retrofood 14.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ullerowa, współczuję. Mnie z angin wyleczyło coś na chininie, ale starsza byłam Sprawdzałaś, czy dzieci nie są alegikami. Moje były leczone na zapalenie oskrzeli, zapalenie gradła itp, a okazało sie, że choroby wynikają z uczulenia na roztocza połączonego z zasuchym powietrzem w bloku. oba niestety sa alergikami u starszego mam stwierdzona alergię w szczególnosci na kurz i roztocza a młodszy za mały na testy dlatego tych leków mam tyle, bo mam wziewy , syropy a oprócz tego antybiotyk dawkowanie zmieniam 2x w tygodniu i juz powoli nie daje rady Moze ktos zna jakiegos dobrego alergologa na Ślasku, Katowice, Sosnowiec.... a z Dabrowy może być?? Dobre, podobno, rezultaty daje wyjazd z dziećmi do Rabki. Tam się dzieciska odczulają. był juz gdzieś taki wątek o Rabce, pisałem o tym, zdaje się Zielonooka go stworzyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Rabka. Zlikwiduj wszelkie dywany, kocyki, puchowe poduszeczki i pierzynki, zaslony. Kup odkurzacz wodny, rosliny wynieś na korytarz. Do pokoju wstaw nawilżacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Już jezdem, komina szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Już jezdem, komina szukałem miałeś potrzebę... przeczyścić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ullerowa, współczuję. Mnie z angin wyleczyło coś na chininie, ale starsza byłam Sprawdzałaś, czy dzieci nie są alegikami. Moje były leczone na zapalenie oskrzeli, zapalenie gradła itp, a okazało sie, że choroby wynikają z uczulenia na roztocza połączonego z zasuchym powietrzem w bloku. oba niestety sa alergikami u starszego mam stwierdzona alergię w szczególnosci na kurz i roztocza a młodszy za mały na testy dlatego tych leków mam tyle, bo mam wziewy , syropy a oprócz tego antybiotyk dawkowanie zmieniam 2x w tygodniu i juz powoli nie daje rady Moze ktos zna jakiegos dobrego alergologa na Ślasku, Katowice, Sosnowiec.... a z Dabrowy może być?? Dobre, podobno, rezultaty daje wyjazd z dziećmi do Rabki. Tam się dzieciska odczulają. był juz gdzieś taki wątek o Rabce, pisałem o tym, zdaje się Zielonooka go stworzyła ... Oczywiscie ze Dabrowa moze byc, wszelkie informacje sa bardzo cenne, a co do sanatorium to juz raz byłam w Istebnej i skonczyło się zapaleniem oskrzeli a potem zapaleniem płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Rabka. Zlikwiduj wszelkie dywany, kocyki, puchowe poduszeczki i pierzynki, zaslony. Kup odkurzacz wodny, rosliny wynieś na korytarz. Do pokoju wstaw nawilżacz. To chyba musze zakupic ten odkurzacz a przede wszystkim nawilzacz, bo problem się zaczał jak właczylismy ogrzewanie i moze powietrze jest za suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie ma nikogo, idę poszarpać w RTS-ka póki żonka siedzi cicho i dłubie słonecznik i czyta i nie gdera strzała............do jutra!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 14.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cześć!!!! Jest tu ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cześć!!!! Jest tu ktoś??? Ja jestem, ale na chwilę Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ani w gazetach!! Nie otwierają mi się te filmiki Zapisz w wyszukiwarce youtube hasło "photoshop" to Ci się wyświetli. Ja podałem kilka najciekawszych linków z pierwszej strony. Najbardziej podoba mi się odchudzanie pewnej dziewoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 fizyk, super te linki ja Cię jednak zapewniam, że moje zdjęcie w awatarze nic a nic zmienione nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 nic tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Jak nic jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 chyba się dziś upiję.Jan Kaczmarek nie żyje.I kto będzie śpiewał "Czego się boisz głupia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 chyba się dziś upiję. Jan Kaczmarek nie żyje. I kto będzie śpiewał "Czego się boisz głupia"? Uuuuu!!! Nikt tego tak nie zaśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 nic? a ja myślałam że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts