Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Zgodnie z życzeniem fotke usunąłem. Sam byłem przerażony :o Tym bardziej, że nie cierpię węży :x

DziękujęDarex! Do węży nic nie mam, aczkolwiek nie są to moje ulubione stworzonka, jak pisałam rozumiem, tak je natura stworzyła, że żywią się innymi stworzeniami. Ale ten, kto robił to zdjęcie dla mnie jest stracony - czym tu się do cholery fascynować :o Chyba tylko psychopata mógłby się tym zachwycać :-?

Zgodnie z życzeniem fotke usunąłem. Sam byłem przerażony :o Tym bardziej, że nie cierpię węży :x

DziękujęDarex! Do węży nic nie mam, aczkolwiek nie są to moje ulubione stworzonka, jak pisałam rozumiem, tak je natura stworzyła, że żywią się innymi stworzeniami. Ale ten, kto robił to zdjęcie dla mnie jest stracony - czym tu się do cholery fascynować :o Chyba tylko psychopata mógłby się tym zachwycać :-?

Wyobraź sobie, że ten psychopata na jednym ze zdjęć w swojej galerii również się sfotografował. Ale chyba nie chcesz go tak naprawde poznać?

i jedno i drugie.

święto, bo mi się ślizło ze stłuczeniem szyby piekarnika, i stypa po spirze. mialy być nalewki... :(

NA ŚWIĘTA ???

eee, na swięta już są.

na "zaś" :D

A JAKIE TE NALEWKI ??? Z CZEGO ???

nie wiem.

ja tylko piję. :D

i jedno i drugie.

święto, bo mi się ślizło ze stłuczeniem szyby piekarnika, i stypa po spirze. mialy być nalewki... :(

NA ŚWIĘTA ???

eee, na swięta już są.

na "zaś" :D

A JAKIE TE NALEWKI ??? Z CZEGO ???

nie wiem.

ja tylko piję. :D

DOBRA DOBRA :D NIE CHCESZ ZDRADZIC TAJEMNICY :wink: