braza 13.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Optymistą trza całe życie być na a po smierci to chyba tez warto Witam funfla i resztę bandy hej ... co slychac ? ... jak tam twoj optymizm ostatnio mocno nadszarpnięty przez aurę jeszcze bym coś wykopał i zalał w tym roku... A kto Ci broni, [/b]Futrzaczku Kop, zalewaj ... będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ostatnio mocno nadszarpnięty przez aurę jeszcze bym coś wykopał i zalał w tym roku... troche ta zima wszystkim namieszala , ale dzisiaj bylo slicznie , mam nadzieje , ze kolejne dni beda ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ale ja widzę, że tam na 44 pozycji - to zupełnie pozycja grupowa!!! Ja tam tłoku nie lubię Ustrzelilibyście po jednej stronce, i mielibyście wciąż 44 numerek ale byłoby intymniej, we dwoje ... tak jak ja i Frosia A wiesz że to myśl przednia jest, doprawdy!!! To ja sobie teraz może stronkę pukne, a Jamlesik mnie dogoni na następnej... I co Ty na to JAMLESIE i tak Cię złapię No włąśnie o to chodzi, "by dogonić króliczka" ... dobrze, że jea jest daleko z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 inwigiluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ale ja widzę, że tam na 44 pozycji - to zupełnie pozycja grupowa!!! Ja tam tłoku nie lubię Ustrzelilibyście po jednej stronce, i mielibyście wciąż 44 numerek ale byłoby intymniej, we dwoje ... tak jak ja i Frosia A wiesz że to myśl przednia jest, doprawdy!!! To ja sobie teraz może stronkę pukne, a Jamlesik mnie dogoni na następnej... I co Ty na to JAMLESIE i tak Cię złapię No włąśnie o to chodzi, "by dogonić króliczka" ... królik ucieka formę bym zalał ale mokro, jeszcze się zakopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 królik ucieka http://www.catshoes.com/Tubes/Cartoons/ElmerFudd003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. komina? jeden porzadny facet na tym Rw nie jakis tam zbokol jak znajdziesz jakis dobry...ekhmmm.....syyystem ..daj znac co , jak , kiedy i z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. komina? jeden porzadny facet na tym Rw nie jakis tam zbokol jak znajdziesz jakis dobry...ekhmmm.....syyystem ..daj znac co , jak , kiedy i z kim? Mam dylemat, nie wiem co wybrać? Schiedel,Schreyer,Laier,Sambud,TONE,Zapel,Marywil,Zapel Boguchwała,Komin FLEX,IBF Bolesławiec,TONA,Świecicki Mirsk,Icopal,Prest,RONDO.????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. komina? jeden porzadny facet na tym Rw nie jakis tam zbokol jak znajdziesz jakis dobry...ekhmmm.....syyystem ..daj znac co , jak , kiedy i z kim? Mam dylemat, nie wiem co wybrać? Schiedel,Schreyer,Laier,Sambud,TONE,Zapel,Marywil,Zapel Boguchwała,Komin FLEX,IBF Bolesławiec,TONA,Świecicki Mirsk,Icopal,Prest,RONDO.????????? hmmmmm.... ....mam ten sam dylemat wybierasz pierwszy mnie sie Boguchwala podoba nazwa oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. komina? jeden porzadny facet na tym Rw nie jakis tam zbokol jak znajdziesz jakis dobry...ekhmmm.....syyystem ..daj znac co , jak , kiedy i z kim? Mam dylemat, nie wiem co wybrać? Schiedel,Schreyer,Laier,Sambud,TONE,Zapel,Marywil,Zapel Boguchwała,Komin FLEX,IBF Bolesławiec,TONA,Świecicki Mirsk,Icopal,Prest,RONDO.????????? hmmmmm.... ....mam ten sam dylemat wybierasz pierwszy mnie sie Boguchwala podoba nazwa oczywiscie Albo strzele sobie murowany,hheheheeeeeee Doszkalm się w tym celu w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a oni znowu .............. o sexie Witaj froschka , ja nic nie wiem o żadnym sexie! Ja tylko przelotem, szukam komina systemowego. Bzyk i lecę dalej. komina? jeden porzadny facet na tym Rw nie jakis tam zbokol jak znajdziesz jakis dobry...ekhmmm.....syyystem ..daj znac co , jak , kiedy i z kim? Mam dylemat, nie wiem co wybrać? Schiedel,Schreyer,Laier,Sambud,TONE,Zapel,Marywil,Zapel Boguchwała,Komin FLEX,IBF Bolesławiec,TONA,Świecicki Mirsk,Icopal,Prest,RONDO.????????? hmmmmm.... ....mam ten sam dylemat wybierasz pierwszy mnie sie Boguchwala podoba nazwa oczywiscie Albo strzele sobie murowany,hheheheeeeeee Doszkalm się w tym celu w internecie. to ja strzele ...focha doszkalaj sie w tych systemowych murowane juz znasz czas na cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Stuku, o kominach, to z kobitkami trza zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Stuku, o kominach, to z kobitkami trza zagadać Jak trzeba przeczyścić komin to zawsze wiedzą gdzie przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Stuku, o kominach, to z kobitkami trza zagadać Jak trzeba przeczyścić komin to zawsze wiedzą gdzie przyjść A niby taki porządny miał być patrzaj Pan!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cześć pamiętacie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cześć pamiętacie mnie? Cześć Tak przez mgłę Rzadko ostatnio bywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cześć pamiętacie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cisza...M...leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts