forum_user 24.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje.To co, moge juz płaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ..a tak pol zartem pol serio ..co cie boli verunia ??? Boli mnie to, ze corka pojechała do meza do Krakowa a ja musiałam zostac bo nie miał sie kto zają psem i jeszcze do roboty dziś pójś musiałam no to faktycznie cie wykiwali zjedz sobie duza porcje lodow w ramach rekompensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 froszka, nie boli cie oko? Fajny ten avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje. To co, moge juz płaka? placz , placz..bedziesz latwiejsza przestan !!!! lepiej pokaz mi jezyk oko troche boli jutro zmienie na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ..a tak pol zartem pol serio ..co cie boli verunia ??? Boli mnie to, ze corka pojechała do meza do Krakowa a ja musiałam zostac bo nie miał sie kto zają psem i jeszcze do roboty dziś pójś musiałam no to faktycznie cie wykiwali zjedz sobie duza porcje lodow w ramach rekompensaty Kupiłam sobie ananasa i zaraz go opędzluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ..a tak pol zartem pol serio ..co cie boli verunia ??? Boli mnie to, ze corka pojechała do meza do Krakowa a ja musiałam zostac bo nie miał sie kto zają psem i jeszcze do roboty dziś pójś musiałam no to faktycznie cie wykiwali zjedz sobie duza porcje lodow w ramach rekompensaty Kupiłam sobie ananasa i zaraz go opędzluję podziel sie !!!!! nie badz taka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 verunia , a tobie sie nie kreci w glowie?? jak zaczniesz plakac zalejesz nam cala stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje. To co, moge juz płaka? placz , placz..bedziesz latwiejsza przestan !!!! lepiej pokaz mi jezyk oko troche boli jutro zmienie na drugie http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Humor/8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje. To co, moge juz płaka? placz , placz..bedziesz latwiejsza przestan !!!! lepiej pokaz mi jezyk oko troche boli jutro zmienie na drugie http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Humor/8.gif znaczy nie podzielisz sie tym ananasem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 verunia , a tobie sie nie kreci w glowie?? jak zaczniesz plakac zalejesz nam cala stronke taka juz jestem zakręcona, a stronka i tak zaraz nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje. To co, moge juz płaka? placz , placz..bedziesz latwiejsza przestan !!!! lepiej pokaz mi jezyk oko troche boli jutro zmienie na drugie http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Humor/8.gif znaczy nie podzielisz sie tym ananasem ?? Mogę dac te te liście co odkroiłam, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 verunia , a tobie sie nie kreci w glowie?? jak zaczniesz plakac zalejesz nam cala stronke taka juz jestem zakręcona, a stronka i tak zaraz nowa dam ci ustrzelic stronke usmiechniesz sie zatem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 wiesz gdzie ja mam te stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oooo i jeszcze nie mam ci z kreską , to znaczy klawiatura mi nie wystukuje. To co, moge juz płaka? placz , placz..bedziesz latwiejsza przestan !!!! lepiej pokaz mi jezyk oko troche boli jutro zmienie na drugie http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Humor/8.gif znaczy nie podzielisz sie tym ananasem ?? Mogę dac te te liście co odkroiłam, chcesz? jasne ale chce je .............z dupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 wiesz gdzie ja mam te stronki? pod lisciami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 no jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ACHTUNG !!!!!!!!!!! ew-ka sie czai za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 masz - dupka twoja bo cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oj, słowo harcerza,że nie liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oj, słowo harcerza,że nie liczyłam Ja tez nie liczyłam ze wpadniesz, hej Olcia i gacie dla cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts