aniawmuratorze 20.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry wszystkim coś z łóżka zwlec się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Córeczka poszła sama się ubrać ciekawe w czym dzisiaj wystąpi i jak wielki przegrzeb zrobi w komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry wszystkim coś z łóżka zwlec się nie mogę komu by się chciało w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry wszystkim coś z łóżka zwlec się nie mogę komu by się chciało w środku nocy to dziś wyjątkowo zwykle wtaję jak większość narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry wszystkim coś z łóżka zwlec się nie mogę komu by się chciało w środku nocy to dziś wyjątkowo zwykle wtaję jak większość narodu po 11-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry wszystkim coś z łóżka zwlec się nie mogę komu by się chciało w środku nocy to dziś wyjątkowo zwykle wtaję jak większość narodu dzisiaj u nas wszyscy co pozostali w domu jacyś ospali idę śniadanko odpalić i kominek rozpalę coby klimat trochę bardziej tropikalny wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 jamles kawę na wynos zostawiam i niespodziankę w torebce do kawy Pa do miłego http://www.fotosearch.pl/comp/phd/phd389/papier-kawa-filizanka-torba-~-os48063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 jamles kawę na wynos zostawiam i niespodziankę w torebce do kawy Pa do miłego http://www.fotosearch.pl/comp/phd/phd389/papier-kawa-filizanka-torba-~-os48063.jpg to ja dołożę http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Bisonvodka.jpg/200px-Bisonvodka.jpg i idę do ullera ..........zaśpiewać STO LAT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 hmmm, wypada kupić ojcu dobre dvd? Ballantins'a też diostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Zapytam jeszcze raz: na poprzedniej stronie pokazałem nieścislości rankingu, które powstały na samym jego początku. Oprócz kze nikt się nie wypowiadał. kze stwierdził, że poprawianie nie ma sensu. Byłem za. Czy ktoś jeszcze zabierze głos? Brak głosów uznam za zgodę na pozostawienie wszystkiego tak jak jest. PS. Ponieważ Whisper - Prezesum Recordum fotela nie oddał (i dobrze), chociaż rankingu nie pilnuje, ja mianuję sam siebie Pierwszym Wicepierdołą RW i obiecuję, że będę ranking sprawdzał. Howgh! Stasiu... masz mój głos w sprawie Twojego samozwańczego tytułu, PWpRW gratuluje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Ale o co chodzi? chyba o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Zapytam jeszcze raz: na poprzedniej stronie pokazałem nieścislości rankingu, które powstały na samym jego początku. Oprócz kze nikt się nie wypowiadał. kze stwierdził, że poprawianie nie ma sensu. Byłem za. Czy ktoś jeszcze zabierze głos? Brak głosów uznam za zgodę na pozostawienie wszystkiego tak jak jest. PS. Ponieważ Whisper - Prezesum Recordum fotela nie oddał (i dobrze), chociaż rankingu nie pilnuje, ja mianuję sam siebie Pierwszym Wicepierdołą RW i obiecuję, że będę ranking sprawdzał. Howgh! Stasiu... masz mój głos w sprawie Twojego samozwańczego tytułu, PWpRW gratuluje pozdrawiam m. yes, yes, yes popd Twoim przewodem złączym się z ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Ale o co chodzi? cześć pepetko jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Ale o co chodzi? cześć pepetko jak zdrówko ? Super ekstra rewelacja Wpadnę do Was później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień dobry Ale o co chodzi? cześć pepetko jak zdrówko ? Super ekstra rewelacja Wpadnę do Was później czekamy opychając się kaszą jaglaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam w przelocie miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Majka-mam ten sam problem moj ma dzisiaj 77 latek ...chyba kupie mu jakis cieplusi sweter kupiłam ojcu rozpinany ciepły bezrekawnik koloru bordowego do tego błekitną koszule i pasowny krawat juz mu zaniosłam ,ale sie ucieszył i ślicznie w tym wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 hmmm, wypada kupić ojcu dobre dvd? Ballantins'a też diostanie ale prezent moj by nie potrafil sie tym obsłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 fajny prezent Ew-ka super dobrane kolory dla starszego dżentelmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts