Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

ullerowa, współczuję. Mnie z angin wyleczyło coś na chininie, ale starsza byłam :roll:

Sprawdzałaś, czy dzieci nie są alegikami. Moje były leczone na zapalenie oskrzeli, zapalenie gradła itp, a okazało sie, że choroby wynikają z uczulenia na roztocza połączonego z zasuchym powietrzem w bloku.

oba niestety sa alergikami :evil:

u starszego mam stwierdzona alergię w szczególnosci na kurz i roztocza a młodszy za mały na testy

dlatego tych leków mam tyle, bo mam wziewy , syropy a oprócz tego antybiotyk :evil:

dawkowanie zmieniam 2x w tygodniu i juz powoli nie daje rady

Moze ktos zna jakiegos dobrego alergologa na Ślasku, Katowice, Sosnowiec....

a z Dabrowy może być??

Dobre, podobno, rezultaty daje wyjazd z dziećmi do Rabki. Tam się dzieciska odczulają.

był juz gdzieś taki wątek o Rabce, pisałem o tym, zdaje się Zielonooka go stworzyła ... :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ullerowa, współczuję. Mnie z angin wyleczyło coś na chininie, ale starsza byłam :roll:

Sprawdzałaś, czy dzieci nie są alegikami. Moje były leczone na zapalenie oskrzeli, zapalenie gradła itp, a okazało sie, że choroby wynikają z uczulenia na roztocza połączonego z zasuchym powietrzem w bloku.

oba niestety sa alergikami :evil:

u starszego mam stwierdzona alergię w szczególnosci na kurz i roztocza a młodszy za mały na testy

dlatego tych leków mam tyle, bo mam wziewy , syropy a oprócz tego antybiotyk :evil:

dawkowanie zmieniam 2x w tygodniu i juz powoli nie daje rady

Moze ktos zna jakiegos dobrego alergologa na Ślasku, Katowice, Sosnowiec....

a z Dabrowy może być??

Dobre, podobno, rezultaty daje wyjazd z dziećmi do Rabki. Tam się dzieciska odczulają.

był juz gdzieś taki wątek o Rabce, pisałem o tym, zdaje się Zielonooka go stworzyła ... :wink:

Oczywiscie ze Dabrowa moze byc, wszelkie informacje sa bardzo cenne,

a co do sanatorium to juz raz byłam w Istebnej i skonczyło się zapaleniem oskrzeli a potem zapaleniem płuc :roll: :evil:

Rabka.

Zlikwiduj wszelkie dywany, kocyki, puchowe poduszeczki i pierzynki, zaslony. Kup odkurzacz wodny, rosliny wynieś na korytarz. Do pokoju wstaw nawilżacz. :roll:

To chyba musze zakupic ten odkurzacz a przede wszystkim nawilzacz, bo problem się zaczał jak właczylismy ogrzewanie i moze powietrze jest za suche.