kze 19.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 znowu śpią... Nigdzie nie śpię tylko pracuję.. (lub jadę do pracy.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam. Co słychać? Widze, że powołalismy komisję śledczą do zbadania rankingu... Nie wiem skąd te różnice, ale wiem, że ja śledziłem przyznawanie sobie punktów. Poza tym być może w natłoku ilości stron może niektóre gdzieś się zapodziały? to niedawno fizyk (chyba, głowy nie dam) stwierdził, że punktów ogółem jest więcej niż stron , więc coś jest nie tak. Jak przeglądełem pierwsze strony to w ogóle mam wrażenie, ze podział na strony kiedyś był inny, a teraz jest inaczej. no ale to nie moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Nowa strona jest na 60 poście. Stawiam raczej na to, że jakies strony gdzieś zapodziały się adminowi... A może na poczatku Whispetarki niezbyt dokładnie wykonywały swoje obowiązki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ale już po kilkudziesięciu stronach pierwszy post zawiera przeważnie tekst o zdobyciu punktu. być pewnym wtedy to nie było mozliwe. takie słowa mogły się pojawiać w drugim poście na stronie, ale nie pierwszym. I stąd moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Było możliwe. Wiesz czemu? Niektóre posty mogł być kasowane.. Poza tym słyszałem o przypadkach, że ktoś strzelał i w przypadku pudła kasował posta. Wiesz, kiedyś była ostra rywalizacja... A poważnie to oprócz moich nieudowodnionych pomysłów to nie wiem czemu tak było. Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. Nieeee, to są bardzo rózne osoby. Wygląda właśnie tak, jakby póżniej ktoś wyciął dawny post, lub nawet dwa i wygląd - układ następnych stron sie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Może ktos był sam w sieci i strzelając był pewny wygranej.. Nieeee, to są bardzo rózne osoby. Wygląda właśnie tak, jakby póżniej ktoś wyciął dawny post, lub nawet dwa i wygląd - układ następnych stron sie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Tak więc nie ma co grzebać w historii. Ranking oddaje stan danej chwili i chyba jest juz nie do odtworzenia... Niemniej wiem też, że był kilkukrotnie w przeszłości aktualizowany i sprawdzany. Wg mnie jest w miarę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 hejka ranking to zabawa. Nie da rady dojśc prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Pewnie masz rację. Zobaczymy, czy jeszcze kogoś to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ale się chłopaki rozgadaliście Dzień dobry wszystkim Kawę przyniosłam http://images.fotosearch.com/bigcomps/DGV/DGV082/200316653-001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich Olka może dojść...prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 olka albo agent 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A Stirlitz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 hejka ranking to zabawa. Nie da rady dojśc prawdy Pewnie!! Co słychać Majka? Jakoś dawno nie rozmawialismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzien dobry Przyszłam na kawke, a zaraz zabieram sie di pieczenia czegos na jutro dla meza do kawki plany mam ambitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam wszystkich kze -kiedy przeprowadzka ? mialo być na wiosne ? co sie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ullerka -co jutro za okazja ? moj Tatko kończy jutro 77 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ullerka -co jutro za okazja ? moj Tatko kończy jutro 77 lat mąż ma urodzinki i do pracy zanosi dla kolegów ciastko do kawki będe piekła sernik z brzoskwiniami, szarlotke i Panią Walewska, mam nadzieję że im bedzie smakowało a w domciu imprezka w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 moj Tatko kończy jutro 77 lat moja babcia tez tyle w tym roku konczyła, zreszta razem świetowałysmy bo mamy w tym samym dniu urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts