Majka 16.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 od wczoraj kompletuję mają klasę na http://www.nasza-klasa.pl betti jesli mozesz to sie zdrzemnij naprawde pomaga hehehe patrz, ze na to nie wpadłam HEHEHE NO WIDZISZ takie proste Witaj stuk jak ząb ? Ząb ok. teraz kolej na kolejny za tydzień zmieniasz szczękę, na tą wyjmowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tak sie zastanawiam co zjeść... Mam grochówkę i mam też rybe po grecku... Szczerze mówiąc to bardziej mnie ta ryba ciągnie w swoją stronę U mnie rybka na kolację!!!!!!! świeży dorszyk, jeszcze dziś pływał w bałtyku ale mu nie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tak sie zastanawiam co zjeść... Mam grochówkę i mam też rybe po grecku... Szczerze mówiąc to bardziej mnie ta ryba ciągnie w swoją stronę ja skubię suchary wiecie co? Na narty jadę Suchary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tak sie zastanawiam co zjeść... Mam grochówkę i mam też rybe po grecku... Szczerze mówiąc to bardziej mnie ta ryba ciągnie w swoją stronę U mnie rybka na kolację!!!!!!! świeży dorszyk, jeszcze dziś pływał w bałtyku ale mu nie poszło Patrz jak źle trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 od wczoraj kompletuję mają klasę na http://www.nasza-klasa.pl betti jesli mozesz to sie zdrzemnij naprawde pomaga hehehe patrz, ze na to nie wpadłam HEHEHE NO WIDZISZ takie proste Witaj stuk jak ząb ? Ząb ok. teraz kolej na kolejny za tydzień zmieniasz szczękę, na tą wyjmowaną? Jeszcze nie te lata!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Siedzę z córką w domu, bo jest chora i jakos mi nie pozwala na drzemkę Przy dzieciach lepiej nie zasypiać bo po przebudzeniu domu można nie poznać lub dziecka i grochówka i rybka dobra ja dziś placuszki z jabłkiem serwowałam a Ty beti żebyś z głodu nie padla decyduj się szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Zęby leczysz stuku? które ma leczyć, jak mu ostatnio wszystkie wyrwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jejku, ja myślałem, że tylko mnie dziś łeb pęka.... Nawet po 3-dniówce mnie tak nie bolał jak dziś a dyć wczoraj nic nie piłem ...może to dlatego??? nikłe to pocieszenie, że nie tylko ja jestem jakiś mutant Jak mnie tak porządnie rozboli to niestety wymiotuje przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 wiecie co? Na narty jadę Fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jejku, ja myślałem, że tylko mnie dziś łeb pęka.... Nawet po 3-dniówce mnie tak nie bolał jak dziś a dyć wczoraj nic nie piłem ...może to dlatego??? nikłe to pocieszenie, że nie tylko ja jestem jakiś mutant Jak mnie tak porządnie rozboli to niestety wymiotuje przerąbane zrób testy, może... znowu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tak sie zastanawiam co zjeść... Mam grochówkę i mam też rybe po grecku... Szczerze mówiąc to bardziej mnie ta ryba ciągnie w swoją stronę ja skubię suchary wiecie co? Na narty jadę Suchary? no, suchary, bo rano do rygi jechałam, więc kupiłam suchary. A teraz jestem sama w pracy i nic tu więcej do żarcia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Siedzę z córką w domu, bo jest chora i jakos mi nie pozwala na drzemkę Przy dzieciach lepiej nie zasypiać bo po przebudzeniu domu można nie poznać lub dziecka i grochówka i rybka dobra ja dziś placuszki z jabłkiem serwowałam a Ty beti żebyś z głodu nie padla decyduj się szybko Hmmm, może grochówka, bo na ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 wiecie co? Na narty jadę Fajnie masz wątpliwe. Jak dojedzie, to śnieg zginie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jejku, ja myślałem, że tylko mnie dziś łeb pęka.... Nawet po 3-dniówce mnie tak nie bolał jak dziś a dyć wczoraj nic nie piłem ...może to dlatego??? nikłe to pocieszenie, że nie tylko ja jestem jakiś mutant Jak mnie tak porządnie rozboli to niestety wymiotuje przerąbane zrób testy, może... znowu??? ciąża? to miałabym ją pare razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Majka, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Majka a gdzie wgóry jedziesz szczęściaro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jejku, ja myślałem, że tylko mnie dziś łeb pęka.... Nawet po 3-dniówce mnie tak nie bolał jak dziś a dyć wczoraj nic nie piłem ...może to dlatego??? nikłe to pocieszenie, że nie tylko ja jestem jakiś mutant Jak mnie tak porządnie rozboli to niestety wymiotuje przerąbane zrób testy, może... znowu??? ciąża? to miałabym ją pare razy w roku może być , słyszałem o takich przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jejku, ja myślałem, że tylko mnie dziś łeb pęka.... Nawet po 3-dniówce mnie tak nie bolał jak dziś a dyć wczoraj nic nie piłem ...może to dlatego??? nikłe to pocieszenie, że nie tylko ja jestem jakiś mutant Jak mnie tak porządnie rozboli to niestety wymiotuje przerąbane zrób testy, może... znowu??? ciąża? to miałabym ją pare razy w roku Byłabyś lepsza od kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 wiecie co? Na narty jadę Fajnie masz wątpliwe. Jak dojedzie, to śnieg zginie... ale Ty życzysz koleżance. Narty dla mnie to .................nie powiem co, bo się oburzycie Study jest do Karyntii i w Dolomity. Od lat jeżdże na początku grudnia i snieg mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Majka w tych gaciach to i głowa przejdzie... http://img.interia.pl/facet/nimg/Pamietasz_kiedy_ostatni_2110854.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts