Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Tak się zamyśliłam...

Mojacórka w lutym kończy 13 lat. Jeszcze troche i zacznie "wybywać" z domu. Kurcze będę za Nią tęsknić :( A co dopiero jak będzie tak dorosła jak np. Ewci syn?

Dziewczyny, czy łatwo to zaakceptować? Czy bardzo się to przeżywa? :roll:

Tak się zamyśliłam...

Mojacórka w lutym kończy 13 lat. Jeszcze troche i zacznie "wybywać" z domu. Kurcze będę za Nią tęsknić :( A co dopiero jak będzie tak dorosła jak np. Ewci syn?

Dziewczyny, czy łatwo to zaakceptować? Czy bardzo się to przeżywa? :roll:

Dawid od zawsze był poza domem ...najpierw LO ....potem sport ......studia w Krakowie ....ciągłe zgrupowania ...zawody ....mitingi -przyzwyczaił nas ,że wciąż na walizkach .Na 18 urodziny kupilismy mu samochod ( używana Mazde ) bo okrutnie bałam sie o niego kiedy musiał na dworcach czekac na połączenie ....Teraz zamieszkał w Krakowie -200 km od domu - ale raz na tydzien pojawia sie w domu :lol: Ale tesknie zawsze :-?

Tak bardzo bym chciała by swoje zycie ułożyła sobie blisko nas. Nawet dom postawilismy w tyle działki, tak by kiedyś móc jej częśc działki podarować jeśli bedzie chciała koniecznie być na swoim :wink: :lol:

Ja wiem, ze takie plany biorą w łeb i jest to irracjonalne ale... mam z Nią bardzo silną więź. Dostosuje się do Jej decyzji życiowych i postaram się je zaakceptować ale myślę, że i Ją bedzie trzymało blisko nas :lol:

Narazie jej plany życiowe ograniczają sie do wyboru profesji. Chce byc psychologiem :o :lol:

Jak narazie mam iść do szkoły na ozmowę z pania od angielskiego :-? Podobno to ma być dobra a nie zła rozmowa :roll:

Cześc wszystkim :lol:

dzieki za kawke, ja tez pije dopiero teraz bo chłopaków wyprawiałam z domciu :wink:

ullercia , czy to twojemu malemu wyrznal sie zabek ??? :D :D :D

gratuluje !!!

wczoraj zobaczył światło dzienne, ale jeszcze troche zanim z tego cuś będzie zabek, nastepne 3 sa tez gotowe :roll:

dzieki za gratulacje, przekażę komu trzeba :lol:

Frosiu a na jutro moge prosic do kawy troche twego cudownego eliksiru, bo cudowna jego moc bedzie bardzo potrzebna. Znowu bede rozmawiac z szefami :roll:

Jutro po wszystkim podam szczegóły coby nie zapeszyć. :oops:

jasne , ze mozesz na mnie liczyc 8) :lol: :lol:

masz juz jedna porcje dzisiaj :wink: :wink:

http://sklep.pysznie.pl/s_images/filizanka%205718-16.jpg