kaśka maciej 13.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 I lecę ajci!! Dobranoc Dobranoc braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 RANY CHYBA TRZEBA WÓDKĘ POSTAWIĆ http://www.mniammniam.pl/obrazki/cytrynowa_wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 od razu tych gości od drzwi podaj bo to kolejny skandal kiedy te drzwi to moja wina i wina bardzo krzywych tynków no to jedną sprawę masz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 HEJKA WSZYSTKIM MACIE NA ODSTRESOWANIE /drink.jpg dzięki Wasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 RANY CHYBA TRZEBA WÓDKĘ POSTAWIĆ http://www.mniammniam.pl/obrazki/cytrynowa_wodka.jpg ja tam zawsze mogę wypić małe co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 rany chyba trzeba wódkę postawić http://www.mniammniam.pl/obrazki/cytrynowa_wodka.jpg ja tam zawsze mogę wypić małe co nieco no jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tęsknię za Maxtorką Ciekawe co u niej ktoś wie???? Mam nadzieję, że w zawodową dziurę nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Tęsknię za Maxtorką Ciekawe co u niej ktoś wie???? Mam nadzieję, że w zawodową dziurę nie wpadła KROLIK NIE KRACZ,BO SOKU NIE DOSTANIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Aniu prawda? jedna mniej Ila dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję Ja śpiewałem i muze puszczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 aniu prawda? Jedna mniej ila dzięki za wsparcie nie ma za co sprawe i tak masz wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To ja się już pożegnam, dobranoc Aha, zadałam pracę domową w dzienniku, Kto pierwszy odrobi, dostanie nagrodę-niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję smyranie po nosku od czoła w stronę końca nosa powoli i delikatnie - na moje zawsze działało wypróbowane przez znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję Ja śpiewałem i muze puszczałem muza może obudzić resztę i zamiast spania będę miala imprezkę nocną a chcę raczej się przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję moje dzieci miały pieluszkę do spania i smoczka działało od razu: smok do buzi, pieluszka do policzka i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję smyranie po nosku od czoła w stronę końca nosa powoli i delikatnie - na moje zawsze działało wypróbowane przez znajomych śmieje się gadzina mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję moje dzieci miały pieluszkę do spania i smoczka działało od razu: smok do buzi, pieluszka do policzka i gotowe idę zgaszę światło i będę za smoczek robić pa dobrej nocki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może ktoś dysponuje zaklęciem na nieśpiące dzieci od 5 miesiąca życia? Małemu coś się pomyliło i nie śpi wszyscy śpią tylko ja znim wegetuję moje dzieci miały pieluszkę do spania i smoczka działało od razu: smok do buzi, pieluszka do policzka i gotowe o to też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To ja się już pożegnam, dobranoc Aha, zadałam pracę domową w dzienniku, Kto pierwszy odrobi, dostanie nagrodę-niespodziankę odrobiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts