gawel 18.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale konca daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale konca daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 18.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 tu zawsze tak było czesem sie troche pogadalo i powygłupialo, a czasem nie a czasem ktos stukał jakies g.. aby faktycznie te strone ustrzelić. Cóż na rw jak w zyciu raz lepiej raz gozej ale sie ono faktycznie zmienia chyba nie ku lepszemu NO MULI ZAWSZE POD KONIEC STRONKI A JAK JEST - TO ZALEŻY OD LUDZI KTORZY TU ZAGLADAJA Muli bo na kopy seriami są stukane posty a później się zgania na kompa A jak stronka zbliża się ku końcowi to ni stąd ni zowąd zjawia się kilku(nastu) zawodników i zaczyna poprawiać parametry swojego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 tu zawsze tak było czesem sie troche pogadalo i powygłupialo, a czasem nie a czasem ktos stukał jakies g.. aby faktycznie te strone ustrzelić. Cóż na rw jak w zyciu raz lepiej raz gozej ale sie ono faktycznie zmienia chyba nie ku lepszemu NO MULI ZAWSZE POD KONIEC STRONKI A JAK JEST - TO ZALEŻY OD LUDZI KTORZY TU ZAGLADAJA Muli bo na kopy seriami są stukane posty a później się zgania na kompa A jak stronka zbliża się ku końcowi to ni stąd ni zowąd zjawia się kilku(nastu) zawodników i zaczyna poprawiać parametry swojego kompa WEŹ NA LUZ, TO MINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 18.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 tu zawsze tak było czesem sie troche pogadalo i powygłupialo, a czasem nie a czasem ktos stukał jakies g.. aby faktycznie te strone ustrzelić. Cóż na rw jak w zyciu raz lepiej raz gozej ale sie ono faktycznie zmienia chyba nie ku lepszemu NO MULI ZAWSZE POD KONIEC STRONKI A JAK JEST - TO ZALEŻY OD LUDZI KTORZY TU ZAGLADAJA Muli bo na kopy seriami są stukane posty a później się zgania na kompa A jak stronka zbliża się ku końcowi to ni stąd ni zowąd zjawia się kilku(nastu) zawodników i zaczyna poprawiać parametry swojego kompa WEŹ NA LUZ, TO MINIE Mnie minie czy tak ogólnie te zasady miną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a co tu za awantura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 będzie dobrze jeszcze będzie pięknie, jeszcze będzie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 tu zawsze tak było czesem sie troche pogadalo i powygłupialo, a czasem nie A czasem ktos stukał jakies g.. Aby faktycznie te strone ustrzelić. Cóż na rw jak w zyciu raz lepiej raz gozej ale sie ono faktycznie zmienia chyba nie ku lepszemu no muli zawsze pod koniec stronki a jak jest - to zależy od ludzi ktorzy tu zagladaja muli bo na kopy seriami są stukane posty a później się zgania na kompa A jak stronka zbliża się ku końcowi to ni stąd ni zowąd zjawia się kilku(nastu) zawodników i zaczyna poprawiać parametry swojego kompa weź na luz, to minie mnie minie czy tak ogólnie te zasady miną? pewnie,ze miną i to bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ludzieeeee święta blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 dzyń dzyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale się najadłam jutro będę pościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wszystko daltego, że poniektórzy zrobili z RW dyscyplinę sportową. Zaliczenie stronki stało się celem nadrzędnym. Awansować w rankingu - o, to jest coś . Nie liczą się treści, pogaduchy i fajna zabawa ale wyścig. Kto stuknie stronke ten MISTRZ! ŻENADA!!!!! MASZ RACJE,ALE TEZ CORAZ MNIEJ MOZNA TU POGADAC Ila, właśnie dlatego coraz mniej można rozmawiać, że ludzie już tak często przestali zaglądać. Ja jeszcze miesiąc temu mogłabym siedzieć tutaj godzinami, ale zaczęło mnie nudzić przeglądanie 6 czy więcej stronek z minkami czy pojedynczym słowem. Wszystko dla ... no właśnie ... czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no to gadjmy dziołchy ja gadam już ....ale nikt się do mnie nie odzywa heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no i... rozumiem, że ja nie do gadaniai.... to się już pstryk ..eksmituję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 18.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 wszystko daltego, że poniektórzy zrobili z rw dyscyplinę sportową. Zaliczenie stronki stało się celem nadrzędnym. Awansować w rankingu - o, to jest coś . Nie liczą się treści, pogaduchy i fajna zabawa ale wyścig. Kto stuknie stronke ten mistrz! żenada!!!!! masz racje,ale tez coraz mniej mozna tu pogadac ila, właśnie dlatego coraz mniej można rozmawiać, że ludzie już tak często przestali zaglądać. Ja jeszcze miesiąc temu mogłabym siedzieć tutaj godzinami, ale zaczęło mnie nudzić przeglądanie 6 czy więcej stronek z minkami czy pojedynczym słowem. Wszystko dla ... No właśnie ... Czego dla ran-------kin------gu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 UUUUUUUale się zadziało.Ale co prawda to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dzień świra oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 UUUUUUU ale się zadziało. Ale co prawda to prawda. oj prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts