Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem :wink:

ale macie fajnie , swoje Baltyki :roll:

http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif

mam ochote pojechac wkoncu nad Baltyk , ale czas mam tylko zimą i dobre polaczenie do Swinoujscia

....ale co tam mozna robic zimą ?

Wartowniku ja sobie ten swój i Stuczka Bałtyk do "ulubionych" dodam :D

Zimą to dopiero można się zabawić!!!!! Jod (ten 23 też) i .... KURACJUSZKI!!!! :wink: A ze Świnoujścia do Kołobrzegu już dwa rzuty beretem :D

A potem do mnie jeszcze 3 berety!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

czy mam dalej wymieniać? :D

taaaaak :D

-można dymać po wydmach

-pobiegać po plaży

-albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki :D naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie :D

-zbierać muszelki

Bylem w Darłówku.

3 tygodnie poza sezonem.

Można by powieść napisać.

Szczególnie o knajpie "Abrazja"

Pierwszy raz w życiu piłem tam koktajl "ognie Moskwy" :D

-można dymać po wydmach

-pobiegać po plaży

-albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki :D naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie :D

-zbierać muszelki

- można wejść na Latarnię Morską i podziwiać widoki;

- można popłynąć na Bornholm (w tym okresie to dla lubiących dreszczyk emocji :wink: )

- można popływać blisko brzegu na "Piracie";

- można popływać na basenach, pojeździć na łyżwach na czynnym już lodowisku;

- można wypożyczonym rowerem przejechać się aż do Podczela przez rezerwat krajobrazowy (ścieżka rowerowa)

- można wypić może piwa w milionie kafejek, kawiarenek i pubów w całym mieście :wink:

- można skorzystać z terapii pod nazwą "dancingz dupcingiem" :wink: (ale to polecam tylko singlom);

- można zobaczyć żywego, najprawdziwszego wielbłąda (w miniiZoo), strusie takowoż prawdziwe i żywe też;

- można zażywać kąpieli solankowych (podobno świetnych na rózne dolegliwości stawowo-kościowe :roll: );

- można zobaczyć jeżdżącą konno Brazunię 8)

Wystarczy, czy mam przejrzeć foldery reklamowe :wink:

-można dymać po wydmach

-pobiegać po plaży

-zbierać muszelki

Bylem w Darłówku.

3 tygodnie poza sezonem.

Można by powieść napisać.

Szczególnie o knajpie "Abrazja"

Pierwszy raz w życiu piłem tam koktajl "ognie Moskwy" :D

z pieć lat temu też byłem w Darłówku. Nie pamiętam lokalu ale grali tam karaoke. I jeden gościu zachwycił publiczność. Jak sie okazało wygrał później jeden z odcinków "szansay na sukces"

-można dymać po wydmach

-pobiegać po plaży

-zbierać muszelki

- można wejść na Latarnię Morską i podziwiać widoki;

- można popłynąć na Bornholm (w tym okresie to dla lubiących dreszczyk emocji :wink: )

- można popływać blisko brzegu na "Piracie";

- można popływać na basenach, pojeździć na łyżwach na czynnym już lodowisku;

- można wypożyczonym rowerem przejechać się aż do Podczela przez rezerwat krajobrazowy (ścieżka rowerowa)

- można wypić może piwa w milionie kafejek, kawiarenek i pubów w całym mieście :wink:

- można skorzystać z terapii pod nazwą "dancingz dupcingiem" :wink: (ale to polecam tylko singlom);

- można zobaczyć żywego, najprawdziwszego wielbłąda (w miniiZoo), strusie takowoż prawdziwe i żywe też;

- można zażywać kąpieli solankowych (podobno świetnych na rózne dolegliwości stawowo-kościowe :roll: );

- można zobaczyć jeżdżącą konno Brazunię 8)

Wystarczy, czy mam przejrzeć foldery reklamowe :wink:

A ten dupcing gdzie i za ile? 8)

A ten dupcing gdzie i za ile? 8)

Wszędzie Stuczku, ale dość drogo wychodzi :wink: Ceny wszędzie "kurortowe" :wink:

czyli grubo powyżej 150 zł :-? A jak ktoś ma dowód i wbity adres zamieszkania z tego kurortu?! :lol: :wink: :roll:

Jak trafi na lokalną(ego) patriotkę(tę) to jakąś zniżkę może i wyhaczy :roll: