Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Ila nie denerwuj sie, nerwy to zły doradca i szkoda zdrowia.

Odetchnij i pomyś spokojnie kogo jeszcze możesz o pomoc poprosić :wink:

W ostateczności mąż nie malutkie dziecko , a góry nie konic świata i jakos bedzie musiał sobie poradzić. Wiem że wolałays osobiscie go odebrać ale jak nie da rady to nic nie zrobisz...

no miałam cie na duchyu podtrzymac a tu takie cuś wyszło :roll: :oops:

DZIEK ULLA :D

WIEM,ZE NIE KONIEC ŚWIATA - ALE DOJAZD TAM TRWA 19 GODZ ( Z PRZESIADKAMI )- POLSKA RZECZYWISTOSĆ :evil:

A ON JEST PO OPERACJI KREGOSŁUPA I NIE WOLNO MU DŹWIGAC,

A BAGAŻ SWOJE WAŻY :evil:

NORMALNIE SIE WYKONCZE :(

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A wracajac do kolegi to moze po prostu nie mógł odebrac telefonu od ciebie, nie martw się na zapas... jeszcze cały dzień

A kolega gdyby nie mógł Ci tego samochodu pozyczyc to pewnie wcześniej by Cię o tym poimformował a nie czekał na ostatnia chwilę :D

HMMM W TYM SĘK ...., TO TROCHE JAK DLA MNIE NIEODPOWIEDZIALNY FACET.

BO MOZE MI AUTO POWSTAWIC WIECZOREM LUB RANO ,

A JAK BEDE MIALA INNE TO BEDZIE WIELKA OBRAZA Z JEGO STRONY :-?

A JAK NAWALA ,TO UWAŻA ZE NIC SIE TAKIEGO NIE STALO :evil:

I DLATEGO SIE DENERWUJE :evil:

Weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... :roll:

Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem :-? i poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu

HIHIHI, ULLA NIE TE CZASY :D

KOBIECIE MOZE I POMOGA,ALE FACETOWI - WĄTPIE :(

Za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami.

Jak byłam w Istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas.

weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... :roll:

Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem :-? I poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu

hihihi, ulla nie te czasy :D

kobiecie moze i pomoga,ale facetowi - wątpie :(

za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami.

Jak byłam w istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas.

hmmm ,odwoziłam go - ale autobusów i taxi nie widziałam :-?

A wracajac do kolegi to moze po prostu nie mógł odebrac telefonu od ciebie, nie martw się na zapas... jeszcze cały dzień

A kolega gdyby nie mógł Ci tego samochodu pozyczyc to pewnie wcześniej by Cię o tym poimformował a nie czekał na ostatnia chwilę :D

HMMM W TYM SĘK ...., TO TROCHE JAK DLA MNIE NIEODPOWIEDZIALNY FACET.

BO MOZE MI AUTO POWSTAWIC WIECZOREM LUB RANO ,

A JAK BEDE MIALA INNE TO BEDZIE WIELKA OBRAZA Z JEGO STRONY :-?

A JAK NAWALA ,TO UWAŻA ZE NIC SIE TAKIEGO NIE STALO :evil:

I DLATEGO SIE DENERWUJE :evil:

Eee, no chyba z takiej sprawy to by sobie jaj nie robił :-?

weż jeszcze pod uwage warunki pogodowe..... :roll:

Może jednak lepiej zeby wracał pociągiem :-? I poprosił w sanatorium o pomoc kogos np taksówkarza to mu ten bagaz zniesie i pomoże wsiąśc do pociagu

hihihi, ulla nie te czasy :D

kobiecie moze i pomoga,ale facetowi - wątpie :(

za drobna dodatkowa opłata pomogą i facetowi, przeciez przy kazdym chyba sanatorium jest postój taksówek bo nie wszyscy przyjezdzaja samochodami.

Jak byłam w istebnej z małym to tak było i nie było problemów z załatwieniem transportu na dworzec. Naprawdę nie martw się na zapas.

to gdzie go wywiozłaś? :-?

Hmmm ,odwoziłam go - ale autobusów i taxi nie widziałam :-?

co do kolegi ,to trudno przewidziec jego zachowanie :-?

Męża wywiozłam do lądek zdrój :(

to jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec.

A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec :wink:

Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem.

rany ! Ja chyba jestem glupia :(

bo jak ja obiecam , to dotrzymuje słowa - i uważam,z e inni tez tak powinni robic :(

To jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec.

A moze któryś z kuracjuszy bedzie w stanie mu pomóc na miejscu i podrzucić na dworzec :wink:

Moze niech mąż sprawdzi taką ewentualność w razie gdybys nie dała rady przyjechać po niego samochodem.

RANY ! JA CHYBA JESTEM GLUPIA :(

BO JAK JA OBIECAM , TO DOTRZYMUJE SŁOWA - I UWAŻAM,Z E INNI TEZ TAK POWINNI ROBIC :(

Wiesz ja tez tak mam :oops: , no ale dzisiejsza sytuacja jest niezalezna od ciebie :-?

Bede trzymac kciuki żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. To moge obiecac :lol: :lol: :lol:

to jakis transport miejski/ podmiejski powinni miec.

rany ! Ja chyba jestem glupia :(

bo jak ja obiecam , to dotrzymuje słowa - i uważam,z e inni tez tak powinni robic :(

wiesz ja tez tak mam :oops: , no ale dzisiejsza sytuacja jest niezalezna od ciebie :-?

Bede trzymac kciuki żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. To moge obiecac :lol: :lol: :lol:

dzieki :D

wsparcie życzliwej osoby mile widziane :D