jea 20.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wszyscy idą to ja idę pokroja mnie w plasterki wcale nie mam dola wiesz, że jakby co własną piersiom Cię obronię ma czym bronić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 doszło do kulturalnej wymiany zdań? taaa małz cos mówił o posraniu gaci ze strachu oj czuję, że jutro będzie ciekawy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 gratki jea przed chwilą zadzwonił do mnie ktoś przedstawiając się uwaga: tajemniczy wielbiciel że chodzi do mojej szkoły i że jutro przywiezie mi róże se jaja ktoś robi uczeń jakiś zakochany kuźwa no nie wiem małż mój ma zaciśnięte zęby z nerw ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 http://techno.gra.pl/pics/ppeople/307.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 znowu zadzwonił odebrał małż ale jaja To nie ja dzwonię, jak małża ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczęta i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczęta i chłopaki Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jea graciochy Mikołajki się zbliżają, to na czasie http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/7/1/917_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 znowu zadzwonił odebrał małż ale jaja To nie ja dzwonię, jak małża ni ma mów tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczęta i chłopaki Cześć Anusiu!!!! Ależ Cię tu dawno nie było!!! Jak się czujecie oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 gratki jea przed chwilą zadzwonił do mnie ktoś przedstawiając się uwaga: tajemniczy wielbiciel że chodzi do mojej szkoły i że jutro przywiezie mi róże se jaja ktoś robi zaraz jaja mam klienta ,ktory od 3 lat każdego ostatniego dnia miesiąca przynosi mi 1 różę taką metrową ,krwiście czerwoną i wręcza mi ją przy mężu ale mój wielbiciel ma tak coś koło 70-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 muszę lecieć Ola wyślę ci wiadomość na priva tylko później bo 1 -dziecku robię jedzenie po sztukach walki jest 2 mąż siada ale na pewno się zdecyduję bo mi się straszelniście podobają ok ok nie ma pośpiechu Ola wspominałaś coś o zwierzaczkach w swoim blogu, myślisz może o konikach Córcia byłaby cała happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 muszę lecieć Ola wyślę ci wiadomość na priva tylko później bo 1 -dziecku robię jedzenie po sztukach walki jest 2 mąż siada ale na pewno się zdecyduję bo mi się straszelniście podobają ok ok nie ma pośpiechu Ola wspominałaś coś o zwierzaczkach w swoim blogu, myślisz może o konikach Córcia byłaby cała happy zwierzaczkach chyba o zawieszkach ale poszukam może gdzieś są końskie elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 braza nie obiecuję jednak bo po przekopaniu setek stron z koralami nie natknęłam się na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia czujemy się w sumie ok Nudności przeszły Teraz trapią nas inne dolegliwości ale chyba tak musi być Aaaa, rośniemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 braza nie obiecuję jednak bo po przekopaniu setek stron z koralami nie natknęłam się na takie Szkoda Jeśli wpadnie Ci coś w oko to pamiętaj o mnie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 braza nie obiecuję jednak bo po przekopaniu setek stron z koralami nie natknęłam się na takie Szkoda Jeśli wpadnie Ci coś w oko to pamiętaj o mnie, proszę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 gratki jea przed chwilą zadzwonił do mnie ktoś przedstawiając się uwaga: tajemniczy wielbiciel że chodzi do mojej szkoły i że jutro przywiezie mi róże se jaja ktoś robi zaraz jaja mam klienta ,ktory od 3 lat każdego ostatniego dnia miesiąca przynosi mi 1 różę taką metrową ,krwiście czerwoną i wręcza mi ją przy mężu ale mój wielbiciel ma tak coś koło 70-tki no właśnie, ten mój pewnie koło 17 |Boszzz toż to karalne chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dobry wieczór W koncu udało mi sie chłopaków wysłac do łózek i mam chwileczkę, ale zaraz mnie mąz zgoni bo bedzie cos majstrował przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia czujemy się w sumie ok Nudności przeszły Teraz trapią nas inne dolegliwości ale chyba tak musi być Aaaa, rośniemy! No i macie rosnąć!!!!!! Cieszę się bardzo, że już jest lepiej Coś się qurczę nie mogę wyrobić z tymi odwiedzinami!!! Byłam w ub.tygodniu w K-linie, ale z instruktorem i koleżanką, to nie chciałam Ci głowy zawracać Ale bardzo często o Tobie myślę i zastanawiam się, jakby tu wykombinować trochę więcej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts