Anna Wiśniewska 20.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ew-ka Ja też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olu ja sobie cos wybiore i jutro jak komputer bedzie działał wysle ci na priva które. Jak czegos juz nie ma to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olka -kupiłam sobie sukienkę z tafty w kolorze ciemnego fioletu .....całe ramiona i dekold sa odkryte wiec jakiś gustowny drobiazg mógłby sie znaleźć na szyi Olka masz coś stosownego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pochwalę sie wam Małemu wyszedł drugi ząb (tak po przekątnej ma dolna prawa jedynkę i górna lewą) i próbuje samodzielnie chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia czujemy się w sumie ok Nudności przeszły Teraz trapią nas inne dolegliwości ale chyba tak musi być Aaaa, rośniemy! No i macie rosnąć!!!!!! Cieszę się bardzo, że już jest lepiej Coś się qurczę nie mogę wyrobić z tymi odwiedzinami!!! Byłam w ub.tygodniu w K-linie, ale z instruktorem i koleżanką, to nie chciałam Ci głowy zawracać Ale bardzo często o Tobie myślę i zastanawiam się, jakby tu wykombinować trochę więcej czasu... Nie martw się! Co się odwlecze to nie uciecze Będziemy cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia czujemy się w sumie ok Nudności przeszły Teraz trapią nas inne dolegliwości ale chyba tak musi być Aaaa, rośniemy! Cieszę się razem z Toba i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ew-ka Ja też bym tak chciała co byś chciała ??? te róze od obcego faceta dostawać ? hmmm....jakby to ując jest to miłe ale dla mnie niezwykle krepujące jak sie zbliża 30 dzien miesiąca -wiem ,że zaraz straszy pan stanie w drzewiach z wielką, piękną różą i bedzie mnie obsypywał miłymi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ew-ka mogłabyś na chwilę skoczyć do Kulinariów?, plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olu ja sobie cos wybiore i jutro jak komputer bedzie działał wysle ci na priva które. Jak czegos juz nie ma to daj znać. jak nie ma to zamówię i zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olu ja sobie cos wybiore i jutro jak komputer bedzie działał wysle ci na priva które. Jak czegos juz nie ma to daj znać. jak nie ma to zamówię i zrobię To fajnie, niedługo mam spotkanie i przydało by się coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 gacie http://www.mmportal.delo.si/images/iman/pb_beti_junij04_www.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 koniec blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziewczęta znikam Muszę jakoś udobruchać małża A jutro w szkole to no co ja zrobię, nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 bum...będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olka -kupiłam sobie sukienkę z tafty w kolorze ciemnego fioletu .....całe ramiona i dekold sa odkryte wiec jakiś gustowny drobiazg mógłby sie znaleźć na szyi Olka masz coś stosownego ? to co idziemy we fiolet czy nie koniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ullerowa - przyniosłam prezent dla mężusia http://kallafior.250free.com/kennyur/2005/prezent.gif z Najlepszymi Życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziewczęta znikam Muszę jakoś udobruchać małża A jutro w szkole to no co ja zrobię, nic a dobrze dobruchaj papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olka -kupiłam sobie sukienkę z tafty w kolorze ciemnego fioletu .....całe ramiona i dekold sa odkryte wiec jakiś gustowny drobiazg mógłby sie znaleźć na szyi Olka masz coś stosownego ? to co idziemy we fiolet czy nie koniecznie? może być fiolet ,ale wzór bardzo delikatny koło szyi ....bo suknia balowa i długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziewczęta znikam Muszę jakoś udobruchać małża A jutro w szkole to no co ja zrobię, nic a dobrze dobruchaj papatki no możesz być pewnien aż mi szkoda iść bo teraz zrobiło się jak dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 znowu zadzwonił to już nie jest śmieszne małz wściekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts