Teska 23.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ALE MI SIE NIC NIE CHCE ale stronka jest:) gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 KRYS W SŁODKOŚCI PRZEPIS, BO TUTAJ ZAGINIE LINK MASZ U MNIE W PODPISIE okiej, przeniosę go. A poza tym to muszę wam jeszcze raz napisać, że w tym roku święta są pierwszy raz u mnie. I będę mieć żywą choinkę i już kupiłam wszystkie ozdoby i strasznie się emocjonuję jak ja się w kuchni sprawdzę??? u mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. choinka. koszmar NAPEWNO ZROBISZ WSZYSTKO SUPER JUTRO SIE ZAPYTAM ,JAK UBIERZESZ CHOINKĘ DZISIAJ JUZ NIE MOGE SIEDZIEC - TO NIE ODPOWIAAJ juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem Ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witam wszystkich cześć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ALE MI SIE NIC NIE CHCE gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ale mi sie nic nie chce gratki cześć wartownik nie jesteś w pracy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 krys w słodkości przepis, bo tutaj zaginie link masz u mnie w podpisie okiej, przeniosę go. A poza tym to muszę wam jeszcze raz napisać, że w tym roku święta są pierwszy raz u mnie. I będę mieć żywą choinkę i już kupiłam wszystkie ozdoby i strasznie się emocjonuję jak ja się w kuchni sprawdzę??? U mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. Choinka. Koszmar napewno zrobisz wszystko super jutro sie zapytam ,jak ubierzesz choinkę dzisiaj juz nie moge siedziec - to nie odpowiaaj juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie.... krys bede dopiero wieczorem , po 21;30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 KRYS W SŁODKOŚCI PRZEPIS, BO TUTAJ ZAGINIE LINK MASZ U MNIE W PODPISIE okiej, przeniosę go. A poza tym to muszę wam jeszcze raz napisać, że w tym roku święta są pierwszy raz u mnie. I będę mieć żywą choinkę i już kupiłam wszystkie ozdoby i strasznie się emocjonuję jak ja się w kuchni sprawdzę??? u mojej mamy zawsze stał sztuczny drapak czyt. choinka. koszmar NAPEWNO ZROBISZ WSZYSTKO SUPER JUTRO SIE ZAPYTAM ,JAK UBIERZESZ CHOINKĘ DZISIAJ JUZ NIE MOGE SIEDZIEC - TO NIE ODPOWIAAJ juro mnie tu nie będzie, jadę do mojej mamy. Odpowiem Ci dziś może jednak zajrzysz. Choinka będzie pt. "dla dzieci". Ubierzemy ją kolorowo, na wesoło, będą wisiały też małe maskotki i łańcuch zrobiony przez dzieci i inne takie.... KRYS BEDE DOPIERO WIECZOREM , PO 21;30 A ja dopiero w poniedziałek, spadam, tadam sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ALE MI SIE NIC NIE CHCE gacie http://www.tonya.me.uk/graphics/fun/drew-tattoos.jpg zaraz jade pod noz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 wartowniktrzymam kciuki - wracaj do zdrowia i do nas !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ALE MI SIE NIC NIE CHCE gacie http://www.tonya.me.uk/graphics/fun/drew-tattoos.jpg zaraz jade pod noz przecież tygrysy sa pod ochrona Będe trzymac kciuki jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ULLA , CO Z PRACĄ ? odpowiedź dostane ..... na poczatku stycznia, ale mysle że pozytywna NADAL TRZYMAM KCIUKI ( W MYŚLACH) Własciciel firmy dzwonił do mojego poprzedniego szefa po referencje i na rozmowie usłyszałam że biore w ciemno a i jeszcze pokazałam dyplomy , troszke tego mam więc mysle że bedzie ok no i jeszcze sugerowali jakis awans w niedalekiej przyszłosci cobym sie za szybko nie rozmysliła Tylko dlaczego musze taki kawał drogi dojezdzac ale przeboleje bo nawet czas pracy moge mieć ruchomy ullerka , tak sie ciesze to bardzo dobra wiadomosc och , nie marudz bierz te robote bedziesz obecna na rynku pracy moze ktos zaproponuje ci w miedzyczasie cos lepszego a w domu nic nie wysiedzisz tylko ja cie prosze, nie opuszaj nas kochana buzka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 czesc poranne ja też postuluję coby zaprzestać takich praktyk jakie wprowadziły tu Mikopiko i jea ....... puste uśmieszki -co to ma być ? ja wiem ,że wątek jest żenujący ale ,żeby aż tak ? ja sie na to nie zgadzam nigdy takich praktyk nie było jak długo wątek istnieje wiec prosze o szacunek dla starszych bywalców i nie wprowadzać dziwnek mody na powielanie wlasnych postów .... andre nie wypisuj sie .....bo bedzie nam smutno Ewa ja już dawno tego nie robię a przede wszystkim buziek moich było mało ja ew pisałam sama z sobą ...poza tym Ania robiła to przede mną i długo nie wiedziałam co to jest mulator Jea i ja też już mam tego dość byłam ciekawa czy ktoś poruszy ten temat po kilku stronach jea bo zawsze wtedy są gratulacje i uśmiechy Jea sorki ale , że ci się to nie znudzi bo mi to już dawno poza tym jak jest włączany mulator to całe forum fiksuje nie tylko RW ale wszystko inne też a nawet o 3 może się znaleźć taki gupek jak ja , że chce coś wykasować lub przeczytać no i to tyle- teraz lincz ...tylko nie David Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witam, ja tylko na sekundę bo wybywam ze stukową do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby sie ktos pytal , to wrocilem czesc Stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 mikopikotoż to harakiri i proszę, nie uzywać już tego sprzętu, ktorego inni nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby sie ktos pytal , to wrocilem czesc Stuk ja się pytam co wycinałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby sie ktos pytal , to wrocilem czesc Stuk ja się pytam co wycinałeś? haha , przez dziurke tluszczyk wyskoczyl , czy jakos tak , nad pepusiem przy podnoszeniu nie wycinalem , stoje w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ULLA , CO Z PRACĄ ? odpowiedź dostane ..... na poczatku stycznia, ale mysle że pozytywna NADAL TRZYMAM KCIUKI ( W MYŚLACH) Własciciel firmy dzwonił do mojego poprzedniego szefa po referencje i na rozmowie usłyszałam że biore w ciemno a i jeszcze pokazałam dyplomy , troszke tego mam więc mysle że bedzie ok no i jeszcze sugerowali jakis awans w niedalekiej przyszłosci cobym sie za szybko nie rozmysliła Tylko dlaczego musze taki kawał drogi dojezdzac ale przeboleje bo nawet czas pracy moge mieć ruchomy ullerka , tak sie ciesze to bardzo dobra wiadomosc och , nie marudz bierz te robote bedziesz obecna na rynku pracy moze ktos zaproponuje ci w miedzyczasie cos lepszego a w domu nic nie wysiedzisz tylko ja cie prosze, nie opuszaj nas kochana buzka !!!! nie wiem czy powinnam sie juz cieszyc żeby nie zapeszyc, jeszcze umowy nie mam ale mam nadzieję że bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby sie ktos pytal , to wrocilem czesc Stuk ja się pytam co wycinałeś? haha , przez dziurke tluszczyk wyskoczyl , czy jakos tak , nad pepusiem przy podnoszeniu nie wycinalem , stoje w kolejce przepuklina? Ja mam poniżej pępka ta operacja chyba płatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts