Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

KRYS W SŁODKOŚCI PRZEPIS, :D

BO TUTAJ ZAGINIE :D

LINK MASZ U MNIE W PODPISIE :wink:

okiej, przeniosę go.

A poza tym to muszę wam jeszcze raz napisać, że w tym roku święta są pierwszy raz u mnie. I będę mieć żywą choinkę i już kupiłam wszystkie ozdoby i strasznie się emocjonuję jak ja się w kuchni sprawdzę???

u mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. choinka. koszmar

NAPEWNO ZROBISZ WSZYSTKO SUPER :D

JUTRO SIE ZAPYTAM ,JAK UBIERZESZ CHOINKĘ :D

DZISIAJ JUZ NIE MOGE SIEDZIEC - TO NIE ODPOWIAAJ :wink:

juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem Ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie....

krys w słodkości przepis, :D

bo tutaj zaginie :D

link masz u mnie w podpisie :wink:

okiej, przeniosę go.

A poza tym to muszę wam jeszcze raz napisać, że w tym roku święta są pierwszy raz u mnie. I będę mieć żywą choinkę i już kupiłam wszystkie ozdoby i strasznie się emocjonuję jak ja się w kuchni sprawdzę???

U mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. Choinka. Koszmar

napewno zrobisz wszystko super :D

jutro sie zapytam ,jak ubierzesz choinkę :D

dzisiaj juz nie moge siedziec - to nie odpowiaaj :wink:

juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie....

krys bede dopiero wieczorem , po 21;30

KRYS W SŁODKOŚCI PRZEPIS, :D

BO TUTAJ ZAGINIE :D

LINK MASZ U MNIE W PODPISIE :wink:

okiej, przeniosę go.

u mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. choinka. koszmar

NAPEWNO ZROBISZ WSZYSTKO SUPER :D

JUTRO SIE ZAPYTAM ,JAK UBIERZESZ CHOINKĘ :D

DZISIAJ JUZ NIE MOGE SIEDZIEC - TO NIE ODPOWIAAJ :wink:

juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem Ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie....

KRYS BEDE DOPIERO WIECZOREM , PO 21;30

A ja dopiero w poniedziałek, spadam, tadam sprzątać

ULLA , CO Z PRACĄ ?

odpowiedź dostane ..... na poczatku stycznia, ale mysle że pozytywna :lol: :lol: :lol:

NADAL TRZYMAM KCIUKI ( W MYŚLACH) :D

Własciciel firmy dzwonił do mojego poprzedniego szefa po referencje i na rozmowie usłyszałam że biore w ciemno :oops: :lol: :lol: :wink: a i jeszcze pokazałam dyplomy :oops: , troszke tego mam :oops: więc mysle że bedzie ok

no i jeszcze sugerowali jakis awans w niedalekiej przyszłosci cobym sie za szybko nie rozmysliła :lol: Tylko dlaczego musze taki kawał drogi dojezdzac :evil: ale przeboleje bo nawet czas pracy moge mieć ruchomy :wink:

ullerka , tak sie ciesze

to bardzo dobra wiadomosc :D

och , nie marudz

bierz te robote

bedziesz obecna na rynku pracy

moze ktos zaproponuje ci w miedzyczasie cos lepszego

a w domu nic nie wysiedzisz

tylko ja cie prosze, nie opuszaj nas kochana :roll:

buzka !!!!

czesc poranne :lol:

ja też postuluję coby zaprzestać takich praktyk jakie wprowadziły tu Mikopiko i jea ....... :-? puste uśmieszki -co to ma być ? ja wiem ,że wątek jest żenujący ale ,żeby aż tak ? ja sie na to nie zgadzam :evil:

nigdy takich praktyk nie było jak długo wątek istnieje wiec prosze o szacunek dla starszych bywalców i nie wprowadzać dziwnek mody na powielanie wlasnych postów .... 8)

andre nie wypisuj sie .....bo bedzie nam smutno :-?

Ewa ja już dawno tego nie robię a przede wszystkim buziek moich było mało ja ew pisałam sama z sobą ...poza tym Ania robiła to przede mną :roll:

i długo nie wiedziałam co to jest mulator :roll:

Jea i ja też już mam tego dość :cry: byłam ciekawa czy ktoś poruszy ten temat po kilku stronach jea bo zawsze wtedy są gratulacje i uśmiechy :roll:

Jea sorki ale , że ci się to nie znudzi bo mi to już dawno :lol:

poza tym jak jest włączany mulator to całe forum fiksuje nie tylko RW ale wszystko inne też :roll: a nawet o 3 może się znaleźć taki gupek :wink: jak ja , że chce coś wykasować lub przeczytać 8)

no i to tyle- teraz lincz ...tylko nie David :lol:

ULLA , CO Z PRACĄ ?

odpowiedź dostane ..... na poczatku stycznia, ale mysle że pozytywna :lol: :lol: :lol:

NADAL TRZYMAM KCIUKI ( W MYŚLACH) :D

Własciciel firmy dzwonił do mojego poprzedniego szefa po referencje i na rozmowie usłyszałam że biore w ciemno :oops: :lol: :lol: :wink: a i jeszcze pokazałam dyplomy :oops: , troszke tego mam :oops: więc mysle że bedzie ok

no i jeszcze sugerowali jakis awans w niedalekiej przyszłosci cobym sie za szybko nie rozmysliła :lol: Tylko dlaczego musze taki kawał drogi dojezdzac :evil: ale przeboleje bo nawet czas pracy moge mieć ruchomy :wink:

ullerka , tak sie ciesze

to bardzo dobra wiadomosc :D

och , nie marudz

bierz te robote

bedziesz obecna na rynku pracy

moze ktos zaproponuje ci w miedzyczasie cos lepszego

a w domu nic nie wysiedzisz

tylko ja cie prosze, nie opuszaj nas kochana :roll:

buzka !!!!

nie wiem czy powinnam sie juz cieszyc żeby nie zapeszyc, jeszcze umowy nie mam :-? ale mam nadzieję że bedzie ok

jakby sie ktos pytal , to wrocilem :roll:

czesc Stuk :D

ja się pytam co wycinałeś? 8)

haha , przez dziurke tluszczyk wyskoczyl , czy jakos tak ,

nad pepusiem przy podnoszeniu :D

nie wycinalem , stoje w kolejce :roll:

przepuklina? Ja mam poniżej pępka :roll:

ta operacja chyba płatna?