Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Co słychać?

Widze, że powołalismy komisję śledczą do zbadania rankingu...

Nie wiem skąd te różnice, ale wiem, że ja śledziłem przyznawanie sobie punktów. :wink:

Poza tym być może w natłoku ilości stron może niektóre gdzieś się zapodziały? :o

to niedawno fizyk (chyba, głowy nie dam) stwierdził, że punktów ogółem jest więcej niż stron :wink: , więc coś jest nie tak.

Jak przeglądełem pierwsze strony to w ogóle mam wrażenie, ze podział na strony kiedyś był inny, a teraz jest inaczej. no ale to nie moja wina. :wink:

ale już po kilkudziesięciu stronach pierwszy post zawiera przeważnie tekst o zdobyciu punktu. być pewnym wtedy to nie było mozliwe. takie słowa mogły się pojawiać w drugim poście na stronie, ale nie pierwszym. I stąd moje przypuszczenia.

Było możliwe. Wiesz czemu? Niektóre posty mogł być kasowane.. :( Poza tym słyszałem o przypadkach, że ktoś strzelał i w przypadku pudła kasował posta. Wiesz, kiedyś była ostra rywalizacja... :wink: A poważnie to oprócz moich nieudowodnionych pomysłów to nie wiem czemu tak było. Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. :roll: :o

Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. :roll: :o

Nieeee, to są bardzo rózne osoby.

Wygląda właśnie tak, jakby póżniej ktoś wyciął dawny post, lub nawet dwa i wygląd - układ następnych stron sie zmienił.

Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. :roll: :o

Nieeee, to są bardzo rózne osoby.

Wygląda właśnie tak, jakby póżniej ktoś wyciął dawny post, lub nawet dwa i wygląd - układ następnych stron sie zmienił.