stukpuk 16.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czuje już świeżą rybkę w kuchni, żonka się prawidłowo spisuje Zaraz będzie dostawa do komputera Oj, nie popływała sobie za długo w tym Bałtyku Witam. Sam złowiłeś? Dorsza to tak ciężko tak na wędkę Nie, dostaliśmy od inwestora Dba o nas. A my o niego Rybka, rybka i po rybce, ale sie napchałem!!!!!Ale musiałem do kuchni iść, nie było przyzwolenia na szamanko przy kompie Cześć Froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a ja tylko śledzie smażone ze słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wieczór dobry wszystkim Byłam w K-linie, jeździłam po nim, przyjechałam do K-gu i kurczę żyję To chyba nie najgorzej, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 ale i tak pływają bo lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wieczór dobry wszystkim Byłam w K-linie, jeździłam po nim, przyjechałam do K-gu i kurczę żyję To chyba nie najgorzej, prawda?? Prawda, może nawet jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wieczór dobry wszystkim Byłam w K-linie, jeździłam po nim, przyjechałam do K-gu i kurczę żyję To chyba nie najgorzej, prawda?? To była pierwsza godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Siemanko Braza Co tam nad naszym Bałtykiem słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Darex na pierwszej godzinie to szybciej bym się skichała ze strachu niż wyjechała, do tego w trasę!!! To była 6 godzina!!!! Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Darex na pierwszej godzinie to szybciej bym się skichała ze strachu niż wyjechała, do tego w trasę!!! To była 6 godzina!!!! No to jeszcze 24 i z pięć dodatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Darex na pierwszej godzinie to szybciej bym się skichała ze strachu niż wyjechała, do tego w trasę!!! To była 6 godzina!!!! Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem U nas to samo! Jeden stopień na minusie wiatru raczej nie było dziś! Czy ja dobrze czytać, czy ty jeździć na kursie prawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Darex na pierwszej godzinie to szybciej bym się skichała ze strachu niż wyjechała, do tego w trasę!!! To była 6 godzina!!!! Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem U nas to samo! Jeden stopień na minusie wiatru raczej nie było dziś! Czy ja dobrze czytać, czy ty jeździć na kursie prawka? I czytać dobrze i rozumieć dobrze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Darex na pierwszej godzinie to szybciej bym się skichała ze strachu niż wyjechała, do tego w trasę!!! To była 6 godzina!!!! Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem U nas to samo! Jeden stopień na minusie wiatru raczej nie było dziś! Czy ja dobrze czytać, czy ty jeździć na kursie prawka? I czytać dobrze i rozumieć dobrze!!!!!! moja małżowa 8 grud. znowu zdaje egzamin!!!!!!!! teraz musi wyszaleć 5 godzin obowiązkowej jazdy. I jak ci idzie? jeździcie do koszalina pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Przemek właśnie powiedział do Dody: "szkoda, że czasem zamiast sluchawek nie masz knebla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem ale macie fajnie , swoje Baltyki http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif mam ochote pojechac wkoncu nad Baltyk , ale czas mam tylko zimą i dobre polaczenie do Swinoujscia ....ale co tam mozna robic zimą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem ale macie fajnie , swoje Baltyki http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif mam ochote pojechac wkoncu nad Baltyk , ale czas mam tylko zimą i dobre polaczenie do Swinoujscia ....ale co tam mozna robic zimą ? Wartowniku ja sobie ten swój i Stuczka Bałtyk do "ulubionych" dodam Zimą to dopiero można się zabawić!!!!! Jod (ten 23 też) i .... KURACJUSZKI!!!! A ze Świnoujścia do Kołobrzegu już dwa rzuty beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 16.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ludzie! Chyba wróciłam. Nie było mnie pewnie ze 200 stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wieczorowo-przelotowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem ale macie fajnie , swoje Baltyki http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif mam ochote pojechac wkoncu nad Baltyk , ale czas mam tylko zimą i dobre polaczenie do Swinoujscia ....ale co tam mozna robic zimą ? Jak to co?! Co za pytanie? Wymieniam= -spacerowac po plaży -zobaczyć prawdziwy Zimowy sztorm na morzu!!!!!!!!!!jak fale przelewają sie przez molo -zbierać po sztormie bursztynki -zmarznąć a potem posiedzieć w kawiarni przy ciepłej cherbacie! -zjeść świeżą rybę (bo w sesonie jest zakaż łowienia, i nie ma mowy o świeżej rybie!)a turyści łykają że świeża! -wdychać jodzik czy mam dalej wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wieczorowo-przelotowo witam hejka przelotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts