ila66 16.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 (Znam takie co nie takie choróbska od chłopaków łapały )albo chlopaki od dziewczyn hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...!Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny.Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia.nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 bry wieczór Złapałam angine od chłopaków a kaszkę podjada, jak Ewka przykazała ..........pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A najlepiej do tego postawić bańki. wasze zdrowie! (żona mnie popędza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 bry wieczór Złapałam angine od chłopaków a kaszkę podjada, jak Ewka przykazała ..........pomaga podjada, podjada i wode z miodem i cytryna popija i takie tam...no ale i mnie wzieło na samym koncu oni juz druga turę zaliczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona nie ma żadnych zabronień. w chorobie dla zdrowotności wszystko jest dozwolone co prowadzi ku zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona i kasza jaglana ........Ewka Ci to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona nie ma żadnych zabronień. w chorobie dla zdrowotności wszystko jest dozwolone co prowadzi ku zdrowiu co dla niektórych kobiet sa obostrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona i kasza jaglana ........Ewka Ci to mówi kaszy jaglanej nie mogę znaleźć w żadnym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona i kasza jaglana ........Ewka Ci to mówi kaszy jaglanej nie mogę znaleźć w żadnym sklepie podaj adres, Servisco dowiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona i kasza jaglana ........Ewka Ci to mówi kaszy jaglanej nie mogę znaleźć w żadnym sklepie podaj adres, Servisco dowiezie no naprawdę jest tylko jęczmienna, pęczak, gryczana, kuskus,ryż a jaglanej nie ma , chyba, że to coś z tego co wymieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 jesce je kasa pancerno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 ja jaglana w zwykłym spozywczaku kupiłam, ale jak nie ma w zwykłym to spróbuj tam gdzie jest tzw. zdrowa zywnosc, powinni miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 tak godoł stary baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Żadnych anty...! Sposobem jest przegrzanie organizmu, wypocenie przeziębienia. Sposob dojścia do potów, czyli doprowadzenia do przegrzania - dowolny. Na przykład: 1. aspiryna, 2. moczenie nóg w gorącej wodzie + gorące piwo i pod pierzynę, 3. gorąca krótka kąpiel + gorący napar lipowy 4. rózne inne kombinacje efekt bywa podobny. wszystko zależy od intensywności wypocenia. nie wolno doprowadzić do przewiania (zmarzniecia) spoconej skóry, bo zapalenie pluc jak nic. Należy często zmieniać mokrą odzież i to szybko. no to mi zostaje tylko ta goraca kąpiel i napar lipowy reszta zabroniona i kasza jaglana ........Ewka Ci to mówi kaszy jaglanej nie mogę znaleźć w żadnym sklepie podaj adres, Servisco dowiezie no naprawdę jest tylko jęczmienna, pęczak, gryczana, kuskus,ryż a jaglanej nie ma , chyba, że to coś z tego co wymieniłam ma pisać KASZA JAGLANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 albo dla kurcząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 jutro chyba wszystkim krupnik jaglany podam, coby szybciej do zdrowia wracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts