frosch 13.11.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czesc ew-cia mam randke z Froschem a z toba co jest nie tak???? synek o 6,30 wyjeżdżał do pracy i kanapki mu szykowałam a to on znowu w domku sypia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mykam sniadanie smerfom do szkoly zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dzień dobry Kawka dopijana. Przydałoby sie coś na ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czesc ew-cia mam randke z Froschem a z toba co jest nie tak???? synek o 6,30 wyjeżdżał do pracy i kanapki mu szykowałam a to on znowu w domku sypia ??? tylko 2 dni sprawy służbowe przywiodły go do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tak się zamyśliłam... Mojacórka w lutym kończy 13 lat. Jeszcze troche i zacznie "wybywać" z domu. Kurcze będę za Nią tęsknić A co dopiero jak będzie tak dorosła jak np. Ewci syn? Dziewczyny, czy łatwo to zaakceptować? Czy bardzo się to przeżywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tak się zamyśliłam... Mojacórka w lutym kończy 13 lat. Jeszcze troche i zacznie "wybywać" z domu. Kurcze będę za Nią tęsknić A co dopiero jak będzie tak dorosła jak np. Ewci syn? Dziewczyny, czy łatwo to zaakceptować? Czy bardzo się to przeżywa? Dawid od zawsze był poza domem ...najpierw LO ....potem sport ......studia w Krakowie ....ciągłe zgrupowania ...zawody ....mitingi -przyzwyczaił nas ,że wciąż na walizkach .Na 18 urodziny kupilismy mu samochod ( używana Mazde ) bo okrutnie bałam sie o niego kiedy musiał na dworcach czekac na połączenie ....Teraz zamieszkał w Krakowie -200 km od domu - ale raz na tydzien pojawia sie w domu Ale tesknie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tak się zamyśliłam... Mojacórka w lutym kończy 13 lat hejka moj tez 13 lat .... na Mikolaja .... zreszta to jego drugie imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tak bardzo bym chciała by swoje zycie ułożyła sobie blisko nas. Nawet dom postawilismy w tyle działki, tak by kiedyś móc jej częśc działki podarować jeśli bedzie chciała koniecznie być na swoim Ja wiem, ze takie plany biorą w łeb i jest to irracjonalne ale... mam z Nią bardzo silną więź. Dostosuje się do Jej decyzji życiowych i postaram się je zaakceptować ale myślę, że i Ją bedzie trzymało blisko nas Narazie jej plany życiowe ograniczają sie do wyboru profesji. Chce byc psychologiem Jak narazie mam iść do szkoły na ozmowę z pania od angielskiego Podobno to ma być dobra a nie zła rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam Towarzycho z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 aniawmuratorze gacie http://www.gustowna.pl/data/gfx/icons/large/6/7/876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ania gacie http://imagecache2.allposters.com/images/pic/152/1077~Brooke-Burke-Posters.jpg beti ? jak zdrowko??? wszystko ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cześc wszystkim dzieki za kawke, ja tez pije dopiero teraz bo chłopaków wyprawiałam z domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cześc wszystkim dzieki za kawke, ja tez pije dopiero teraz bo chłopaków wyprawiałam z domciu ullercia , czy to twojemu malemu wyrznal sie zabek ??? gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cześc wszystkim dzieki za kawke, ja tez pije dopiero teraz bo chłopaków wyprawiałam z domciu ullercia , czy to twojemu malemu wyrznal sie zabek ??? gratuluje !!! wczoraj zobaczył światło dzienne, ale jeszcze troche zanim z tego cuś będzie zabek, nastepne 3 sa tez gotowe dzieki za gratulacje, przekażę komu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Frosiu a na jutro moge prosic do kawy troche twego cudownego eliksiru, bo cudowna jego moc bedzie bardzo potrzebna. Znowu bede rozmawiac z szefami Jutro po wszystkim podam szczegóły coby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Frosiu a na jutro moge prosic do kawy troche twego cudownego eliksiru, bo cudowna jego moc bedzie bardzo potrzebna. Znowu bede rozmawiac z szefami Jutro po wszystkim podam szczegóły coby nie zapeszyć. jasne , ze mozesz na mnie liczyc masz juz jedna porcje dzisiaj http://sklep.pysznie.pl/s_images/filizanka%205718-16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wielkie dzieki Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ullerka, dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ullerka, dobrze będzie jutro sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts