Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj miałyśmy pierwsze spotkanie z nauczycielem tańca .....mowiłam Wam ,że szykujemy niespodziankę ( ja i moje przyjaciolki ) postanowiłyśmy w tajemnicy przed mężami przygotować wystep na naszym Srebrnym weselu .

Padło na Kankana :lol: wczoraj cwiczylysmy pierwsze kroki ale bylo wesoło :D

Za tydzien nastepne spotkanie .....dzisiaj ide szukac odpowiedniego materiału na spodnice -bedą czerwone ,szyte z koła a czarnymi falbanami ....podwiązki juz mamy oraz czarne kabaretki z dużymi okami :wink:

ciekawe czy uda nam sie utrzymać wszystko w tajemnicy przed mężami ? :lol:

chciałabym mieć psa :oops: , ale mąż pewnie się nie zgodzi.................na razie :D

kropla drąży skałę ...u mnie było podobnie ...uparlam sie na labradora -duzo czytalam o tej rasie -podsuwalam mężowi artykuły i poskutkowało -teraz mąż jest dumnym Panem naszej 5-letniej Dory .Najważniejszy jest dobór rasy ,charakteru psa do własnych oczekiwań ....wygląd psa jest drugorzedny a on ...niestety....... najczesciej jest impulsem do kupna psa .Tak zrobil moj brat -zobaczyli z żoną małego Bigla i sie zakochali -a to okazał sie diabełek ,psotnik bez zahamowan -niszczyl i demolował mieszkanie - okropnie oboje cierpieli z tego powodu -bez kłótni sie obyło ...