dżempel 19.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jestem ja cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć wszystkim! Już się zastanawiałam, czy jakiegoś bojkotu nie ogłoszono mojej osoby - 3 godziny na odzew czekam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 dawno mnie tu nie było ,ale wtedy panował większy ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 dawno mnie tu nie było ,ale wtedy panował większy ruch I nadal bywa, dzisiaj coś pusto Cześć Dżempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Chyba jednak bojkot Trzymajcie się i miłego wieczoru życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 bezruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Chyba jednak bojkot Trzymajcie się i miłego wieczoru życzę!! Żaden bojkot Musiałam matką być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam wpadłam przelotem przywitać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Zapytam jeszcze raz:na poprzedniej stronie pokazałem nieścislości rankingu, które powstały na samym jego początku. Oprócz kze nikt się nie wypowiadał. kze stwierdził, że poprawianie nie ma sensu. Byłem za. Czy ktoś jeszcze zabierze głos?Brak głosów uznam za zgodę na pozostawienie wszystkiego tak jak jest. PS. Ponieważ Whisper - Prezesum Recordum fotela nie oddał (i dobrze), chociaż rankingu nie pilnuje, ja mianuję sam siebie Pierwszym Wicepierdołą RW i obiecuję, że będę ranking sprawdzał. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć wszystkim! Już się zastanawiałam, czy jakiegoś bojkotu nie ogłoszono mojej osoby - 3 godziny na odzew czekam!! eee tam zaraz bojkot :PP porzadki swiateczne robimy ciesz sie , ze nie mieszkasz na Slasku jestem za zrobieniem porzadkow przez retro i jeszcze NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA URODZINOWE DLA PANA ULLERA !!!!!!!!!!!!!!!! a teraz spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ja mianuję sam siebie Pierwszym Wicepierdołą RW i obiecuję, że będę ranking sprawdzał. Howgh! no nie wiem czy to tak można, a jeśli ktoś tez by chciał pełnić te funkcję, trzeba rozpisać wybory a tak już całkiem poważnie to ja się zgadzam, życzę cierpliwości, spokoju, wytrwałości to pisałam ja strażnik rankingu zeszłej kadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.11.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ja mianuję sam siebie Pierwszym Wicepierdołą RW i obiecuję, że będę ranking sprawdzał. Howgh! no nie wiem czy to tak można, a jeśli ktoś tez by chciał pełnić te funkcję, trzeba rozpisać wybory a tak już całkiem poważnie to ja się zgadzam, życzę cierpliwości, spokoju, wytrwałości to pisałam ja strażnik rankingu zeszłej kadencji Witam. Sory, nie wiedziałem. Zrzekam się obowiązków - skoro ma to kto robić (tytuł zachowuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witajcie jakaś klęska spadła na RW, od wczoraj wisi moja stronka potrzebuję waszej rady. Co można by dać w prezencie Tacie na 80te urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witajcie jakaś klęska spadła na RW, od wczoraj wisi moja stronka potrzebuję waszej rady. Co można by dać w prezencie Tacie na 80te urodziny? koniaczek, kosmetyk, podroz dookola swiata ( masz dostep do fajnych wycieczek), moze jakis album czym sie tata interesuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witam wszystkich...zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no i poklikalam juz sobie z wami corka dzwonila , ze zapomniala sniadania do szkoly "mamus...przyniesc mi prosze na najblizszej przerwie , pliiiisssss..." milego dnia wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Majka-mam ten sam problem moj ma dzisiaj 77 latek ...chyba kupie mu jakis cieplusi sweter a tak na wstepie to..... DZIEN DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts