stukpuk 16.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Nad moim Bałtykiem Stuczku jest zimno i mokro, Twój Bałtyk jest trochę bardziej na prawo, to nie wiem ale macie fajnie , swoje Baltyki http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif mam ochote pojechac wkoncu nad Baltyk , ale czas mam tylko zimą i dobre polaczenie do Swinoujscia ....ale co tam mozna robic zimą ? Wartowniku ja sobie ten swój i Stuczka Bałtyk do "ulubionych" dodam Zimą to dopiero można się zabawić!!!!! Jod (ten 23 też) i .... KURACJUSZKI!!!! A ze Świnoujścia do Kołobrzegu już dwa rzuty beretem A potem do mnie jeszcze 3 berety!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ludzie! Chyba wróciłam. Nie było mnie pewnie ze 200 stron. czesc anisia, mam nadziej, ze teraz bedziesz juz czestym naszym gosciem kurde , musze isc frosch wraca z roboty obiadek trzeba mu na stol podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Anisia3 i Kasieńka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 już dwa lata nad morzem nie byłem wszystko przez budowę. ale w przyszłym roku razem z rodzinką Bałtyk zaliczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 16.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Też mam nadzieję, że będę częściej wpadać. Chociaż o tej porze mój net działa fatalnie. Froschka jaki masz odjazdowy awatarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ludzie! Chyba wróciłam. Nie było mnie pewnie ze 200 stron. Pani pozwoli, że się przedstawię. Darex jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak -można dymać po wydmach -pobiegać po plaży -albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie -zbierać muszelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Stuk, ja Cie wierzę Pięknie to musi wyglądać Spadywuję już moi drodzy, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak -można dymać po wydmach -pobiegać po plaży -albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie -zbierać muszelki Bylem w Darłówku. 3 tygodnie poza sezonem. Można by powieść napisać. Szczególnie o knajpie "Abrazja" Pierwszy raz w życiu piłem tam koktajl "ognie Moskwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dobranoc wszystkim! spadam jeszcze pograć i w kimono co się bede do wyrka spieszył i tak szlaban jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak -można dymać po wydmach -pobiegać po plaży -albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie -zbierać muszelki - można wejść na Latarnię Morską i podziwiać widoki; - można popłynąć na Bornholm (w tym okresie to dla lubiących dreszczyk emocji ) - można popływać blisko brzegu na "Piracie"; - można popływać na basenach, pojeździć na łyżwach na czynnym już lodowisku; - można wypożyczonym rowerem przejechać się aż do Podczela przez rezerwat krajobrazowy (ścieżka rowerowa) - można wypić może piwa w milionie kafejek, kawiarenek i pubów w całym mieście - można skorzystać z terapii pod nazwą "dancingz dupcingiem" (ale to polecam tylko singlom); - można zobaczyć żywego, najprawdziwszego wielbłąda (w miniiZoo), strusie takowoż prawdziwe i żywe też; - można zażywać kąpieli solankowych (podobno świetnych na rózne dolegliwości stawowo-kościowe ); - można zobaczyć jeżdżącą konno Brazunię Wystarczy, czy mam przejrzeć foldery reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak -można dymać po wydmach -pobiegać po plaży -albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie -zbierać muszelki Bylem w Darłówku. 3 tygodnie poza sezonem. Można by powieść napisać. Szczególnie o knajpie "Abrazja" Pierwszy raz w życiu piłem tam koktajl "ognie Moskwy" z pieć lat temu też byłem w Darłówku. Nie pamiętam lokalu ale grali tam karaoke. I jeden gościu zachwycił publiczność. Jak sie okazało wygrał później jeden z odcinków "szansay na sukces" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 czy mam dalej wymieniać? taaaaak -można dymać po wydmach -pobiegać po plaży -albo jedziemy do Rowów i pieszko idziemy plażą do Ustki naprwade polecam super widoki których nie widać normalnie -zbierać muszelki - można wejść na Latarnię Morską i podziwiać widoki; - można popłynąć na Bornholm (w tym okresie to dla lubiących dreszczyk emocji ) - można popływać blisko brzegu na "Piracie"; - można popływać na basenach, pojeździć na łyżwach na czynnym już lodowisku; - można wypożyczonym rowerem przejechać się aż do Podczela przez rezerwat krajobrazowy (ścieżka rowerowa) - można wypić może piwa w milionie kafejek, kawiarenek i pubów w całym mieście - można skorzystać z terapii pod nazwą "dancingz dupcingiem" (ale to polecam tylko singlom); - można zobaczyć żywego, najprawdziwszego wielbłąda (w miniiZoo), strusie takowoż prawdziwe i żywe też; - można zażywać kąpieli solankowych (podobno świetnych na rózne dolegliwości stawowo-kościowe ); - można zobaczyć jeżdżącą konno Brazunię Wystarczy, czy mam przejrzeć foldery reklamowe A ten dupcing gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A ten dupcing gdzie i za ile? Wszędzie Stuczku, ale dość drogo wychodzi Ceny wszędzie "kurortowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 16.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ludzie! Chyba wróciłam. Nie było mnie pewnie ze 200 stron. Pani pozwoli, że się przedstawię. Darex jestem. Bardzo mi miło. Tym bardziej, że korzenie moje z ziemi świętokrzyskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dobranoc wszystkim! spadam jeszcze pograć w czolgi ? .... lubie czolgi , pierwszy strzal oddalem w Pile , o malo grzybiarza na komarku nie trafilem Pila ,widac ja na waszej mapie , to najdalej na polnoc .... jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A ten dupcing gdzie i za ile? Wszędzie Stuczku, ale dość drogo wychodzi Ceny wszędzie "kurortowe" czyli grubo powyżej 150 zł A jak ktoś ma dowód i wbity adres zamieszkania z tego kurortu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dobranoc wszystkim! spadam jeszcze pograć w czolgi ? .... lubie czolgi , pierwszy strzal oddalem w Pile , o malo grzybiarza na komarku nie trafilem Pila ,widac ja na waszej mapie , to najdalej na polnoc .... jak dla mnie Trzeba było go kolbą dobić!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 oooo, tam gdzie te wiatry wieją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A ten dupcing gdzie i za ile? Wszędzie Stuczku, ale dość drogo wychodzi Ceny wszędzie "kurortowe" czyli grubo powyżej 150 zł A jak ktoś ma dowód i wbity adres zamieszkania z tego kurortu?! Jak trafi na lokalną(ego) patriotkę(tę) to jakąś zniżkę może i wyhaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts