kaśka maciej 27.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 NO!! Poprawiłes się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cześć miśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cześć kici fajnie dzisiaj mozna poslizgi ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cześć kici fajnie dzisiaj mozna poslizgi ćwiczyć szczególnie na tarasie Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cześć kici fajnie dzisiaj mozna poslizgi ćwiczyć czesc Majka ...słyszałas ,że wczoraj w Krk jakiś kamikadze skasował 6-7 samochodów stojących na parkingu? Dawid mi dzwonił ale szczegółów nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cześć kici fajnie dzisiaj mozna poslizgi ćwiczyć czesc Majka ...słyszałas ,że wczoraj w Krk jakiś kamikadze skasował 6-7 samochodów stojących na parkingu? Dawid mi dzwonił ale szczegółów nie zna Pewnie ten kamikadze trzeźwy nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cześć kici fajnie dzisiaj mozna poslizgi ćwiczyć czesc Majka ...słyszałas ,że wczoraj w Krk jakiś kamikadze skasował 6-7 samochodów stojących na parkingu? Dawid mi dzwonił ale szczegółów nie zna Pewnie ten kamikadze trzeźwy nie był. to nie ja, ja wczoraj musiałam w gęstej snieżycy odwieźć rodzinkę do domu. Musiałam tez wyprzedzić jakiegoś p....., ktory jechał 30km/h. A przy tej prędkości to zaspa mi sie robiła na przedniej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 własnie przed chwilą stłukłem szybę piekarnika w kuchence gazowej. Zastanawiam się, czy jak przyjdzie żona, to przyznać się samemu, czy winą obciążyć kota. jak radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 własnie przed chwilą stłukłem szybę piekarnika w kuchence gazowej. Zastanawiam się, czy jak przyjdzie żona, to przyznać się samemu, czy winą obciążyć kota. jak radzicie? no co ty! ? twardy bądź!!!!!!! przyznaj się po męsku, bo wyjdzie na to, że się żony boisz walcz................ I napisz jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a jak kot się obudzi i sam weźmie winę na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 no co ty! ? twardy bądź!!!!!!! przyznaj się po męsku, bo wyjdzie na to, że się żony boisz walcz................ a ty się nie boisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Przelotne hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 no co ty! ? twardy bądź!!!!!!! przyznaj się po męsku, bo wyjdzie na to, że się żony boisz walcz................ a ty się nie boisz?????? Ja i kot Gwidon niczego sie nie boimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 no co ty! ? twardy bądź!!!!!!! przyznaj się po męsku, bo wyjdzie na to, że się żony boisz walcz................ a ty się nie boisz?????? Ja i kot Gwidon niczego sie nie boimy przyznaj się, zony zawsze zorientują się czy mąż nie mija się z prawdą a najlepiej skocz do sklepu i kup nową, może sie nie kapnie. Będziesz mógl powiedzieć, że tak ja odszorowałes z tęsknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dzien dobry a własciwie to juz dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 w moim wieku juz wszystko wypada W moim tylko włosy z głowy w moim nawet i ..zeby Uuuu. Moja szufladka dzielnie się trzyma Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam, widzę, że posuchy ciąg dalszy na RW Przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jakiej posuchy? nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jakiej posuchy? nic nie wiem od rana ta sama stronka to raz dwa: marjuchę musiałam do porządku przywołać, bo nawet nie zauważył, że stronkę zdobył trzy: mało osób tu jest od jakiegoś dłuższego już czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jakiej posuchy? nic nie wiem od rana ta sama stronka to raz dwa: marjuchę musiałam do porządku przywołać, bo nawet nie zauważył, że stronkę zdobył trzy: mało osób tu jest od jakiegoś dłuższego już czasu hmmm, może pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts