braza 12.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wieczór Dobry zawsze Czy być ma samo tak? Andreasie nareszcie!!!! I nie wiem, czy krzyczeć na Ciebie za tak bezczelne pozbawienie nas Twojej osoby, czy cieszyć się, że w końcu dotarłeś Wybacz kochana, siła wyższa. W sobotę była I rocznica śmierci mojego ojca, więc sama rozumiesz... Przepraszam Andre i wyrazy współczucia Pierwszą rocznicę śmierci mojej Mamy przeżyłam dość mocno, z czasem jest mi już łatwiej, ale nie łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 musialam wyskoczyć bo mała plakała wizja lepienia bałwana malego jak jej braciszek z szalikiem i marchewką zamiast nosa ukoiło i przeniosło w krainę snów bałwankowych dzieci spią malż gazetkę czyta bajabongo żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza, a co tam obok brzegu słychać?Kurcze, że tez to tak daleko ode mnie...Raz jedyny byłęm w Twoich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza, a co tam obok brzegu słychać? Kurcze, że tez to tak daleko ode mnie... Raz jedyny byłęm w Twoich okolicach. Jak bony dyny, nic straconego!!!!! Jakoś się pomieścimy, a i znajomych paru się ma co jakowymś legowiskiem dysponują, to wystarczy, że tylko z Wiesią w samochód wsiądziecie A obok brzegu - bleeee!!! Paskudna pogoda - wiatr, deszcz w związku z tym zacinający ze wszystkich stron, zimno jak w d.... u Eskimosa!!! Ot, sama radość nadmorskiego klimatu W sobotę "obwoziłam" na konikach grupę kuracjuszy z Łodzi!!! Od razu pomyślałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Andre własnie zaczęłam czytać Twój dziennik wciagające nie powiem tym bardziej ze doszłam do miejsca że ściany z ytonga temat ostatnio bardzo mnie interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza, a co tam obok brzegu słychać? Kurcze, że tez to tak daleko ode mnie... Raz jedyny byłęm w Twoich okolicach. Jak bony dyny, nic straconego!!!!! Jakoś się pomieścimy, a i znajomych paru się ma co jakowymś legowiskiem dysponują, to wystarczy, że tylko z Wiesią w samochód wsiądziecie A obok brzegu - bleeee!!! Paskudna pogoda - wiatr, deszcz w związku z tym zacinający ze wszystkich stron, zimno jak w d.... u Eskimosa!!! Ot, sama radość nadmorskiego klimatu W sobotę "obwoziłam" na konikach grupę kuracjuszy z Łodzi!!! Od razu pomyślałam o Tobie Ja z Wiesią to na jednym łozu możemy spać, glejt mamy a jakże Ale w tym roku to juz chyba za późno Napisz kiedy najlepiej jodowanym powietrzem pooddychać bez narażania się na rozdeptanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Andre własnie zaczęłam czytać Twój dziennik wciagające nie powiem tym bardziej ze doszłam do miejsca że ściany z ytonga temat ostatnio bardzo mnie interesujący Ja to chyba pewien błąd popełniłem słowa " mężczyzna powinien zbudować dom" zrozumiałem dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Aniu, gdybyś miała pytania na temat Ytonga pisz śmiało, na wszystkie odpowiem. W najgorszym przypadku napiszę:- Nie wiem. Ech, masę pracy włożyłem w ten dom... ale mieszkam i to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza, a co tam obok brzegu słychać? Kurcze, że tez to tak daleko ode mnie... Raz jedyny byłęm w Twoich okolicach. Jak bony dyny, nic straconego!!!!! Jakoś się pomieścimy, a i znajomych paru się ma co jakowymś legowiskiem dysponują, to wystarczy, że tylko z Wiesią w samochód wsiądziecie A obok brzegu - bleeee!!! Paskudna pogoda - wiatr, deszcz w związku z tym zacinający ze wszystkich stron, zimno jak w d.... u Eskimosa!!! Ot, sama radość nadmorskiego klimatu W sobotę "obwoziłam" na konikach grupę kuracjuszy z Łodzi!!! Od razu pomyślałam o Tobie Ja z Wiesią to na jednym łozu możemy spać, glejt mamy a jakże Ale w tym roku to juz chyba za późno Napisz kiedy najlepiej jodowanym powietrzem pooddychać bez narażania się na rozdeptanie Żeby nie zostać rozdeptanym i z jodu skorzystać to najlepiej tak marzec - kwiecień lub wrzesień-październik. Wtedy jeszcze pogoda w miarę spacerowa jest, a sztormy nieduże się zdarzają, co jak mówią znawcy sprzyja jodowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hejka Cześć Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hejka Cześć Tygrysie Widzę, że dobrze trafiłem! O mnie mowa? Cześć robaczki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 koniec... .... i znowu koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Andre własnie zaczęłam czytać Twój dziennik wciagające nie powiem tym bardziej ze doszłam do miejsca że ściany z ytonga temat ostatnio bardzo mnie interesujący Ja to chyba pewien błąd popełniłem słowa " mężczyzna powinien zbudować dom" zrozumiałem dosłownie jak na razie bardzo dobrze Ci idzie rozładowaleś tira z bloczkami fundamentowymi cześć wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hejka Cześć Tygrysie Widzę, że dobrze trafiłem! O mnie mowa? Cześć robaczki!!!!! Cześć witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza, a co tam obok brzegu słychać? Kurcze, że tez to tak daleko ode mnie... Raz jedyny byłęm w Twoich okolicach. Jak bony dyny, nic straconego!!!!! Jakoś się pomieścimy, a i znajomych paru się ma co jakowymś legowiskiem dysponują, to wystarczy, że tylko z Wiesią w samochód wsiądziecie A obok brzegu - bleeee!!! Paskudna pogoda - wiatr, deszcz w związku z tym zacinający ze wszystkich stron, zimno jak w d.... u Eskimosa!!! Ot, sama radość nadmorskiego klimatu W sobotę "obwoziłam" na konikach grupę kuracjuszy z Łodzi!!! Od razu pomyślałam o Tobie Ja z Wiesią to na jednym łozu możemy spać, glejt mamy a jakże Ale w tym roku to juz chyba za późno Napisz kiedy najlepiej jodowanym powietrzem pooddychać bez narażania się na rozdeptanie Żeby nie zostać rozdeptanym i z jodu skorzystać to najlepiej tak marzec - kwiecień lub wrzesień-październik. Wtedy jeszcze pogoda w miarę spacerowa jest, a sztormy nieduże się zdarzają, co jak mówią znawcy sprzyja jodowaniu Marzec-kwiecień powiadasz... może udą się skręcić jakiś weekendowy wypad Z Łodzi do Kutna niedaleko, miło, że o mnie pomyslałaś a ja czasem spoglądam na Twoje zdjęcie zrobione podczas jazdy konnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Gratki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zmiana warty, Piotrek siada do komputera Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts