ila66 26.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ila nie denerwuj sie, nerwy to zły doradca i szkoda zdrowia. Odetchnij i pomyś spokojnie kogo jeszcze możesz o pomoc poprosić W ostateczności mąż nie malutkie dziecko , a góry nie konic świata i jakos bedzie musiał sobie poradzić. Wiem że wolałays osobiscie go odebrać ale jak nie da rady to nic nie zrobisz... no miałam cie na duchyu podtrzymac a tu takie cuś wyszło DZIEK ULLA WIEM,ZE NIE KONIEC ŚWIATA - ALE DOJAZD TAM TRWA 19 GODZ ( Z PRZESIADKAMI )- POLSKA RZECZYWISTOSĆ A ON JEST PO OPERACJI KREGOSŁUPA I NIE WOLNO MU DŹWIGAC, A BAGAŻ SWOJE WAŻY NORMALNIE SIE WYKONCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja to bym miała kategoryczny zakaz na odbieranie męża z sanatorium TEŻ BYM TAK CHCIAŁA WŁASNIE DZWONIŁ MOJ PIĘKNY MAŁŻONEK I PYTAŁ O KTÓREJ PRZYJADE, NAJLEPIEJ JAK BYM BYŁA NA 10;00 MUSIAŁABYM WYJECHAĆ O 5 RANO - CHYBA OSZALAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem i poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem I poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu hihihi, ulla nie te czasy kobiecie moze i pomoga,ale facetowi - wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A wracajac do kolegi to moze po prostu nie mógł odebrac telefonu od ciebie, nie martw się na zapas... jeszcze cały dzień A kolega gdyby nie mógł Ci tego samochodu pozyczyc to pewnie wcześniej by Cię o tym poimformował a nie czekał na ostatnia chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A wracajac do kolegi to moze po prostu nie mógł odebrac telefonu od ciebie, nie martw się na zapas... jeszcze cały dzień A kolega gdyby nie mógł Ci tego samochodu pozyczyc to pewnie wcześniej by Cię o tym poimformował a nie czekał na ostatnia chwilę HMMM W TYM SĘK ...., TO TROCHE JAK DLA MNIE NIEODPOWIEDZIALNY FACET. BO MOZE MI AUTO POWSTAWIC WIECZOREM LUB RANO , A JAK BEDE MIALA INNE TO BEDZIE WIELKA OBRAZA Z JEGO STRONY A JAK NAWALA ,TO UWAŻA ZE NIC SIE TAKIEGO NIE STALO I DLATEGO SIE DENERWUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem i poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu HIHIHI, ULLA NIE TE CZASY KOBIECIE MOZE I POMOGA,ALE FACETOWI - WĄTPIE Za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami. Jak byłam w Istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem I poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu hihihi, ulla nie te czasy kobiecie moze i pomoga,ale facetowi - wątpie za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami. Jak byłam w istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas. hmmm ,odwoziłam go - ale autobusów i taxi nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A wracajac do kolegi to moze po prostu nie mógł odebrac telefonu od ciebie, nie martw się na zapas... jeszcze cały dzień A kolega gdyby nie mógł Ci tego samochodu pozyczyc to pewnie wcześniej by Cię o tym poimformował a nie czekał na ostatnia chwilę HMMM W TYM SĘK ...., TO TROCHE JAK DLA MNIE NIEODPOWIEDZIALNY FACET. BO MOZE MI AUTO POWSTAWIC WIECZOREM LUB RANO , A JAK BEDE MIALA INNE TO BEDZIE WIELKA OBRAZA Z JEGO STRONY A JAK NAWALA ,TO UWAŻA ZE NIC SIE TAKIEGO NIE STALO I DLATEGO SIE DENERWUJE Eee, no chyba z takiej sprawy to by sobie jaj nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 HMMM ,ODWOZIŁAM GO - ALE AUTOBUSÓW I TAXI NIE WIDZIAŁAM To gdzie go wywiozłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem I poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu hihihi, ulla nie te czasy kobiecie moze i pomoga,ale facetowi - wątpie za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami. Jak byłam w istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas. to gdzie go wywiozłaś? Hmmm ,odwoziłam go - ale autobusów i taxi nie widziałam co do kolegi ,to trudno przewidziec jego zachowanie Męża wywiozłam do lądek zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 To jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec. A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 to jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec. A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem. rany ! Ja chyba jestem glupia bo jak ja obiecam , to dotrzymuje słowa - i uważam,z e inni tez tak powinni robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 To jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec. A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem. RANY ! JA CHYBA JESTEM GLUPIA BO JAK JA OBIECAM , TO DOTRZYMUJE SŁOWA - I UWAŻAM,Z E INNI TEZ TAK POWINNI ROBIC Wiesz ja tez tak mam , no ale dzisiejsza sytuacja jest niezalezna od ciebie Bede trzymac kciuki żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. To moge obiecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 to jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec. A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem. rany ! Ja chyba jestem glupia bo jak ja obiecam , to dotrzymuje słowa - i uważam,z e inni tez tak powinni robic wiesz ja tez tak mam , no ale dzisiejsza sytuacja jest niezalezna od ciebie Bede trzymac kciuki żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. To moge obiecac dzieki wsparcie życzliwej osoby mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.11.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ila bedzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Eloł, eloł !!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteście? Nikogo nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kurcze, moze wszyscy w Ceglanym Parku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Pozdrawiam znikam do pracy - do wieczorka pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Eloł, eloł !!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteście? Nikogo nie widzę widzę ciemność za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts