, siła wyższa. W sobotę była I rocznica śmierci mojego ojca, więc sama rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czesć Brazunia cześć Andre miło Was widzieć Właśnie wertuję Oli świecidełka sroka ze mnie straszna nic nie noszę alee popatrzeć bardzo lubię Witaj Aniu a ja mam super gitarkę od Oli, zdolna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Andreasie nareszcie!!!! I nie wiem, czy krzyczeć na Ciebie za tak bezczelne pozbawienie nas Twojej osoby, czy cieszyć się, że w końcu dotarłeś Mam wrażenie że Andre łatwiej na czacie przyłapać Co Andre ??? Gitarkę od OLI nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Andreasie nareszcie!!!! I nie wiem, czy krzyczeć na Ciebie za tak bezczelne pozbawienie nas Twojej osoby, czy cieszyć się, że w końcu dotarłeś Mam wrażenie że Andre łatwiej na czacie przyłapać Co Andre ??? Gitarkę od OLI nic nie wiem aaa, w zeszłym roku dostałem, nawet fotkę na RW wkleiłem a przed chwilą na czacie nikogo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts